Либра, тук не става да цакаме хората за кинти ежемесечно! Става дума за това, че Уизард сам плаща всичко, и се роди идеята да му помогнем... с някакви минимални суми...ще е трудно на търсещият знания да отдели всеки месец по 10 лв .
Уизард, колко още? Два месеца си е време... Лично аз при това положение ще призова хората да НЕ пращат пари... и аз нямам намерение да го правя повече... щото може и 100, може и 1000, а може и само 10 лв да са събрани досега, но всичко е под юргана - невидимо! За да има смисъл от подобни ДАРЕНИЯ, за да имаме успешна "каса", трябва да има и ясна актуална информация какво има в нея...Вече Има внесени суми!
За сега няма да ги обявявам. Ще изчакам да се понасъберат малко и тогава ще ги обявя.
ultramarin написа:Уизард, колко още? Два месеца си е време... Лично аз при това положение ще призова хората да НЕ пращат пари... и аз нямам намерение да го правя повече... щото може и 100, може и 1000, а може и само 10 лв да са събрани досега, но всичко е под юргана - невидимо! За да има смисъл от подобни ДАРЕНИЯ, за да имаме успешна "каса", трябва да има и ясна актуална информация какво има в нея...
МагНаско написа:Ще си позволя да дам и аз едно предложение помощ под формата на SMS действително малко е ако един смс струва 2.40лв в касата ще влизат между 0.90 и 1.20 но пак е нещо а е и доста по удобно. Ако идеята ви допадне мога да помогна в осъществяването и .
MaurDragon написа:Аз също съм съгласна с благотворителната идея...,както и с тази относно анонимността...
Определено трябва да се измислят няколко начина за парични преводи... Мрън!
darkeyedsoraya написа:Здравейте! :-)
Банковата сметка актуална ли е още, защото виждам, че е от 2009 година?
Поздрави, Галя ( darkeyedsoraya )
Пп: ще ми трябва IBAN и SWIFT