Лично аз не обичам другите да ми пипат картите. Всъщност мразя, настръхвам, тръпки ме побиват ... Обаче определено има някои неясни работи, когато аз разбърквам картите. Да речем, че гледам на една приятелка дали ще издържи дълго връзката й с едно момче ... и вижте какво се получава при партньорските гадания: Значи за всеки партньор се падат по три карти - едната за чувства, другата за мисли, третата за това как възприема ситуацията. Кои карти са за приятелката ми? Първите три или вторите три? В гледанката е формулирано, че първите три са за питащия, вторите три за парньора? Но дефакто аз се проявявам като питащ ...

. Та ... излизат ли верни работи при подобен метод да гледане?
Второто, което искам да кажа, е към Kotentseto... тъй като Таро работи с много фини енергии на Вселената и дефакто черпят енергия от нас, за да се свържат, картите се влияят от нашите чувства и емоции. Случвало ми е е, примерно, като си гледам на себе си картите да изразят просто това, което аз искам да се случи или това, което аз си мисля, че ще се случи. Трябва да си човек с железни нерви наистина, за да потиснеш чувствата си, да погледнеш обективно на нещата, така че картите също да ги изразят обективно. Който си го може, си го може ... аз се опитвам да работя в тази насока, но все си мисля, че ставам или прекалено черногледа или прекалено оптимистична и това влияе на гадането. Затова съм склонна да дам на друг да нареди картите вместо мен, въпреки, че се побърквам като са в чужди ръце от страх да не им направят нещо. Относно пречистването ... най-лесното, за което съм чувала е да си оставиш колодата под възглавницата и да спиш така колкото се може по-често. Зареждат се с твоя енергия. Лошото е, че ще се събудите по-уморени, отколкото сте си легнали.

. Поздрави от мен на всички!