Учител

Форум за Напреднали и начинаещи, които биха желали да усъвършенстват своите знания в областта на Магията. Теория и практика на системите за развитие на Ума, Духа и Тялото. Техники за самоусъвършенстване.

Модератор: ultramarin

Мнениеот Macabre » 06 Авг 2009, 14:09

Здравейте, дълго време обмислях дали да пусна тази тема или не, но накрая реших че нищо не бих загубила ако попитам, дори предполагам бих спечелила. Не претендирам че знам много и мога много, по скоро съм объркана и искам да намеря това което е правилно за мен. Бих желала да си намеря учител/ка. Някой който е достатъчно във нещата свързани с окултизма. Бих искала да имам някой който да ме направлява, и да ми показва кое е най-правилното. Не съм открила такъв човек в собствения си град (от Шумен съм). А ако някой иска да се нагърби със тази работа, нека ми пише на лични. И искам да помоля да не се почва с отрицателни коментари и нападки. Незаинтересованите просто да си четат във форума, а ако някой смята че е способен да ме учи, да заповяда на лични. Благодаря ви!
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 10 Авг 2009, 18:09

Темата не е заключена от мен, но е много показателно ЗАЩО това е направено!?!

НИКОЙ себе си уважаващ и наистина професионалист в работата си маг, НЯМА да се отзове на подобно "предложение".
Много ще се радвам, ако въпросното момиченце, което е пуснало темата ни каже все пак (можеш да ми пишеш на ЛС по видими причини), ако е имало такива, които са си предложили услугите - например някое "училище" за магове... :roll:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Nemezius » 10 Авг 2009, 18:49

Темата е заключена от мен- да не се чуди никой- намирам я най-малкото за безполезна и изчерпана- ако някой все пак иска, нека да ползва ЛС за връзка- за това и не е изтрита ;) Ще бъде отново заключена след настоящото съобщение- взражения не приемам.
Макабре, знам че това е своего рода "мечта" на повечето - да намерят някой, който да ги обучава и т.н., но това не става така - ако някой е имал желание, до сега да го е предложил (както съм предлагал менторство и аз преди време).
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Самоусъвършенстване

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор