отслабване

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Мнениеот malkata_rosalkaaa » 20 Юни 2008, 07:25

Дали някой тук знае нещо простичко за отслабване :roll: трябва ми спешно и ще съм много благодарна ако кажете някой простичък ритал/магийка.... icon_eusa_dance
Аватар
malkata_rosalkaaa

Мнениеот firen » 20 Юни 2008, 07:27

Диета + спорт. Идеалната рецепта ;) И не е кой-знае колко сложно, при това е приятно (спорта). А под диета нямам предвид да спреш да ядеш, а да намалиш консумацията на някои храни... Успех ;)
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот malkata_rosalkaaa » 20 Юни 2008, 08:05

:) Добра идея,обаче ми трябва нещо с по-бърз ефект... айде някой да каже някоя магийка ше чакам icon_flowerface
Аватар
malkata_rosalkaaa

Мнениеот avanabil » 20 Юни 2008, 09:41

malkata_rosalkaaa написа::) Добра идея,обаче ми трябва нещо с по-бърз ефект... айде някой да каже някоя магийка ше чакам icon_flowerface

Има такива ритуали, но са особено опасни, защото отслабването, което се постига може да се осъществи по пътя на някое заболяване -един вид тялото ти започва да "вехне, съхне и слабее". Захваща ли ти се с нещо такова?
Малко извън темата: Влез в Гугъл и потърси всичко за диетата на Пиер Дюкан. Считам, че ще те заинтригува :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот BallFace » 20 Юни 2008, 10:05

Спорт!
Иначе мисля, че това заклинание може да помогне, но не съм сигурен...

Промяна на физическото тяло
Трябват ви лист, кварцов кристал и връв
Напишете името си на листа,нарисувайте часта от тялото си, която искате да промените и как искате да изглежда.Хванете листа в ръцете си и визуализирайте как тялото ви се променя.След това сгънете листчето и го вържете към кристала.Отново визуализирайте.Правете така всяка вечер докато не получите желания резултат.Когато това стане разскъсайте листа и го хвърлете на вятъра,буквално.

Но не съм сигурен, нека някой, който е по-навътре да изкаже мнение :wink:

А иначе пробвай лунната диета :)
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот malkata_rosalkaaa » 20 Юни 2008, 10:05

Ооо хич нямам намерение да карам тялото ми да съхне...просто попитах...значи няма друг начин?Жалко наистина...
П.П-Видях диетата и мисля да я пробвам icon_eusa_dance
Аватар
malkata_rosalkaaa

Мнениеот malkata_rosalkaaa » 20 Юни 2008, 10:08

Ами BallFace знаеш ли откъде мога да взема такъв кристал :roll:
Аватар
malkata_rosalkaaa

Мнениеот МагНаско » 20 Юни 2008, 11:47

Единственият начин да намалите излишните си килца е природосъобразна диета , сега в летният сезон е лесно да се прави една такава диета. Като се започне с прочистване на организма и едва след това преминавате на плодове и зеленчуци . Бих ви препоръчал книгата на Лидия Ковачева " Гладът приятел и лекарство "

Пожелавам ви успех в начинанието си .
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 20 Юни 2008, 12:15

malkata_rosalkaaa написа::) Добра идея,обаче ми трябва нещо с по-бърз ефект... айде някой да каже някоя магийка ше чакам icon_flowerface

по-бързо и лесно за изпълнение от начинаещ има- нарича се "липосукция+ пластична хирургия". Ако тонът ти се струва груб- знай, че в момента се въздържам да не напиша това, което ми идва на ум. Ако очакваш с "магийка"(колко лекомислено и пренебрежително казано...) и "магическа пръчица" да свалиш килограми за отрицателно време- то си сбъркала вида на използваната "пръчица". Ако искаш "с пръчица"- комбинирай я под формата на физически упражнения, но ще ти трябва партньор от противоположния пол за тази "диета".
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот avanabil » 20 Юни 2008, 12:31

malkata_rosalkaaa написа:Ами BallFace знаеш ли откъде мога да взема такъв кристал :roll:

Скот Кънингам в една своя книга дава подобен ритуал, но за целта се използва пръст върху която по намаляща луна се рисува тялото и след това излишните места се изтриват и корегират до желаната форма.... Това се прави няколко пъти при намаляне на луната, ако се наложи. Може да се импровизира и върху лист хартия, както пък препоръчват други, запознати с ритуала: Рисува се с молив, доколкото е възможно тялото в намален мащаб и след това нежеланата част се изтрива, а формата, която е желана, се фиксира с химикал. Е, все пак това едва ли ще даде резултат без необходимата воля, концентрация и готовност за ежедневно повторение през фазата на намаляне на луната.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Black Beauty » 20 Юни 2008, 12:47

Nemezius написа: по-бързо и лесно за изпълнение от начинаещ има- нарича се "липосукция+ пластична хирургия". Ако тонът ти се струва груб- знай, че в момента се въздържам да не напиша това, което ми идва на ум. Ако очакваш с "магийка"(колко лекомислено и пренебрежително казано...) и "магическа пръчица" да свалиш килограми за отрицателно време- то си сбъркала вида на използваната "пръчица". Ако искаш "с пръчица"- комбинирай я под формата на физически упражнения, но ще ти трябва партньор от противоположния пол за тази "диета".

icon_eusa_dance :P icon_occasion Това много ми хареса! Хора, не употребявайте така повърхностно понятието магия и не мислете, че тя трябва да Ви служи за такива зависещи от самите Вас неща. Многото килограми = липса на воля да поддържаш тялото си. Аз страдах от това и мога да се похваля, че възвърнах волята и желанието си да изглеждам добре. Диетата на Дюкан е един път - пробвай я. Чрез нея съм -8кг за 3 месеца :) и продължавам. "Упоритост" се казва ритуалът, който ти трябва! Никаква магия тук не е необходима!
The Beauty is everywhere. Just notice it.
Аватар
Black Beauty
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот malkata_rosalkaaa » 20 Юни 2008, 15:29

Kогато питам за магия чакам или да напишете такава или да си траете,мн добре знам че се прави с диети а това,че искам да науча някоя магия за това не значи че нямам воля и нищо такова.Аре без да се заяждате или пишете за тфа за коет е форума или изобщо не пишете
Аватар
malkata_rosalkaaa

Мнениеот МагНаско » 20 Юни 2008, 16:39

имата такава магия тя ще ти струва 2000 евро щом ти е толкова необходима ако решиш пиши ми в скайпа но първо ви подготви паричките ефекта ти е 100 процента гарантиран офертата важи само за следващите 48 часа . Сега доволна ли си ? Отговора който получи задоволява ли искането ти ?
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Kotentseto » 20 Юни 2008, 16:46

Най обичам някой да моли за помощ, да говори глупости, да е неграмотен, че и да е с претенции!!!
Мислех да се въздържа от коментар, но при тая наглост не ме стърпя. Немезиус ти е казал верния ритуал. А ти нямаш идея за какво е форумът, пък и какво търсиш в него.

С пожелания за хубав, разтоварващ ден на плодове и минерална вода!
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот NecroAdept » 20 Юни 2008, 16:49

отиди при некой циганин и му целуни дъщерятя :) с малко късмет ще те прокълне и ще станеш "по-слабичък" :)
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 20 Юни 2008, 17:05

NecroAdept написа:отиди при некой циганин и му целуни дъщерятя :) с малко късмет ще те прокълне и ще станеш "по-слабичък" :)

Предлагам темата да спре да се претоварва с безсмислени постове. Момичето вече си направи необходимите изводи.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот NecroAdept » 20 Юни 2008, 17:08

предлагам момичето както и подобни други момиченца и момченца да спрат да питат за такива глупости и те имат мозък да прочетат няколко теми и да си направят изводите
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот green_water » 26 Юли 2008, 17:04

Заклинание за отслабване
застани пред огледало и постави ръцетеси на стомаха си. Напяват тези думи с чувство :
Godess hear my plead,
Make me the weight I want to heed,
This size is to big for me,
A size (size you want to be) I want to be,
So Mote It Be
Веднъж, когато правите това, ще усетите, забавно чувство в стомаха си и размерът ви ще намалее за 6 - 7 часа
Незнам доколко би ти помогнало, попаднах на него в нета и се сетих за тази тема
ние сме на всеки километър
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 26 Юли 2008, 17:51

Протеинова диета. Най-доброто в момента. Действа на 100% стига да издържиш първата фаза. Имаше книга по цялата тази работа ако те интересува драсни едно лично съобщение ще ти я кажа. Аз се занимавам със спорт и нямам личен опит, но съм гледал резултати и уверявам, че действа и то доста бързо.
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 27 Юли 2008, 13:23

Тука се иска още по-бърз ефект . Ако може на всяка дума от заклинение да се сваля с по 10 килограма ще е най-добре .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор