клко често извършвате магически действия?

Форум за Напреднали и начинаещи, които биха желали да усъвършенстват своите знания в областта на Магията. Теория и практика на системите за развитие на Ума, Духа и Тялото. Техники за самоусъвършенстване.

Модератор: ultramarin

Мнениеот van4encetyYyY » 01 Ное 2008, 12:36

Честно да си кажа и аз съм отскоро във форума и не съм кой знае колко запозната със материята на магията и въобще заклинанията. :oops: Изключително вярно е това,че повечето от посетителите са деца,подрастващи водени от неразрешен вътрешен конфликт (в повечето случеи любовен)с цел да направят някакво си заклинание без дори да са запознати и разбира се без да имат това желание да го направят.Дори на мен самата ми е трудно да говоря за тези неща.Не искам да налагам мнение или нещо подобно.Просто се опитвам да дам светлина на неуките.Не да забравят за заклинанията и да го приемат като забранено и недостъпно ,а просто постепенно да развиват своите умения,които съответно ще се изградят на знания и ще има желавият резултат.Аз днес направих 1 си съзнателна магия и лично силно вярвам в тези неща.Иска се постоянство и концентрация.Не трябва да мислиш,че правиш някакво си заклинание я стане,я не!Приемам го като нещо сериозно и изискващо познание.Успех!
Аватар
van4encetyYyY
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот valenceto69 » 01 Ное 2008, 16:08

Понякога се случва през ден да извършвам магически действия , но по принцип изучавам и опитвам от всичко по малко , така че в повечето случаи ги извършвам за да се уча и развивам в тази област.Жалко,че нямам достатъчно време защото за магията е необходимо много повече от желание!
Аватар
valenceto69
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 02 Ное 2008, 17:16

да, също така е необходима вяра и някакво уважение към това, което правиш. само напомням. angel12.gif
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот I.P.S. » 15 Ное 2009, 19:23

Зависи от нуждите и времето ми,но се е случвало и всеки ден да практикувам. За съжаление сега нямам достатъчно време и в магическите действия се ограничавам , но поне един път на седмица намирам време за защитни ритуали :)
А ти кой си ?
Аватар
I.P.S.
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Самоусъвършенстване

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор