МПРП

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот Trismegist » 21 Ное 2005, 17:51

Ето ви едно ритуалче,с което може би вече сте запознати.Извадено е от книгата "Съвременна магия".

То е много добро,използва се за защита и хармонизиране с вселената.
Съдържа божии имена,може би не в истинската им форма,но пак действат.Този ритуал е добре да се прави всек ден,съпътстван или не от другите ритуали в книгата.

Ето го и него:

Малкия прогонващ ритуал на Пентаграмата

Потготовка.Започнете с отиване на мястото,където ще изпълните ритуала.Ако разполагате с олтар,поставете го точно в средата на вашето място.За да бъдете напълно потготвен за ритуала,може преди това да пожелаете да си направите ритуално очистваща баня.Този вид къпане няма за цел да изчисти мръсотията от вашата кожа.По-скоро отмива негатовноста и грижите на деня от вашия дух.Най-напред си вземете душ,за да се измиете.След това влезте в топла вана.Не забравяйте да сложите във водата соли за вана,към които сте добавили благовонни масла и други приятни аромати.След това влезте във ваната и просто се отпуснете вив водата в продължение на няколко минути.Почувствайте как всички ваши грижи,тревоги и отрицателни чувства изтичат във водата.После махнете запушалката на ваната и оставете водата да изтече,а вие продължавайтеда стоите в нея.Докато тя бавно изтича,ще усетите как всички отрицателни неща,които ви безпокоят и ви правят неспокойни,изчезват заедно с нея.След като водата е изтекла от ваната,излезте от нея и се подсушете с чиста,свежа хавлия.Накрач облечете робата си или специалните си магически дрехи.Ако разполагате с тях,поставете четерите инструмента,които символизират магическите елементи,върху олтара(или върху масата,стола,пода).Помнете или всички трябва да са ви налице,или не трябва да използвате нито един от тях.Поставете върху олтара и картите от Големите Аркани,събрани на купчинка.Донесете вашето място стол,за да може да седнете.Както се вижда от долната диаграма,трябва да сте обърнати с лице на изток.

Ако имате свещи,запалете ги и изгасете всички електрически лампи.Разбира се,ако е ден, може да спустнете щори или да дръпнете завесите на прозорците.Целта ви е помещението да се осветява единствено от светлината на свещите.Освен това запалете благовонието,което искате да гори по време на ритуала.Седнете на стола,обърнете се на изток,и изпълнете ритуала за релаксация.След това станете,все още с лице на изток.Вземете камата(или ползвайте показалеца си).Помнете,че сте в присъствие на Бога!Ритуалът е започнал!
Част първа:Кабалистичен кръст.
Първа стъпка:
Визуализирайте себе си как ставате все по-големи и по-големи,по-високо и по-високо,докато се издигнете над помещението,в което се намирате.Вите как сградите и грададите,които също се смаляват успоредно с вашето издигане и продължавайте с подробната визуализация,докато не со отделите от земята,не видите как се смаляват планетите от слънчевата система(не забравяйте да усещате краката си здраво стъпили на земята,въпреки че при отдалечаването тя се е превърнала в незабележима точка.Продължавайте с визуализацията,докато не видите млечния път като малка точка.След това си представете точка светлина,идваща отнякъде.Знайте,че това е едно малко количество от цялата божествена светлина,но достатъчно,за да свети по-силно от десет хиляди слънца.Това е светлината,която можете да понесете.Това малко количество светлина образува блестяща пулсираща сфера над главата ви.Нейните размери са като на чиния за хранене.Посочете към сферата над главата си с кама или пръст и " я спуснете надолу"(чрез посочване)до нивото на челото,точно над и между двете очи.Това сияние изпълва главата ви с божествена светлина.Докато сочите челото си вибрирайте Аааааааааааааааа-Тааааааааааааа.
Втора стъпка:
Спуснете върха на камата(пръста си)решително надолу по протежение на тялото,докато започнете да сочите към земята.Ръката с острието трябва да прикрива слабините ви.Докато правите това движение,вижте как пулсиращата сфера се премества с върха на камата и застава в стъпалата ви.Вибрирайте:Мааааал-Куууут.
Трета стъпка:
Сега издигнете острието,сочейки с дясната си ръка на юг и премествайки сферата от светлина.Вибрирайте: Веееее-Гееееее-Буууууу-Раааа,като си представяте,как цялата вселена вибрира в хармония с тези звуци.
Четвърта стъпка:
Сега преместете сферата по същия начин към северната страна или към все още опънатата в страни лява ръка.Вибрирайте:Веее-Геее-Дууууу-Лаааааа.
Пета стъпка:
Съберете ръце пред гърдите,като за молитва,като острието на камата,което евентуално ще държите,да сочи нагоре.Происнесете:Лееее-Оооооо-Лаааааам-Аааа-Меееен.
Част втора:Образуване на пентаграмите.
Първа стъпка:
Тръгнете наляво заобикаляйки покрай олтара и продължете по края на пространството очертано от кръга,така че да застанете в източния край на кръга и с лице обърнато на изток.Начертайте с острието(показалеца)една пламтяща в светлосин пламък пентаграма.разпънете ръцете си в страни и докато вдишате си направете рога на главата от показалците на ръцете(нека те да стърчат до и над ушите ви).Тези рога трябва да сочат напред(дясната ползва камата за рог,ако има такава).Направете движение с левия крак напред,докато вибрирате божието име Йуууд-Хееее-Ваав-Хееее.В същото време мушнете ръцете си напред,така че да сочат центъра на начертаната от вас пентаграма.ПОсле отново се върнете в изходна позиция.
Втора стъпка:
Свалете лявта ръка отстрани и посочете с камата центъра на пентаграмата и прокаряйте от него тънка сребриста линия,отивайки в южния край на кръга слице на юг.Тук отново начертайте пламтящата пентаграма и вижте как сребристата линия свързва центъра и,с центъра на първата пентаграма.Насочете камата в този център и вибрирайте:А-аааааа-Дооо-Нааааай.
Трета стъпка:
Отново прекарайте сребристата линия,до мястото,което ще бъдее център на следващата пентаграма,предвижвайки се в западния край на кръга с лице на запад.Начертайте пентаграмата(винаги визуализирайте и миналите пентаграми).Насочете острието на камата в центъра и и вибрирайте:Еееееее-Хеееее-Йееееее.
Четвърта стъпка:
Сега отново прокарайте сребристата линия отивайки в северната част на кръга.Начертайте отново пентаграмата.Посочете нейния център и вибрирайте:Ааааа-Глаааааа.
Пета стъпка:
Отново прекарайте сребристата линия докато не стигнете първоначалната си позиция в източния край на кръга.Там я свържете с нейното начало,като затворите кръга от пентаграми.
Част трета:Евокация на архангелите.
Първа стъпка:
Разперете ръцете си в страни,така че тялото ви да оформи кръст.Ако имате кама,върхът трябва да сочи нагорвОтделете няколко секунди,за да почувствате още веднъж енергиите,които текът във вас и превърнете себе си в блестящ кръст от светлина,разположен в ц ентъра на вселената.Кръстът освен това представлява четерите архетипни елемента:Въздух,Земя,Огън,Вода.Визуализирайте фигура стояща на хълм пред вас.Фигурата е облечена в жълта роба в жълта роба с яркопурпурни точки.Тя държи кадуцей(жезъл с увити около него змии)а робата и се развява от вятъра.Изречете:Пред мен Рааа-Фаааа-Ееееееел.
Втора стъпка:
Визуализирайте сигура зад себе си,онлечена в синьо с оранджеви точки.Фигурата държи чаша и е заобиколена от водопади.Изречете:Зад мен -Раааааа-Фаааа-Ееееел
Трета стъпка:
В дясно от себи си визуализирайте,фигура облечена в алено със зелени точици.Фигурата държи пламтящ меч и вие трябва да почувствате топлината идваща от него.Произнесете:От дясно:Мииии-Хааа-Еееел.Х-то е гърлен звук.
Четвърта стъпка:
В ляво от себе си визуализирайте фигура облечена в зелено и кафяво,върху плодородна почва.Фигурата държи житни снопове в ръцете си.Изречете:И от ляво Ооо-Риии-Ееееел. Сега разтворете крака и ръце и произнесете:Около мен грее огънят на пентаграмата,визуализирайте шестолъчна звезда която грее във вас и произнесете-а в мен грее шестолъчната звезда(или секстаграмата).Сега отново повторете ритуала без обаче да повтаряте Евокациите на архангелите.Този ритуал ще ви отнема не повече от десеттина минути на ден.Неговата цел е да ви издигне на по-високо духовно равнище и най-вече да ви защитава.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Звездичка » 21 Ное 2005, 19:12

[quote="Trismegist"].Извадено е от книгата "Съвременна магия".[quote]

Не само в тази книга е издаден, практикувал се е в "Златната зора" и е познат в доста варианти. :wink: Чудесно, че си го публикувал за онези, които не са запознати с него, :) макар че май го има и в самия сайт на magicgate.
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lidito » 22 Яну 2006, 17:14

Този ритуал способен ли е да спре всякаква черна магия която ти правят?
Аватар
lidito

Мнениеот EXARP » 22 Яну 2006, 17:21

Това бих казал че е по скоро за исчистване както на съзнанието така и на кръга от всякакви негативни енергии и вличния, но тъй като МПРП е на елементална основа мисля че е добре да се съпровойда и с ПРХ, който е на планетарна основа и изчиства не само от негативни но и от всякакви влияния за да може съзнанието и кръгът да са абсолщтно чисти.
А за спиране на черна магия малко ме съмнява ако в само той...по скоро само за начало
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 24 Яну 2006, 22:34

Lidito този ритуал може с времето да намали или изчисти някоя черна магия, взависимост от силата и, но ще отнеме доста време и мн постоянство ще трябва. Да не говорим че само той е безсилен срещу Некрономиконски заклинания и духове :). Затова и се изпълнява и Ритуала на Хексаграмата :)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 25 Яну 2006, 03:20

Спомям си, за пръв път като правих този ритуал, имах чувствато че в мен се влива толкова сила, че мога да разруша света за секунда и после пак да го сътворя. Беше красиво.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот EXARP » 25 Яну 2006, 06:27

:mrgreen: браво бе Архимикус...при мен чак след няколко стотин пъти се получи този ефект :mrgreen:
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 25 Яну 2006, 07:19

Sory за латинеца!

А виждам,че сте почнали да коментирате МПРП-то.
Ами според мен,само като ритуал естествено,че не може да изгради кой-знае каква защита и е вярно че с повече практика-влиянието му върху практикуващия го се засилва.Но ако човекът има свободна,чиста и силна мисъл,то може и от първия път да даде голям ефект.

Естествено,че е добре и с прх-да се прави.Аз мисля,че ако се прави с постоянство,може да предпази от доста силни магии.Поне аз вече чувствам доста силна защита.
Сега вече го правя и с прх,но почти година сам правил само него.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cynthia » 25 Яну 2006, 11:44

Аз лично се чувствам добре като си го правя всеки ден.
Трудно ми е да опиша какво е точно чувството, но определено е хубаво.
Ако се прави добре, наистина предпазва от отрицателни влияния и си е добра защита.
А ПРХ знам, че предпазва от положителни влияния. Звучи странно, но когато правиш нещо е добре да не се намесва каквото и да било влияние...
...абе вие тия неща си ги знаете, ама както и да е ... :P :wink:
Магията е нещо, което си ти!
Аватар
Cynthia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 25 Мар 2007, 17:48

браво на вас! при мен нито веднъж не се получи както трябва. дори се почувствах толкова изморена от веднъж,сякаш не бях си почивала от 2 дена.на всичкото отгоре имаше и разни странни отблясъци след ритуала в стаята ,все едно нещо гореше. може ли някой да ми каже защо става така?
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор