Зарежи всички съвети от типа "правиго/не го прави", а просто опитай. Няма как да разбереш дали някоя манджа ти харесва, ако не я опиташ сама

1.Изпитахте ли промяна в начина си на живот след като започнахте с вещерство/уика?Положителна или отрицателна бе тя?
Промяна няма начин да не претърпи всеки един от нас, който се е захванал с това. Има и както положителни промени, така и отрицателни. В моя случай ако погледна като цяло, я определям като огромна положителна промяна. Това съм търсила цял живот, това ще просължавам да търся. Знанието и овладяването, които магията ми дава ме правят един от най-щастливите хора на този свят.
2.Претърпявали ли сте някаква вреда(вие,приятел или роднина)от някое заклинание?
Оооооооооо, това съм го приела, че все някога ще се случи. Все някой ще се опита да ти влияе в тея среди. Няма как да се избегне. Приех си последствията и тръгнах по пътя. Няма колебания, затова и последствията са минимални. Да не говорим и как започваш да усещаш по някое време кой как се опитва да ти влияе и започваш да ги блокираш един по един.
3.Как започнахте?Имам в предвид прочетохте книга и си казахте "да аз искам да правя това"или"това ще ми е от полза"или сте имали учител,а може би сте ползвали само интернет?
Не мога да отговоря на това. Търсенето ми е започнало отдавна, пробвала съм това-онова сама и т.н., но имах много мотане и завъртане в едни омагьосани кръгове, дето все не ти стават нещата. Реалното започване беше когато гепнах един тип наслуки и започнах да задавам въпроси - исках съвети, идеи. По някое време започнах да досаждам и на други. Едни се ебаваха, повечето ми помагаха. Но началото е когато сам се хванеш системно да практикуваш.
4.На каква възраст започнахте да практикувате магия?
Прекалено късно според мен. Можех да съм на светлинни години от тук, ако преди 10-12 години имаше кой да ми даде няколко съвета. Нарочно не споменавам определена възраст.
5.Ако желаете може да дадете пример с какво ви е помогнала магията.
Помогна ми във всичко. Овладях до голяма степен ежедневието си. Намалих на 90% от проблемите, които ми причиняваше неовладения характер. Започнах да усещам хората и да знам как да контактувам с тях. Овладях връзките си...... изобщо във всяка една област. Мога да си изброявам до утре.