отслабване

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Мнениеот degagement » 27 Юли 2008, 20:15

Онова, което действа безотказно при мен:
1. Когато усетя, че съм се нахранила, ставам от масата и не хапвам и хапка повече.
2. Претоварвам си времето с максикум ангажименти, така че дните за седмица напред да са ми разпределени по часове - директно не се сещам да ям по ден и половина като максимум. По някое време самият стомах свиква на по-рядко и по-оскъдно ядене. Създава се нов навик, който трябва да бъде поддържан за известно време, след което нямаш повече грижи.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот МагНаско » 27 Юли 2008, 23:11

degagement написа:Онова, което действа безотказно при мен:
1. Когато усетя, че съм се нахранила, ставам от масата и не хапвам и хапка повече.
2. Претоварвам си времето с максикум ангажименти, така че дните за седмица напред да са ми разпределени по часове - директно не се сещам да ям по ден и половина като максимум. По някое време самият стомах свиква на по-рядко и по-оскъдно ядене. Създава се нов навик, който трябва да бъде поддържан за известно време, след което нямаш повече грижи.

да идеален пример НО има един ГОЛЯМ недостатък след известно време тръгват заболявания от различно естество после хапчета и пак дебелеене
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 28 Юли 2008, 10:34

да идеален пример НО има един ГОЛЯМ недостатък след известно време тръгват заболявания от различно естество после хапчета и пак дебелеене

да напълно съм съгласна с МагНаско,ако се храниш правилно и здравословно няма да имаш проблем с килограмите,а пък и като го комбинираш и с малко спорт е най добре,мога да препоръчам една диета която се казва "разделно хранене" в нея не гладуваш,напротив ядеш си всичко просто е описано кои храни не трябва да се смесват за да не се качват килограми..
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот green_water » 28 Юли 2008, 12:52

А защо прост не отиде на диетолог?Там ще направят идеалната диета за нея, в зависимост от здравословното състояние
ние сме на всеки километър
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The_Last_Angel » 28 Юли 2008, 13:54

Когато спазваш правилна диета резултата е много бърз и направо невероятен. Идеята с диетолога е добра, но ако проблема е наистина голям, а не десет килограма тогава трявда да отидеш на лекар. ¨Магийките¨ не са пластична хирургия, ако оплескаш нещо може после да имаш много по голям проблем от този.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 28 Юли 2008, 19:00

Може човека да е гледал филма по романа на Стивън Кинг . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот degagement » 28 Юли 2008, 21:36

МагНаско написа:да идеален пример НО има един ГОЛЯМ недостатък след известно време тръгват заболявания от различно естество после хапчета и пак дебелеене

Напротив, точно обратното. Дори развих повечко физическа сила след отслабването с десетина килца. Обясни ми това, плийз, от години не съм ходила на доктор.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот МагНаско » 28 Юли 2008, 22:01

Потърси в търсачките ще намериш доста информация
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Abathor » 28 Юли 2008, 22:19

Я дай малко от тая информация на мен неразумния юрод, че съм скаран с търсачкие.

За отслабване - секс и ябълки ако не помогне спрете ябълките.
ЕКА- ефедрин+кофеин+аспирин и трениворки с това ще смъквате килца без проблеми и то доста бързо.Използвайте стягащ крем за кожата има опасност от стрии.

Смятам че биреното ми шкембенце е много секси особенно с къдравите косми по него.Космите не позволяват на потната ми тениска да слепне така че е полезно нещо в летните жеги.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 29 Юли 2008, 04:06

За отслабване - секс и ябълки ако не помогне спрете ябълките.

icon_occasion
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор