Mell написа:какво лошо има в това да разбереш, че си бил под въздействие на някой ритуал, това може само да ти е от помощ да се отървеш от въздействието /по добре отколкото незнание...нали/
Да, магията само по себе си не е нито лоша, нито добра, тук си права. Парадокса е, че лошото за един е добро за друг. Давам ти личен пример с моя живот. Живях с един мъж, живот ли бе да го опишеш - не бяхме създадени един за друг, нещо, което аз знаех от самото начало, но не и той. Имаше силно сексуално привличане, което позволи на връзката ни да съществува въпреки различията. Когато то започна да отшумява, започнаха и сериозните проблеми - и противно на всякаква логика той въпреки това се привързваше още по-силно към мен. Това, че майка му ходи по разни врачки да ни прави магии за раздяла изобщо не ме тревожеше - реагирах своевременно, е първия път докато се усетя какво става мина 1 семица, ама така е когато си затваряш очите. Та когато въпросния господин сериозно застраши не веднъж живота ми - може би знаеш какво става когато си пътуваш и някой започне да ти бие шамари, защото не му отговаряш на въпросите, които ти задава. Та тогава реших, че това ще бъде края. Е, да де, ама той не се отказа дори и тогава. Телефонен тормоз, узурпира всичките ми приятели, защото аз избягвах срещите с него и когато накрая майка му дойде в дома ми да ми вдига скандал защо разбираш ли съм пропиляла толкова години от живота му, той толкова ме обичал и ала бала вече не издържах. Когато успях да я изгоня вече бях толкова бясна, че на момента си измислих ритуал с който да го отделя от живота си, него и цялото му семейство.
Това е първия и единствен път, когато съм ползвала така наречената ритуална магия, иначе нещата просто стават с желание, мисъл и енергия.
Та примерно сядам и описвам въпросния ритуал, който се задейства още на другия ден - от 10 обаждания на ден, станаха 1, след 2 седмици не го срещах, а след 3 месеца вече бе аут и от живота на приятелите ми, които смяташе за свои /те също между другото/. Изминаха повече от 3 години от тогава. За това цялото време е направил 2 безуспешни опита да се види макар и за едно кафе с двама от тях.
Та, разправям аз ритуала и той разбираш ли, научава и навързва 2 плюс 2. Примерно - разваля го и та, за него добре, за мен обаче - не.
Отделно гаранция франция, че същия ритуал ще подейства при друг, просто самите действия в ритуала са една толкова малка част от цялото, просто помощни средства за насочване, канализиране както искаш го кажи на енергията, че личното ми скромно мнение е, че те са не съвсем несъществени, а една толкова малка част, че обсъждането им, без да бъдат засегнати останалите необходими условия е просто губене на време.
Истината е някъде там.