Идеята за Благотворителната каса се посрещна много добре, но аз жалост не работи така, както се очакваше... Както знаете вече през месец Май всяка година се плащат разноските по този сайт/форум, та идеята беше, ако имате желание то поне веднъж в годината да се ДАРЯВАТ средства за това МГ да продължава да съществува и да се развива - както Магията е жива и има цел, така и МГ има път и посока на развитие....
За съжаление обаче нещата не са никак розови, както ми (ни) се искаше. Няма постъпили постъпления от близо година. Ако имаше такива, то с радост бих ги обявил на всички.
Дали 100лв!!!! са проблем, ами ако НЕ са проблем за degagement, то тогава да очаквам, че той/тя ще дари тези пари за това сайта/форума да продължат да съществуват и тази година. Има и друга идея, тези 100лв. да се употребят и с друга цел, например редизайн на сайта и направа на Лого и нови банери за рекламиране на МаджикГейтБг.
А дали бих подарил сайта на друг... може би да се пробвам в eBay поне да взема някой лев да си върна от разходите, които съм правил до момента