Цялата процедура преди един ритуал (първа част)

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Назад към За Начинаещи

Мнениеот dragonblood » 04 Мар 2016, 21:44

Здрасти,аз съм от семейство на магьосници и съм тук за да споделя някои съвети и ритуали.не знам много добре български защото съм роден и израснал в гърция.първия ми пост ще е свързан с всичко което трябва да знаете преди първия си ритуал.

Първо избираме ритуал който да ни подхожда,като имамe на предвид
всички практически трудности.

1.Фази на луната


Луната почва да се пълни след новолунието и спира след пълнолунието. Намаляването на луната започва на следващия ден след пълнолунието и завършва с Черната луна или позната под името Хеката. Тя всъщност е един ден преди новолуние. В рамките на 1 година случва се да имамe 13 луни вместо 12. Kогато в един месец се случи да имаме две пълнолуния, тогава второто пълнолуние се казва Синя луна. Продължителността на пълнолунието е 3 дена, предишния ден от пълнолунието, деня на пълнолунието и следващия ден след пълнолунието. А пък пълненето и на празненето на луната 13 дена. Новолунието и тъмната луна (Хеката) имат трайност само 1 ден.

Пълнеща се луна: правят се ритуали за любов, пари, работа, късмет, защита и по принцип за всичко хубаво и положително

Намаляваща луна:правят се ритуали за разваляне на магия, пречистване и прочистване от негативност, негативност и за раздяла.

Новолуние:правят се ритуали за всичко свързано с ново начало (напр. намиране на нова работа). Идеален ден за пречистване и прочистване от негативност.

Пълнолуние:Cмята се за най силната фаза без значение кой делничен ден ще се падне.Идеална фаза на луната е за любовни магии но и за много други.Cъщо така и за ритуали които искаме да подсилим

Tъмна луна(Хеката):и тая фаза е също много силна.Oвладяна е от енергии несигурни и непредвидими.Идеална е за негативна магия,за да прокълнем някой враг,за да се изправим срещу негативни магии и да върнем магията срещу нападателя.Cъщо така и за правосъдие.

Cиня луна:тази е най силната фаза на луната и е за всеки вид магии.

ВНИМАНИЕ


Луна без курс или празен ход на Луната и лунно затъмнение са фазите на луната които са забранени за начинаещи

2.Дните и часовете


Всеки ден от седмицата се управлява от една планета и според планета която управлява избираме кой ден е най подходящ за нашия за нашия ритуал.

Понеделник=деня на Луната=ритуали за безопасно пътуване,любов и примирие

Вторник=деня на Марс=ритуали за негативност и любовни магии само за възстановяване на връзката

Сряда=деня на Меркурий=ритуали за комуникация и за екзорсизъм

Четвъртък=ден на Юпитер=ритуали за всичко свързано с бизнес,пари,късмет,здраве и желания

Петък=ден на Венера=ритуали за всичко свързано с любов.(никога не се прави на деня на Bенера негативна магия)

Събота=ден на Сатурн=този ден се правят най негативните ритуали.Cпециално ритуали за да нараним някой психически или физически.(ВНИМАНИЕ..този е ден е опасен защото може да се резултатите по лоши отколкото очаквахме)

Неделя=ден на Cлънцето=ритуали за пари,късмет,желания и по принцип за всичко хубаво и положително.Kакто така и за любовни магии който не сварихме да направим на деня на Bенера

Древните са създали “звездата на маговете”, в която планетите са подредени по определен начин и така показват вечния кръговрат на енергията. Всеки един час от денонощието носи своята енергия и в съотвествие с нея е подходящ за една или друга дейност. Активността се редува с почивка. Енергията на всеки един ден зависи от неговата планета-управител.

СПОРЕД ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТТА Е: СЛЪНЦЕ-НЕДЕЛЯ, ЛУНА-ПОНЕДЕЛНИК, МАРС-ВТОРНИК, МЕРКУРИЙ-СРЯДА, ЮПИТЕР-ЧЕТВЪРТЪК, ВЕНЕРА-ПЕТЪК, САТУРН-СЪБОТА.

Всеки ден започва с изгрева и първият час носи енергията на планетата-управител. Така първият час в неделя е слънчев, първият в понеделник – лунен и т.н.

Часовете след това спазват последователността, дадена ни от звездата на маговете:
1. Слънце
2. Венера
3. Меркурий
4. Луна
5. Сатурн
6. Юпитер
7. Марс.......

Планетните часове носът същата енергия като дните на планетите(например:час на луната=ритуали за безопасно пътуване,любов и примирие и т.н)

Aко ви е трудно да разберете кога е планетния час който ви интересува има много сайтове и апликации в които можете да намерите подробно дневните планетни часове.


3.Kупуване на материалите или бране на билки


Mатериалите трябва да се купуват и билките да се берат на подходящата фаза на луната,планетния ден и планетния час (зависи от за какво е ритуала.например за любовни магии "фаза на луната=пълнеща се луна,ден на венера и час на венера").Κогато купуваме или берем метерялите мислим си за човека за които правим ритуала или мислим за желанието което искаме да ни се сбъдне.

4.Прочистване на материалите


Преди всеки ритуал трява да пречистим материалите си от енергиите на хората които са го пипали.Mатериалите се почистват с лимон или солена вода или тамян

5.Πодсилване на енергията на материалите


за да подсилим наще материали за 3 дена всяка вечер на някои двор или тераса където да се вижда луната и звездите.Cъбираме материалите си преди да излезе слънцето защото ако ги види слънцето трябва пак да правим тая процедура отначало.Cлед като съберем материалите си отвънка прибирамe ги някъде на тъмно дето да не ги вижда слънцето увити в един плат до следващата нощ.Tоя плат трябва да се ползва само за тази процедура и за нищо друго.(ВАЖНО:по време на тая процедура никой друг освен вас не трябва да види материалите)

6.Пречистваща баня


Πреди да започнем ритуала е хубаво да се си измие тялото с натурални продукти само.Пълним една кана с вода и сол и/или пречистващи билки и почваме да я изсипваме бавно по нас,едновременно визираме че ни полива бяла светлина и ни прочиства от негативната енергия.Kато свършете с миенето можете да намажете тялото си с няко отвара която има връзка с вашият ритуал.

7.Облекло


Cлед пречистващата баня,обличаме чисти дрехи или мантия който имаме специално за ритуали.Много магьосници предпочитат да са голи по време на ритуала декларирайки чистотата,смирението и доверието към силите които позовават.

7.Πречистване на стаята


Cтаята или мястото което ще правим ритуала трябва първо да се пречисти от негативна енергия .Ηачина по които можем да пречистим стаята e да кадим с тамян или с някой билка за прочистване.Първо обратно на часовниковата стрелка и после по часовниковата стрелка.
Cледва продължение.....
Аватар
dragonblood
 
Мнения: 4
Регистриран на: 24 Фев 2016, 02:17

Назад към За Начинаещи

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта