Може ли някой да ми обясни ?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Mell » 17 Мар 2006, 21:16

Значи почти два месеца чета постовете.
Много търпеливо и с интерес...
Освен да си препоръчвате книги,
които всеки средно интелигентен човек може сам да намери в книжарницата или в нета.
Повечето постове са копи пейст. Това Ок.,
прави ми впечатление, че когато някой постне ритуал
и друг го попита успешен ли е ....отговорът обикновено е ....
"Ма аз не зная..дадох го на еди кой си и той ми каза..." ...или "Прочетох го.. еди къде си" ...
Няма ли една поне завършена тема...
да вземем да разберем всички какъв е бил резултата,
и собственият опит естествено.
Другото, което ме дразни е как всички се хвърляте да отказвате хората от магията...
Ако пусна пост с ИмамНуждаОтЛюбов, примерно всички
ще ревнат в глас...
"НЕ ТИ Е НУЖНА, ТЯ ЛЮБОВТА СИ Е ЛЮБОВ....И СИ Е МАГИЯ...Ок... Ако примерно попиташ за /съвсем произволно избирам/
имам ли направена магия... Пак отговорите са прекалено
философски. И вече казах, ако някой напише ритуал...то почти никога не е изпробван от него...Няма да цитирам /че ще стане дълго/ Това, което пиша със сигурност няма да се хареса на доста хора, ама изобщо не ми пука.Това са впечатленията ми. Ако някой наистина има способности и желание да помогне, а не само голи приказки, нека ми пише на лично съобщение...Съмнявам се, че ще получа такова :)))
Mell

Мнениеот Cath » 18 Мар 2006, 03:36

Mell реално погледнато е доста гнусно да искаш да правиш всякакъв вид магия, преди да си поне опитал по "нормален" начин да постигнеш желаното (особено пък любовна). постовете са толкова философски защото когато човек вярва в нещо той се отдава на всичко нива. колкото до книгите, не че няма други, но се препоръчва това до което човек има достъп. а за ритуалите съм абсолютно съгласна. не може да препоръчваш нещо, което сам не си пробвал. а след като някой е пробвал нещо ще е хубаво да сподели резултатите.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Mell » 18 Мар 2006, 04:51

Мила Кат, така е, гнусно си е.
Но щом някой е стигнал да моли за помощ тук,
най-вероятно добре е помислил и наистина е изчерпал всички "нормални" начини.
И изведнъж всички се хвърлят да му обясняват
и то с някакъв не надменен, ами как да намеря думата ...
по скоро назидателен тон, как стоят нещата от живота.
Ма той човека и сам си знае какво му е ,
като има толкова можещи хора тук що не му помогнат вместо да го поучават и да викат Хм.../не визирам себе си/ само казвам какви са ми впечатленията.
Най-малкото по този начин се подценяват хората, които молят за нещо.
Mell

Мнениеот xermes » 18 Мар 2006, 07:47

6TE TI KOPIRAM NE6TO KOETO NAPISAQX NA EDNA DRUGA JENA...
ПО ОТНОШЕНИЕ НА СТРЕЛА..МИСЛЕХ ДА НЕ ВЛИЗАМ ПОВЕЧЕ..НО ЩОМ ИМАШ НУЖДА ОТ ПОМОЩ ЩЕ ТИ КАЖА КАКВО Е НАЙ-СИЛНОТО В СВЕТА ПОЗНОТО ДО МОМЕНТА ДЕЙСТВИЕ..АКО МОГА ТАКА ДА СЕ ИЗРАЗЯ...ПРИ КОЕТО НЯМА МАГИЯ КОЯТО ДА УСТОИ--ТОЕСТ ВСЯКА МАГИЯ СЕ РАЗВАЛЯыНЕЗАВИСИМО ОТ КОГО Е НАПРАВЕНА.
ПОНЕЖЕ ЗВУЧИ МАЛКО НЕВЕРОЯТНО ЩЕ ТИ РАЗКАЖА СТРЕЛА ЗА НАЙ-СИЛНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА "ТЪМНАТА СТРАНА"..ТАКА ДА СЕ ИЗРАЗЯ,АКО МОЖЕ..КОЙТО И БИЛ ТАКЪВ ШУТ СЛЕД ТОВА И СЕЕ ОБЪРНАЛ КЪМ ХРИСТИЯНСТВОТО..ПОКАЯЛ СЕ ЧЕ СЕ МИСЛЕЛ ЗА "ВЕЛИК",КАКТО ПОВЕЧЕТО С НАДУТО ЕГО В ТОВА ФОРУМЧЕ..,4Е Е ПРАВИЛ ДА ВАЛИ ИСТИНСКИ СНЯГ ПОСРЕД ЛЯТО...ДА СПИРА ВОДА..ДА ПРАЩА БОЛЕСТИ НА ЦЕЛИ ГРАДОВЕ,ДА ПРАЩА СУША,ГЛАД И МОР ПО ХОРА И ЖИВОТНИ...ДА...БИЛ Е МАГыОСНИК ОТ НАЙ-ВИСОКА ВЕЛИЧИНА..СЛУЖИЛ Е НА САТАНАТАыПАК ПОСЛЕ ГО Е ЗАГЪРБИЛ И СЕЕ ОТРЕКЪЛ ОТ НЕГО И Е ПОЕЛ ПЪТЯ НА СВЕТЛИНАТА..ТА ТОЗИ ЧОВЕК Е СВЕТИ КИПРИЯН...НЕГОВАТА МОЛИТВА СРЕЩУ МАГИИ РАЗВАЛЯ ВСЯКА ЕДНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ОБАЧЕ!!!!!ВНИМАВАЙ!!!!ДЕМОНИТЕ МНОГО СЕ НЕРВЯТ,КОГАТО СЕ ЧЕТЕ ТОВА И ИМ СЕ ПРЕЦАКВА РАБОТАТА,ЗАЩОТО СА БЕЗСИЛНИ ПРЕД ТАЗИ МОЛИТВА И ПРЕД ЧОВЕКА КОЙТО ГИ Е УПРАВЛЯВАЛ ПРЕДИ ПАК ПОСЛЕ ГИ Е "НАРИТАЛ" В МИШАТА ДУПЧИЦА КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО И ИМА ВЛАСТ НАД ТЯХ И ГИ МАХА ОТВСЯКЪДЕ...ИСКАМ ДА ТИ КАЖА 4Е Е ДОБРЕ ДА СЕ ЧЕТЕ МОЛИТВАТА ОТ ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ ЧОВЕК-КОЙТО СЪОТВЕТНО Е ВЪВ ХРИСТОВАТА ВЯРА,НЕ ФАНАТИК,А ДОБРЕ ОСЪЗНАВАЩ ЧЕ ХРИСТИЯНСТВОТО Е ЧАСТ ОБ БОЖЕСТВЕНИТЕ УЧЕНИЯ..НЕЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е СВЕЩЕННИК..АКО ИСКАШ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ В ТАЗИ ПОСОКА ПИШИ МИ ЛИЧНО НА tato@abv.bg

Мнениеот Mell » 18 Мар 2006, 16:29

Хермес ,виж ти изобщо не си ми симпатичен... но както и да е предполагам, че визираш Св. Киприян. Била съм на Киприяновата молитва /само за сведение на софиянци четат я всеки четвъртък в църквата Света Неделя на площада пред Шератон/ Красива молитва е, но на мен не ми помогна...може би защото аз не вярвам в еврейският Бог. Но пък много хора ноистина казват, че помага...но чак пък да е всесилна...не е
Mell

Мнениеот xermes » 18 Мар 2006, 18:53

xexe ;))radvam se 4e ne ti dopadam..ako delish informaciata na dopanala i na nedopadnala..xexe..intersno i neprofesionalno..:))no pak az sam tuk za da kazvam razli4no ot vas mnenie..koeto badete sigurni..MNOGO..AMA MNOGO 6TE VI NERVI..:))AMA NALI STE VELIKI..:))tribva da vazpitavate 4ustvoto na sapri4astnost kam razli4noto mnenie..a ne da ska4ate vednaga..:))dishai dalboko..i se seti 4e ne vsi4ki misliat kato teb..:))priemai ne6at i ot druga gledna to4ka..ne samo ot tvoiata..lek den..ops...i o6te edna informacia z ateb--AMA XI4 NE MI PUKA 4E NE ME XARESVASH....:)))
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот xermes » 18 Мар 2006, 19:04

vai..i sega ko 6te pravia mell..kato ne me xarsvash..male male..na frizior li da otida..ili da si pusna mustaci--auu..i sega ko 6te pravi amel kato ne me xaresvash...:)))star6na rabota...tc..tc..tc..:))
pak po otnoshenie na sveti kiprian--xm...moli se d ane ti se naloji ..da mu s epomolish li4no...da ti pomogne....
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sesil » 18 Мар 2006, 22:12

Нормално е всички да скокнат и да кажат - не дей, що се отнася до любовната магия да се омагьоса даден човек да бъде с теб. Свидетелка съм на такава - драмата се разиграва вече 10 г. - Той искаше Тя да е до него и когато е далеч, защото Тя искаше да си тръгне - да не й върви в живота въобще. Да, магията подейства - Тя се луташе, но все при него се връщаше. Имаха и добри и лоши моменти, в коя ли връзка ги няма, но тяхната бе преситена от емоции. След 5 години "любов", Той й призна за магията, която й е направил и ходиха да я развалят. Пича малко обаче омота развалянето, та сега вече 5 години по-късно не може да спре да тича след полата й, а Тя го търпи, защото през това време се родиха 2 деца, които според нея трябва да познават баща си. А че те двамата повече от 3 г не споделят 1 легло, макар да живеят заедно - това е отделна тема. И нито един от двамата не може да продължи живота си с друг - независимо че и двамата са имали тази възможност.

Има и друго - ако при мен даден ритуал е подействал - това хич не значи, че при теб ще стане, а и всеки си пази ритуалите, които използва, защото тези които действително действат, са тези, които сами сме измислили.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 18 Мар 2006, 23:05

Ми тогава Сесил...за какво говорим ? Щом всеки пази това , което знае за себе си...и не визирах любовна магия, не зная защо всички се хващате за това...както виждате въпросът ми не е в раздел "Любовна магия"
Mell

Мнениеот sesil » 19 Мар 2006, 15:35

Mell написа:Ми тогава Сесил...за какво говорим ? Щом всеки пази това , което знае за себе си...и не визирах любовна магия, не зная защо всички се хващате за това...както виждате въпросът ми не е в раздел "Любовна магия"

Защо всеки го пази за себе си ли - сещам се на първо време няколко причини
1. Хората тук се познават, някои и на живо, а пък има и такива, които само четат, но познават лично или биха могли да разпознаят някой от пишещите в реалния живот, пък може да се окаже, че те самите са били под въздействието на изпълнения, работещ ритуал
2. Един от законите е да си мълчиш, а като опишеш действащия ритуал все едно казваш на всички какво си направил.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 19 Мар 2006, 17:16

Мила Сесил, нещо не те разбрах май...какво лошо има в това да разбереш, че си бил под въздействие на някой ритуал, това може само да ти е от помощ да се отървеш от въздействието /по добре отколкото незнание...нали/ И защо трябва да се мълчи ? Стигнали сме до извода вече, че магията не нито лоша, нито добра, нито нещо от което да се срамуваме.Ако ще си мълчиме и премълчаваме, то някък си губи смисъл и да общуваме... И как можеш да разбереш дали някой наистина разбира или просто се прави на велик из форумите, защото е много лесно да пейстнеш нещо и после да добавиш ...ОбачеНеГоПрепоръчвам...както често се случва тук. Ама защо не го препоръчваш, какво би се случило и т.н.Разбираш ли ме ? Чете ми се истински завършена тема
Mell

Мнениеот sesil » 19 Мар 2006, 20:48

Mell написа:какво лошо има в това да разбереш, че си бил под въздействие на някой ритуал, това може само да ти е от помощ да се отървеш от въздействието /по добре отколкото незнание...нали/

Да, магията само по себе си не е нито лоша, нито добра, тук си права. Парадокса е, че лошото за един е добро за друг. Давам ти личен пример с моя живот. Живях с един мъж, живот ли бе да го опишеш - не бяхме създадени един за друг, нещо, което аз знаех от самото начало, но не и той. Имаше силно сексуално привличане, което позволи на връзката ни да съществува въпреки различията. Когато то започна да отшумява, започнаха и сериозните проблеми - и противно на всякаква логика той въпреки това се привързваше още по-силно към мен. Това, че майка му ходи по разни врачки да ни прави магии за раздяла изобщо не ме тревожеше - реагирах своевременно, е първия път докато се усетя какво става мина 1 семица, ама така е когато си затваряш очите. Та когато въпросния господин сериозно застраши не веднъж живота ми - може би знаеш какво става когато си пътуваш и някой започне да ти бие шамари, защото не му отговаряш на въпросите, които ти задава. Та тогава реших, че това ще бъде края. Е, да де, ама той не се отказа дори и тогава. Телефонен тормоз, узурпира всичките ми приятели, защото аз избягвах срещите с него и когато накрая майка му дойде в дома ми да ми вдига скандал защо разбираш ли съм пропиляла толкова години от живота му, той толкова ме обичал и ала бала вече не издържах. Когато успях да я изгоня вече бях толкова бясна, че на момента си измислих ритуал с който да го отделя от живота си, него и цялото му семейство.
Това е първия и единствен път, когато съм ползвала така наречената ритуална магия, иначе нещата просто стават с желание, мисъл и енергия.
Та примерно сядам и описвам въпросния ритуал, който се задейства още на другия ден - от 10 обаждания на ден, станаха 1, след 2 седмици не го срещах, а след 3 месеца вече бе аут и от живота на приятелите ми, които смяташе за свои /те също между другото/. Изминаха повече от 3 години от тогава. За това цялото време е направил 2 безуспешни опита да се види макар и за едно кафе с двама от тях.
Та, разправям аз ритуала и той разбираш ли, научава и навързва 2 плюс 2. Примерно - разваля го и та, за него добре, за мен обаче - не.
Отделно гаранция франция, че същия ритуал ще подейства при друг, просто самите действия в ритуала са една толкова малка част от цялото, просто помощни средства за насочване, канализиране както искаш го кажи на енергията, че личното ми скромно мнение е, че те са не съвсем несъществени, а една толкова малка част, че обсъждането им, без да бъдат засегнати останалите необходими условия е просто губене на време.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 19 Мар 2006, 21:52

Разбрах те...просто за мен това е чуждо, разбрах какво искаш да кажеш, но не разбирам живота ти , което е нормално предполагам
Mell

Мнениеот sesil » 20 Мар 2006, 05:51

Пътя на магията е път изтъкан от самота.
Навремето ходих на представяне на една книга на една жена, няма да споменавам име, защото е известна, та някой й зададе въпрос за личния живот и тя каза - съпругът ми поиска развод, защото по негови думи, му писнало да му отговарят преди да е задал въпроса си.
За да разбереш живота на друг, трябва да направиш 1000 крачки в неговите обувки, но така ще си 1000 крачки по-далеч от себе си.
Всеки сам прави своите грешки и се учи от тях. Е, ако не се поучи е обречен да ги повтаря.
Ако искаш действащи ритуали купи си книжката
"Магически ритуали със свещи". Не помня автора. Проверени са, но не от мен и действат. Ако човека реши ще се регистрира тук и ще сподели опит, но аз не мога да го направя от негово име.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tatiana » 20 Мар 2006, 13:10

безмислено е да търсиш някакво обяснение та те и теб ще започнат да оспорват
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mell » 20 Мар 2006, 18:57

Сесил точно за това говорех..."действат ама не са проверини от мен". Както и да е ...

Tatiana ти ще излезеш много много права...
Mell

Мнениеот sesil » 20 Мар 2006, 19:58

Kакто казах познавам човека, който ги е изполвал, но не е коректно да обсъждам неговия опит.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 20 Мар 2006, 20:04

Абсолютно не е коректно, така че идеята е когато препоръчваме нещо да използваме абсолютно своя опит, а не чуждият, нали ?
Mell

Мнениеот ChaoS » 20 Мар 2006, 20:19

Та. я ме просветлете сега... Това тук не беше ли създадено именно за ОБМЕН на ИНФОРМАЦИЯ, ЗНАНИЯ и т.н.?
Всмисъл... И на мене ми е странно защо не споделяте СВОИТЕ методи?

И КАКВО като го прочете? И КАКВО ако намери начин да го анулира? Това значи само, че не си се справил(а) с ритуала/магията/техниката като хората и трябва да се пробва нещо различно.

Искам да кажа... Хубаво. Ето, примера на Сесил- точно като за тебе. Я го дай тоя ритуал! Ако ТОЙ успее да го нулира (което ме съмнява)- има други такива. Аз самия съм поствал подобен.

Да, разбирам, че понякога тук слагаме неща, които други да пробвали. Лошо- няма. Напротив. Но има, когато слагаме САМО такива неща.
И мен ме дразни като няма завършек на темата.
Като свършва с нещо от това, което каза Мел- "Ама не го препоръчвам" и липса на отговора на "Ама защо не ни го препоръчваш бе, бате?"

Все пак, както казах, този форум е именно за обмяна не само на мъдрост, но и на ЛИЧЕН ОПИТ! ВСЕКИ може да отвори Гугъл и да почне да се рови там. DUH! GOOGLE KNOWS BEST! Номера е да си помагаме, а не да си пречим.
Ако крием всичко, то тогава препоръчвам Уизард наистина да затвори форума. Всми... Няма сми, ако превърнем форума в една гигантска надлъгванка "кой ще се изпусне първи какво прави". Просто НЯМА. Процеса се затлачва и цялата идея на този форум отива по дяволите...

Мамкаму, трябва ми кафе... И сън... Омръзна ми да не мога като хората да си формулирам мислите... Надявам се все пак горенаписаното да е разбираемо... Прощавайте.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mell » 20 Мар 2006, 20:29

ChaoS icon_occasion
е за този пост те ОБИЧАМ :)))) Каза всичко по добре от мен...Точно това исках да кажа...иначе просто сме си безполезни дърдорковци....
Mell

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор