Здравейте!

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Назад към За Начинаещи

Мнениеот T-A-M-A-R-A » 20 Яну 2008, 08:52

Здравейте! Аз съм много новичка в този форум и се извинявам ако има подобна на моята тема, но просто не съм я намерила. Въпроса ми е дали трябва да имаш някаква защита когато правиш Магия за отмъщение? Възможно ли е да се обърне срещу мен и как да се предпазя?

"Това проклятие е доста лесно за изпълнение. Вземете един лист хартия и напишете трите имена на жертвата. После нарисувайте всякакви оръжия, които се насочват към името на жертвата. Нарисувайте и оръжия, които вече са стигнали целта си. След това си представете как жертвата се гърчи от болка, причинена от оръжията. Изречете следните думи:
Нека (трите имена на жертвата) да чувства силна болка всеки път когато ме обиди или нарани. Нека с всеки следващ негов опит, болката да се усилва.
Запазете листа, където сте написали името на жертвата, ако желаете да развалите проклятието. За да го развалите просто скъсайте листа на дребни парченца, а после го изгорете.
Можете да променяте изписаните по-горе думи както желаете.
3а да се подсили ефекта добре е да се капне малко восък от червена свещ върху името на жертвата(Ако искате може да се залепи снимка"

icon_thanks предварително!
Аватар
T-A-M-A-R-A

Мнениеот cant_smile » 20 Яну 2008, 08:57

Специално за това заклинание,не.Но ако си начинаеща,то ще е доста трудно за теб,тъй като се изисква много силна визуализация.Защити обикновено се правят когато се викат демони,негативни елементални духове и други подобни...Това заклинание не призовава същество и ако не го правиш на някой практик или окултист,няма нужда от никаква защита.
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот T-A-M-A-R-A » 20 Яну 2008, 12:17

а каква е защитата при други магии и заклинания? някой може ли да ми каже?
Аватар
T-A-M-A-R-A

Мнениеот morigana » 15 Апр 2008, 15:43

Въпроса ми е дали трябва да имаш някаква защита когато правиш Магия за отмъщение? Възможно ли е да се обърне срещу мен и как да се предпазя?

Ами...да, защитата е много лесна, просто не прави заклинания за отмъщение :roll: ....Попрочети малко повече за кармата и ще намериш отговорите, които търсиш.И ако все пак държиш да отмъщаваш на някое клето същество, бъди готова да си поемеш последствията...
Аватар
morigana

Мнениеот ~Talyn~ » 15 Апр 2008, 16:48

Това проклятие съм го пробвал в учебно време,защото едно момиче ме ядоса до такава степен,че...(представете си каква е била обидата,за да прибягна към проклятие!).Заяждаше се с мен цял ден,но когато направих проклятието(през голямото) странното беше,че тя не изпитваше болка.Напротив,тя се сприатели с мен след голямото! Аз направо унимях и си викам "Ех бек й дойде малко душа!".Казах си,че не ми е нужно проклятието и го скъсах на дребни лисчета и го хвърлих в кофата... След училище направо се чудех къде да се покрия.Тя ми беше ядосана(ядосана нестига като определение),беше ми бясна! Та въпроса ми е,дали това проклятие може да се използва и за "сдобряване" между двама души?
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот MrFaust » 15 Апр 2008, 19:43

Талин , това заклинание , както и повечето други можеш да го използваш за каквото си искаш , защото всъщност заклинанията са само способ за отключване на подсъзнателно ниво ... Важно е това което влагаш като желание ( и разбра се като вяра в усеха му , но това е друга тема ) ...

П.С. Това дето си решил че заклинанието вече не ти е нужно и си накъсал листчето и си го изхвърлил ... хм ... ами не се прави така - като го унищожиш ти не унищожаваш това което си е получило в следствие на твоето заклинание ( материалния носител е унищожен , а енергийния заряд какво става , кошче за него няма ... ) ...

П.С.(2) И накрая прочитайки поста ти , а може би с това трябваше да започна , анализирай това което се е случило м/у момента на сдобряване и финалното избиване на бесовете , и помисли дали има причини затова ... Казвам го защото както вече упоменах в предния ПС , унищожаването на материалния носител не би следвало да премахне действието на заклинанието , което не означава че пак поради същото това унищожаване на материалния носител ( листчето ) не си сгафил нещо ...

с уважение : MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 15 Апр 2008, 20:02

Много ти благодаря за пояснението.
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Назад към За Начинаещи