ЗА колко време се става магьосник

Форум за Напреднали и начинаещи, които биха желали да усъвършенстват своите знания в областта на Магията. Теория и практика на системите за развитие на Ума, Духа и Тялото. Техники за самоусъвършенстване.

Модератор: ultramarin

ЗА колко време се става магьосник

под 1 месец
6
5%
1-3 месеца
3
3%
6 месеца някъде
3
3%
1 година
8
7%
1 до 5 години
19
17%
5 до 10 години
16
14%
над 10 години
56
50%

Общо гласове : 111

Мнениеот Kotentseto » 05 Юли 2008, 07:01

Хм, би ли направил разграничението маг/магьосник. Благодаря icon_flowerface
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 05 Юли 2008, 08:36

Наско - това по евростандартите ли е ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот wiesmann » 05 Юли 2008, 12:41

Над 10години,не знам кой очаква да постигне нещо за по-кратко време :/ Пътят на магьосника не се състой в правене на трикове и задоволяване на собственото его,по-скоро смисъла е разчупването на реалноста като цяло и спускане в нейзвестното.Проблема на модерният човек са неговите стереотипи и неговата неувереност в собствения си потенциал.Това е моето разбиране по въпроса.
Аватар
wiesmann
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 05 Юли 2008, 13:07

...по принцип всеки от нас има невероятни възможности-проблем е,как да отключим силите и енергиите за реализиране на желанията ни...
...вместо да пресмятаме за колко време всеки от нас ще стане маг/магьосник/вещер/заклинател/....... по-добре е да си зададем въпроса: За колко време се става Човек?....всички сме хора,но все пак...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cath » 06 Юли 2008, 10:18

от едно известно време темата ми вади очите в тоя форум. и просто продължавам да се чудя това възможно ли е? безумна анкета, безумен въпрос. а за колко време се става лекар? а за колко време се става философ? а за колко време се става гениален композитор? а за колко време се става математик? разбира се, всичко това "ОСРЕДНЕНО"... :?

единственият смислен отговор беше този на Немезиус. вероятно защото темата се изчерпа след него започнаха да се коментират книги. извинявайте, не бих искала да засегна никой, но нека от време на време да проявяваме здрав разум.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот n0angel0s » 07 Юли 2008, 13:17

Какво значи да си станал магьосник? Да си достигнал съваршенство? Или последната истанция на знанието? ...
!!! ..
* Зависи от развитието на човека, неговото желание и възможност да постигне това, което иска и има за цел;
** Да се стане магьосник ти е нужно цяла вечност, нито 10 год., нито 50..
*** "Аз знам всичко, което ми е необходимо! Сега мога да спра да се развивам. За какво ми е повече?" -> Това биха били думите на магьосник, който е учил 10, или 20, или 30 години, НО това НЕ е истински магьодник.
**** ИСТИНСКИЯТ МАГЬОЦНИК ЗНАЕ, че за да се развива му трябва постоянство и никога застой. По този начин ще опреснява знанията си.
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 08 Юли 2008, 01:51

B-L-O-T написа:Наско - това по евростандартите ли е ?

да все пак сме в евросъюза :wink:

Kotentseto написа:м, би ли направил разграничението маг/магьосник. Благодаря flowerface

Магът се прониква от Бога , храни се от Бога , напива се от Бога . Малко по малко тялото му че се очисти от проблясъка на Бога , ден подир ден обвивката на смъртен ще се ослободи от земните си елементи , и наистина ще стане храм на Светия Дух , ден подир ден материята бива заместена от духа , човешкото от божественото и накрая промяната ще бъде пълна - ще стане Бог от плът и кръв . / може някой и да ме разбере/
Магьосника обгръща с покривката на необикновеното дори и най обикновеното действие , магът отправя дори и най-необикновеното явление в рамките на обикновеното , защото той знае колко е целесъобразна природата . Магът не е нито стар нито млад : той не е стар защото познава пътят на постепенното издигане , той не е млад защото пази запаса на предишния си опит , той може да се движи в живота незабелязън , той може да се усмихва на думите на слабоумието но поразява невежеството . Магьосника е вандал който действа против природните закони и гони единствено лични цели без да зачита никакви правила и никой , магът в част от тези закони и твори заедно с тях като е едно цяло с всичкото което е , което е било и което ще бъде. :wink:
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 08 Юли 2008, 05:53

МагНаско написа:Магът се прониква от Бога , храни се от Бога , напива се от Бога . Малко по малко тялото му че се очисти от проблясъка на Бога , ден подир ден обвивката на смъртен ще се ослободи от земните си елементи , и наистина ще стане храм на Светия Дух , ден подир ден материята бива заместена от духа , човешкото от божественото и накрая промяната ще бъде пълна - ще стане Бог от плът и кръв . / може някой и да ме разбере/
Магьосника обгръща с покривката на необикновеното дори и най обикновеното действие , магът отправя дори и най-необикновеното явление в рамките на обикновеното , защото той знае колко е целесъобразна природата . Магът не е нито стар нито млад : той не е стар защото познава пътят на постепенното издигане , той не е млад защото пази запаса на предишния си опит , той може да се движи в живота незабелязън , той може да се усмихва на думите на слабоумието но поразява невежеството . Магьосника е вандал който действа против природните закони и гони единствено лични цели без да зачита никакви правила и никой , магът в част от тези закони и твори заедно с тях като е едно цяло с всичкото което е , което е било и което ще бъде. :wink:

Да беше цитирал определението на Леви вместо да го преразказваш и с разширения. "Бога", но "кой бог?" питам аз- твоя, този на блота, моя или пък този, част от когото сме и самите ние? Да не отклоняваме повече темата от това
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот paparosko » 14 Юли 2008, 08:05

Всеки е магьосник в собствената си реалност.

Времето е относително!

:)
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mandragorko » 24 Юли 2008, 20:17

...нека Галина Дим ви почете за "камбанарията" и ще разберете кой,кого,кога,къде и то в собствен сос...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Moerin_Elf » 25 Юли 2008, 08:48

paparosko написа:
Времето е относително!

Определено е така! Това според мен е най-правилния отговор на този въпрос :)
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Мнениеот The_Last_Angel » 25 Юли 2008, 08:55

3-4 години за да се каже, че си навътре с материяла, а иначе е индивидуално.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот degagement » 27 Юли 2008, 20:50

Айде и от мен малко спам.

Никога не ставаме магьосници. Ние СМЕ магьосници/магове. Независимо дали го осъзнаваме и контролираме.

За онези, на които сетивата са се поотворили. Когато се качите се в маршрутката/рейса, обърнете внимание на хората един по един, усетете онова, което правят на енергийно ниво...
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 28 Юли 2008, 12:07

Като видя издържан пост нема как да не го похваля . degagement
. Може да се каже и така "Човек с течение на времето НЕ СТАВА маг а СЕ ОСЪЗНАВА като такъв"
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот huskarl » 28 Юли 2008, 12:36

Повечето хора, които де интересуват и започват да се занимават с магия, да изучават магия и пр. и пр. НИКОГА не стават магьосници. Малцината, които успяват да направят нещичко успяват след доста години... :wink:
Аватар
huskarl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот moon_dancer » 29 Юли 2008, 14:16

За мен магьосник не е точната дума ,а по скоро човек ,който е осъзнал ,че най-голямата сила е тази вътре в него.Някои хора така и не стигат до това ниво на осъзнаване ,а други лесно го разбират.Да станеш магьосник може да ти отнеме и само 2-3 месеца, не е важно колко знаеш,колко книги си прочел и на колко години си.Важното е да знаеш как да използваш силите си.Незнам дали съм добър съветник ,защото самата аз съм начинаеща ,пък и не мога да съм безпристрастна ,защото се занимавам с вещерство и уика ,а това не е за всеки според мен. Е достатъчно изразявах своето ненужно мнение. Поздрави на всички! :wink:
Аватар
moon_dancer
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The_Last_Angel » 29 Юли 2008, 14:22

Седмица някъде, две... icon_occasion
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mucyto » 24 Окт 2008, 13:22

Еми темата е много несмисленна.Не че аз решавам но...на всеки човек са му нужни време,воля и желание за целта.А за да станеш магъосник ,е важно да имаш воля и забравяш за времето.
Аватар
mucyto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tanarel » 24 Окт 2008, 15:21

За точно 5 години 3 часа 23 мин и 5 секунди и си станал вече истински магесникИзображение
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Black Wolf » 28 Окт 2008, 18:58

mucyto написа:А за да станеш магъосник, е важно да имаш воля и забравяш за времето.

За да станеш истински магьосник, трябва да работиш... уви, цял живот. Както впрочем е с всяко друго нещо.
Аватар
Black Wolf
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Самоусъвършенстване

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор