Модератор: Cath
B-L-O-T написа:за глупавите си прищявки искате да променяте майката (природа) . . . Нелепо е . . .
Bloody Alibis написа:Знам,че звучи като спам но не е въпросът ми е абсолютно сериозен не искам да вали на 25тииииииииии не искам искам хубаво време на бала ми не искам плз ако знаете нещо лесничко казвайте искам слънце иначе ще замръзна с тая моя рокля... магия за спиране на дъжд...в нета има мн за дъжд ноен и против него нещо ен намерих нищо по въпроса :/
paparosko написа:Мога да споделя моя опит:
Когато желаете да промените времето - обикновено от лошо към хубаво - е необходимо преди всичко да го желаете истински, т.е. според вас, наистина да си заслужава действието, а не поради някаква прищявка.
Действието се извършва непосредствено преди необходимостта от промяната на времето, а не предния ден или още по-рано.
Призоваваш Всевишния, духовните си водачи и ... да помагат.
Призоваваш енергията, с която работиш и правиш ситуация за хубаво време, като се самовглъбяваш и визуализираш самото действие на промяната на времето, колкото по подробно по-добре.
Накрая благодариш на всички призовани за осъществената промяна.
Това е.
Unforgetable написа:Ами сещам се за две магийки, ама и двете имат чужд текст и не знам дали преведени работят
Ето ги:
Кръстосай два червени конеца (от дреха задължително!) под камък и кажи: "By asteria and perces open sky and do your best"
Или другото е против дъжд:
"Gods of power
gods of might
we bid you now
stop this plight.
Stop the rain we need no more
Let it fall nevermore"
Пробвайте с тези, но не гарантирам...