Модератор: ultramarin
Всичко, което не е любов е ЕГО.
B-L-O-T написа:Lunohod - Какво значи да си преглътнеш егото ? Тук не говорим за преглъщане а за директно разграждане чрез взиране в него . Дори в науката се знае че колкото повече се вглеждаш в материята толкова повече тя изчезва .
Марио написа:А когато егото се превърне в Любов безкрайна и всепоглъщаща към всичко що Е, тогава какво?))
ilusia написа:Луноход - иди се прегледай. Агресията ти се превръща в патологичен случай.
Ужасно много мразя някой да ми изкривява думите ! А още по-силно не харесвам да ми се лепват епитети !
Ако имаш нужда да изкарваш агресията си някъде - ок . Но не смятам , че форума е мястото , а потребителите - обектите.
Замисли се малко за поста , който заемаш и поведението което имаш.
Нямам намерение , всеки пост , който напиша да бъде обект на неоснователни нападки....
Надявам се бях ясна.
B-L-O-T написа:Lunohod - Не е добре да правиш жертви . Жертвите никога не носят благо а само удалжаване на мъката .
Хрумна ми нещо , като в никакъв случай не твърдя , че съм напълно права но си струва да се замислим над няколко въпроса.
И естествено всичко това е една простичка хипотеза , защото не сме били там и не знаем , но все пак малко или много до нас достигат исторически данни Smile
sanguinary написа:Една мечка, в момента, в който напада, не знае, че е по-силна и по-ловка от човека, но го напада.