Магия за хубаво време?

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Мнениеот Bloody Alibis » 21 Май 2007, 08:58

Знам,че звучи като спам но не е въпросът ми е абсолютно сериозен не искам да вали на 25тииииииииии не искам искам хубаво време на бала ми не искам плз ако знаете нещо лесничко казвайте искам слънце иначе ще замръзна с тая моя рокля... магия за спиране на дъжд...в нета има мн за дъжд ноен и против него нещо ен намерих нищо по въпроса :/
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 21 Май 2007, 10:12

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Девойко ако на 24 и 27 ми докараш слънчево и сухо време ще те позлатя :P :P :P :P :P :P :P
Не ща прекрасната ми рокличка да стане на гъз :oops: :P верно че е късичка :oops: та опасността не е голяма... ама от зад е дълга icon_eusa_dance
Пс
а ако и реката която ме заля се оттече ще е перфектно . Вчера някакъв мъж ме пренесе през нея... КОлко мило
:roll: :oops:
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Unforgetable » 21 Май 2007, 11:26

Ами сещам се за две магийки, ама и двете имат чужд текст и не знам дали преведени работят :)
Ето ги:
Кръстосай два червени конеца (от дреха задължително!) под камък и кажи: "By asteria and perces open sky and do your best"
Или другото е против дъжд:
"Gods of power
gods of might
we bid you now
stop this plight.
Stop the rain we need no more
Let it fall nevermore"
Пробвайте с тези, но не гарантирам...
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 21 Май 2007, 13:11

Unforgetable втората магия не завършваше ли с
So mote it be.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот n0angel0s » 21 Май 2007, 13:25

ей да не сте пробвали заклинанията.. времето в моя квартал е перфектно 8) ... icon_eusa_dance icon_eusa_dance ляляля..
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 21 Май 2007, 14:58

за глупавите си прищявки искате да променяте майката (природа) . . . Нелепо е . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Unforgetable » 21 Май 2007, 17:16

Mad_Mike, това "So mote it be" можеш да го туриш в края на всяко заклинание. Като цяло B-L-O-T-е и на мене ми се струва малко тъпа цялата тая работа стига да не е свързана с предпазване от бедствия, но тогава и те не вършат голяма работа... Хората питат, аз отговарям. Който иска може да ги пробва. не са опасни. Споко :wink:
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 21 Май 2007, 17:49

B-L-O-T написа:за глупавите си прищявки искате да променяте майката (природа) . . . Нелепо е . . .

Стига пък ти бе ;) Майтап да става ;) И без това го дават да вали до 24 ...
И майката Природа да ме прощава... ама да хване да оправи моста в Бояна , че да мога да си се прибера у дома...
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот hekata_ehnaton » 22 Май 2007, 06:52

Не знам, ама имам чувството, че сте пробвали и двете заклинания и затова сега времето е мешавица - ха завали, спре.. след 10 минути пак - вчера заради това време ме изчекнаха на работа :)
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Unforgetable » 22 Май 2007, 07:11

Ей да не кажете сега че аз съм виновна confused2 ... Хммм мислех да ви кажа една за буря ама ше си я запазя за мен. laughing1
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Efrosina » 22 Май 2007, 15:18

Моля те,кажи я!
Аватар
Efrosina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lestath_the_vampire » 29 Юли 2007, 20:56

за глупавите си прищявки искате да променяте майката (природа) . . . Нелепо е . . . ( Напълно съм съгласен )
You will lose EVERYTHING!
Аватар
lestath_the_vampire

Мнениеот demonic » 30 Юли 2007, 04:47

ей кажете наистина за буря аз предпочитам мрачното и дъждивно време
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот bafomet » 05 Авг 2007, 17:22

Bloody Alibis написа:Знам,че звучи като спам но не е въпросът ми е абсолютно сериозен не искам да вали на 25тииииииииии не искам искам хубаво време на бала ми не искам плз ако знаете нещо лесничко казвайте искам слънце иначе ще замръзна с тая моя рокля... магия за спиране на дъжд...в нета има мн за дъжд ноен и против него нещо ен намерих нищо по въпроса :/

Препоръчвам ти да прочетеш фентази книгата "Землемория".Може да е фентъзи,но в нея има много истина.
Има равновесие у природата което не трябва да се нарушава заради някакви си прищявки.Ако е казано да вали ще вали неможе заради това,че не искаш на теб да ти е студено други да страдат.Да кажем,че успееш някакси да изхабиш толкова енергия,че да го направиш.Облаците ще се оттеглят и земята ще се изсушава все повече и без това е суша.Второ облаците ще отидат на друго място на което не трябва да вали кадето има примерно наводнения и там ще стане още по-лоше...просто ние простосмъртните хорица нямаме право да се мешаме в нещата на природата!
Аватар
bafomet

Мнениеот paparosko » 07 Авг 2007, 17:18

Мога да споделя моя опит:

Когато желаете да промените времето - обикновено от лошо към хубаво - е необходимо преди всичко да го желаете истински, т.е. според вас, наистина да си заслужава действието, а не поради някаква прищявка.

Действието се извършва непосредствено преди необходимостта от промяната на времето, а не предния ден или още по-рано.

Призоваваш Всевишния, духовните си водачи и ... да помагат.

Призоваваш енергията, с която работиш и правиш ситуация за хубаво време, като се самовглъбяваш и визуализираш самото действие на промяната на времето, колкото по подробно по-добре.

Накрая благодариш на всички призовани за осъществената промяна.

Това е.

:)
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sasho 142 » 27 Фев 2008, 18:55

paparosko написа:Мога да споделя моя опит:

Когато желаете да промените времето - обикновено от лошо към хубаво - е необходимо преди всичко да го желаете истински, т.е. според вас, наистина да си заслужава действието, а не поради някаква прищявка.

Действието се извършва непосредствено преди необходимостта от промяната на времето, а не предния ден или още по-рано.

Призоваваш Всевишния, духовните си водачи и ... да помагат.

Призоваваш енергията, с която работиш и правиш ситуация за хубаво време, като се самовглъбяваш и визуализираш самото действие на промяната на времето, колкото по подробно по-добре.

Накрая благодариш на всички призовани за осъществената промяна.

Това е.

:)

И аз сам съм си правил подобен ритуал.Не ми работеше много.А това с баланса-природата използва много методи да се балансира, откъде знаете ,че вие не сте един от тези методи и не сте били избрани да възстановите баланса?
.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Black_Tiger » 24 Мар 2008, 07:35

Unforgetable написа:Ами сещам се за две магийки, ама и двете имат чужд текст и не знам дали преведени работят :)
Ето ги:
Кръстосай два червени конеца (от дреха задължително!) под камък и кажи: "By asteria and perces open sky and do your best"
Или другото е против дъжд:
"Gods of power
gods of might
we bid you now
stop this plight.
Stop the rain we need no more
Let it fall nevermore"
Пробвайте с тези, но не гарантирам...

До колкото 2-рото заклинание или каквото е там доколкото успях с една програма да го преведа пише това:

Богове на силата
Богове на моща
ние ви молим сега
спрете това положение
задръжте дъжда нужда от него вече нямаме
позволете му да не падне сега.
Края наближава....
Аватар
Black_Tiger
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Black » 24 Мар 2008, 16:36

Превеждаш се в състояние на гнозис и визуализираш как слънцето пече силно,огрява всичко наоколо,чувстваш топлината му по лицето и ръцете си,как един сноп светлина(лъч) се спуска от слунцето към челото ти и поглъща цялото ти тяло,имаш връзка с слънцето....Тогава казваш:
Тангра който обичам и почитам,
Тангра който бди над море и земя,
Тангра който управлява слънце и небе,
Тангра който моля :........(желанието за климат),
Тангра който изпълни моята молба!
Изпълнява се денем и в деня за промяна.При мен даде невероятен резултат макар да съм го правил само веднъж.Успех.
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Magic_Soul » 24 Мар 2008, 17:46

Блак мн хубаво заклинание мерси !!
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Black » 29 Мар 2008, 20:40

Моля.Не си играите с стихиите за забавление,прибягваите до това само при краина нужда
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор