Модератор: ultramarin
winters написа:Много се интересувам от пирамиди и свързаните с тях космически енергии. Изчетох доста по въпроса, в сайтовете за радиестезия има доста писано по проблема, даже как се изработват домашни пирамиди. Направих си такава-четири дървени летви, точно измерих дължината им и основата на пирамидата, за да се получи оптималното"златно сечение"-ако някой се интересува, мога точно и подробно да обясня. Пирамидата е сгъваема, не отнема място и я направих с цел медитация. Правя по принцип тибетска йога-упражнения за чакри и след това медитирам върху чакрите във въпросната пирамидка. Още първата нощ усетих че спя страхотно дълбок и отпочиващ сън, през деня се чувствам невероятно свеж. Ще ми е интересно да споделите мнения и опит с пирамиди-вкъщи, офиса, зареждане на вода с пирамидка, някои шофьори слагали даже в колите си. Има майстор-дърводелец, който произвежда страхотни пирамиди за медитация по поръчка.
winters написа:Най-простият и бърз начин да си я направиш сама за 10 мин с 5 листа хартия А4. Разчертаваш 4 бр.равнобедрени триъгълници с основа 17 см и страни 16.5см. Оставяш отстрани лентички от 5 мм за залепване на триъгълниците един към друг, както и такива за лепене към квадратната основа. Квадрат със страна 17 см ти е основата. Лепиш елементите и ето ти макет на хеопсовата пирамида със златно сечение-височината на тази пирамида е 2/3 от страната на квадратната основа. Естествено можеш от всякакъв материал и големина да направиш пирамида, просто трябва да спазиш съотношението. Ако те боли нещо, слагай го върху болното нещо, ориентирана по посоките на света. До 2 мин.болката изчезва. Виж в гугъл с думичките"радиестезия пирамиди" и чети. В момента чета в руския нет и направо съм гръмнат. Предстои да се случи революция в технологиите с тези пирамиди. Лекар съм и мисля как да си помагам в практиката. Направи си пирамидка и пробвай номера със самобръсначката-момичетата също си бръснете това-онова. Сама ще се убедиш, че Космоса точи ножчетата без проблем. Ебаси откаченото нещо.
winters написа:Навсякъде ще прочетеш, че зареждането на вода с пирамида е основен лечебен похват в радиестезията. Например бутилки минерална вода, държат се точно 15 дни в пирамида, водата ставала силно лековита-за пиене, обливане и пр. И за мен тази материя е нова, кой може да каже със сигурност. Много съм заинтересуван и затова пиша тук, да обменим знания и мисли по въпроса.
philipr написа:Здравейте,
От скоро време експериментирам с домашна пирамида, умален макет на Хеопсовата. Понеже бях прочел някаде в нета , че ако не се изпълни правилно изработката, енергията от пирамидата може да се окаже лоша. Незнам дали това е истина или не , просто тепърва се опитвам да разбера това. Направих си един експеримент с 3 леко развалени домата( на около 10тина дена) които бяха започнали да омекват . Сложих един в пирамидата , един извън нея в стаята на откртито и един в квадратна кутия. След 2 дена погледнах домата в пирамидата. Беше хванал някакъв мъх само и единствено на меките, развалени места. Другите 2 домата просто поомекнаха малко повече, предполагам заради стайната температура. Бих искъл някой запознат да сподели само това нормално ли е, или енергията е лоша(ако има такава)
Мерси предварително.