Като малак съм имал доста инциденти: блъскал ме е микробус,5 пъти съм си пукал главата,падал съм от 2-метрова пързалка и тн.Мислих си дали е възможно след всичко това да съм получил увреждане на психична основа?! Като се замисля от 6-7 годишен се интересувах от духове,извънземни,магий и тн.
Лошото е че от много години ме мъчат разни неща като например:
-не съм се родил във времето и мястото на което трябва
-случват се странни неща вкъщи ( за които мисля че са отговорни някъкви сили "духове" )
-чувствам се напълно различен от всички и всичко което се смята за "нормален живот" тук на Земята
-имам странни сънища с извънземни и духове
-мисля си че съм от така наречените "Деца Индиго" за които се смята че имат души на извънземни
- а може би най-странното е това че в мен има чувство което ми казва: че съм се раждал/живял на друга планета (извънземните) никога не се съгласявам с хора чийто представи за света са различни от моите,не мисля че това което се прави на Земята е правилно,не мисля че начина на обучение е правилен,не мисля че хората се развиват към добро,не мисля че хората които управляват държавата са честни и достатъчно кадърни за да ни водят към по-добро
-не се разбирам с родителите си,без тях живея много по-добре,не знам защо винаги се караме,те мислят че едни неща са правилни а аз ДРУГИ ...и това ни води до безсмислени караници...не мисля че могат да ме разберат,затова споделям всичко това тук!!!
...има още сумати неща които не мога да си обясна,но за сега това е достатъчно.Сигурен съм че тук има хора които са малко или много като мене.Мисля че можете да ми помогнете да реша тези проблеми,да ми дадете някакви съвети,да ми кажете защо се случва това...защо на мен!?