Cath написа:SoFarAway, след като това са неща, които са станали преди хиляди години вие как разбирате за тях?

От къде ви идват сведенията за това кое какво значи?
Trismegist, а на вас кой ви дава информация за тези висши същества?
Хора, нищо не се опитвам да налагам. Просто нещата, които четете в окултните сайтове, в сайтовете за символи и така нататък нали все от някъде са дошли? Ами познайте от къде са дошли!
Аз приключвам с този разговор, защото явно ще се говори за фантастика, а аз този жанр не го харесвам. Пожелавам ви приятна дискусия, аз няма да преча!

Кат не е нужно за човек дори да чете, за да прозре някои истини.Много малко хора виждат реалността, малко по-надалеко от носа си.Е аз все пак се позовавам на някои източници, като например Беинса Дуно или Рудолф Щайнер, Макс Хайндл итн.
Ако приемем, че в началото е боло словото и света си има създател, то автоматично приемаме и една посредническа йерархия в която дори ние хората влизаме, като съсътворители.Истината говори сама за себе си - човек или я вижда или не, но за слепия доказателствата - не са доказателства.Нужно ли е да ви доказвам, че съществувам тук, като потребител - не, това е очевидно ! Но за слепия - това не е очевидно, той и слънцето не вижда.
А сега чрез науката ние сме разбрали(надявам се), че ние сме изградени от малки живи същества, наречени клетки и куп други тухлички.Очевидно е, че преди съединяването на тухличките има нещо невидимо, което определя начинът им на сглобяване, обаче как да се дадат доказателства за него?Това е процес на осъзнаване на самия индивид.