Уважаеми, sanguinary
Да ти кажа предпочитам да се бонтувам, а системата и без това вече ме е изхвърлила...Може да съм на 17, НО достатъчно "****" изядах и в краткия си живот. Имах няколко преврата в моя "детски" живот, които ме накараха да си мисля , че системата е скапана и че е време някой да започне да я унищожава малко по-малко. На всичкото отгоре видях, че не съм сама в това дело...Ала открих, че има такива,които ще се опитат да ни попречат.
Колкото до това дали аз или ти ще живеем повече...Зависи кой каква мисия има тук...Може много да знаеш, може много да си видял, но да не си част от плана и да бъдеш изритан...Обратното, аз може да съм неука, проста, никоя, а накрая да вдигна света на крака...Ох дано, нямам тази мисия, че по моему света заслужава едно заколение при Ара Магеда, да му дойде акъла в главата. Под "света" разбирам всички онези - алчни, себелюбиви, егоистични твари, които пречат на развитието и идването на Новата Ера. Много се извинявам, но все пак ще има чистка. Света сам ще се самоунищожи, а след това ще дойдат избраните - децата на Просветлителя -и ще си свършат работата...
Ано Сетет!
пп. Ако гледаме религиите, аз наистина НЕ съм сатанистка. Никой долнопробен дивак-сатанист няма да цъфне в тоя форум...
Но аз гледам друго...Определението за "сатанист" е меко казано "бунтар", ето затова наричам така себе си!
Аз не служа на Сатаната от Библията, а на себе си.Библията е 99% лъжи и 1% истина, който да те залъже,че е вярна. Аз вярвам в себе си и Луцифер, а Луцифер е свръх-човек, не някаква абстракция. Знам само че се е родил тук на тази земя със своите войни, за да възвърне правата си върху матрицата...Той не е зъл, не е добър,няма зло и добро...Той е справедливостта и просветлението...
пп2. Не ми трябва твоето уважение или одобрение...Вече незнам за кой път ти го казвам, но имам чувството, че се мислиш за голяма работа...Какво изобщо търсиш в тоя форум? Аз дойдох тук, за да подиря хора като мен, а ти явно си дошъл да гледаш сеир!
Като си толкова висш и знаещ, отивай в magicaura и си приказвай с надутите професори, дето знаят само от книги да учат! Не, уважаеми...знанието е в главите ни, не в книгите!
Толкоз по въпроса...Омръзна ми да споря за глупости...