елемента Земя

Форум за Напреднали и начинаещи, които биха желали да усъвършенстват своите знания в областта на Магията. Теория и практика на системите за развитие на Ума, Духа и Тялото. Техники за самоусъвършенстване.

Модератор: ultramarin

Мнениеот red_head » 15 Окт 2010, 07:32

В момента изучавам всеки елемент по отделно. Започнах със елементa земя. Пише , че едни от елементалните духове на Земята са феите. Искам да попитам някой имал ли е контакт с тях? Как и къде може да се срещнат в днешно време и възможно ли е да се стигне до там че да живеят в дома ти?

п.с. надявам се да съм нацелила раздела за темата :}
Аватар
red_head

Мнениеот Nemezius » 18 Окт 2010, 14:07

red_head написа:Пише , че едни от елементалните духове на Земята са феите.

Интересно къде го пише това- земните елементали се наричат гноми.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот red_head » 24 Ное 2010, 17:34

оффф

ПЕТТЕ ЕМЕЛЕНТА - Д.Дж.Конуей
-Браунита , Джуджета , Елфи , ФЕИ

Ето тук го пише ...
Аватар
red_head

Мнениеот Nemezius » 24 Ное 2010, 18:20

Браунита.... не че нещо, ама тоя верно с времето пише все по-големи глупости icon_compress или преводачите- според зависи(за незапознатите, "браунита" са парченца сладкиш, на който баба ми му казваше "негърче"- относително тънък блат от богато на какао тесто).
red_head, ако искаш да се занимаваш с елементите, по-скоро се захвани да работиш по дадената от Крейг система, отколкото да се занимаваш с превдоуикански глупости(псевдоуиканди в случая да се приема както при полуидиот- толкова тъп, че е за идиот не става).
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот red_head » 01 Дек 2010, 22:25

знам брауни как се превежда - мисля че в книгата го използват като синоним на домашни духове. тук почнаха многоо странични теми ще кажа само едно не толкова голямо но все пак Благодаря за отговорите и ще се поразтурса на др места :)
Аватар
red_head

Мнениеот FRONTLINER » 15 Апр 2011, 19:27

Nemezius написа: по-скоро се захвани да работиш по дадената от Крейг система,

Е, може да не желае да действа според тази система, както аз не желая. Нещо не ми се нрави идеята за пентакъл с еврейска звезда - не ме изяждайте - каквото и да значи символа, системата според мен не е подходяща.
ЖИВЕЙТЕ С ЧЕСТ
Аватар
FRONTLINER

Назад към Самоусъвършенстване

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор