Soul Seal

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот Mad_Mike » 04 Апр 2006, 20:05

1-во.Не съм казал че ще го убия казах че много ме нерви
2-ро.Питах за туи нещо само за информация дали въобще существува такъв ритуал
3-то.Това че е металист и антихрист не означава че е сатанист.
4-то.Може ли да спрем да обсъждаме тези убийства и някои да отговори на въпросът ми моля.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 04 Апр 2006, 20:09

хаха чак пък антихрист,а що се отнася до метъла май и ти си такъв ако съдя по сигнатурата ти
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 04 Апр 2006, 20:12

Mad_Mike написа:А относно магията една приятелка ме запали по окултизма и ми стана интересно ся си търся книги за да науча повече работи се пак почнах да оглеждам интернета за тези саитове преди 2 седмици.

Краденето на (цяла) "душа" съвсем не е проста работа. Искаш нещо, без реално да си готов да го използваш.
Съдейки по скромния ти опит дори и да ти дам ритуал надали ще можеш 1-во да го разбереш, 2-ро да го направиш както трябва...

Иначе браво.... добре си се сетил, че "душа" се краде най-лесно в момента на настъпване на смърта на физичевското тяло. Ако ти трябва инфо по въпроса по-добре се разрови в некромантията.
А и между друото метода който искаш (всъщност дали можеш да го използваш или не си е твоя работа...) не се разпространява свободно. Т.Е. Помисли си първо с какво ти можеш да привлечеш вниманието на някой който има някакъв опит в тези аспекти на окултизма, и най-вече какво си готов да му дадеш за да получиш подобна иформаия

--.> аре да не обръщаме хубавата тема на чат а?
Последна промяна heress на 04 Апр 2006, 20:24, променена общо 2 пъти
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 04 Апр 2006, 20:15

5-то В момента си противоречиш на всичко,
което каза до сега
Жал ми е за теб !
А, ако някой ти даде такъв ритуал ми е жал и за него....
Ега ти тъпотията, по-голяма не бях чувала
А ти пиян ли пишеш?
Та се налага постоянно да ти припомняме,
какво си писал ?
Mell

Мнениеот Mad_Mike » 04 Апр 2006, 20:22

Mell написа:5-то В момента си противоречиш на всичко,
което каза до сега
Жал ми е за теб !
А, ако някой ти даде такъв ритуал ми е жал и за него....
Ега ти тъпотията, по-голяма не бях чувала
А ти пиян ли пишеш?
Та се налага постоянно да ти припомняме,
какво си писал ?

Да те питам на како съм противоречал?

btw.heress можеш ли да ми кажеш някакви прости ритуали за човек като мен дет се още не ги разбира тея работи?
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 04 Апр 2006, 20:27

"Ми честно казано нямам проблем с убиването на човек и вез туи съм се наточил на един приятел "

Не говоря за правопистине ти грешки....

"Не бе тои ми вика че се е занимавал с това кат е бил по-малък. "

Когато е бил колко малък ?

Мога и още да цитирам но си ми безинтересен, злобен и жалък сорри.
Mell

Мнениеот Mad_Mike » 04 Апр 2006, 20:31

Mell написа:"Ми честно казано нямам проблем с убиването на човек и вез туи съм се наточил на един приятел "

Не говоря за правопистине ти грешки....

"Не бе тои ми вика че се е занимавал с това кат е бил по-малък. "

Когато е бил колко малък ?

Мога и още да цитирам но си ми безинтересен, злобен и жалък сорри.

Знаиш ли колко ми е трудно да пиша на Bulgarian BDS.Естествено че ще имам грешки.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 04 Апр 2006, 20:38

Много е лесно да пишеш на BDS... стига да искаш ?.... Айде аз си лягам и успокой топката ....хлапе... Моля те !
Mell

Мнениеот Mad_Mike » 04 Апр 2006, 20:39

Mell написа:Много е лесно да пишеш на BDS... стига да искаш ?.... Айде аз си лягам и успокой топката ....хлапе... Моля те !

Спокоен съм си.Аиде лека.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 04 Апр 2006, 20:47

--.> най-учтиво моля да модераторите да изтрият полвината тема!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 04 Апр 2006, 23:26

heress написа:--.> най-учтиво моля да модераторите да изтрият полвината тема!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Че що? icon_occasion
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 05 Апр 2006, 22:32

Защото половината тема се повтаря ?
Защото повече от половината тема е за коша ( тя вече е и в кофата де )
Защото както каза Хересс , най много да се самоубиеш с някой такъф ритуал.

П.П. И е адски праф , че за сега надали има какво да дадеш на някой , който би ти дал такъф ритуал. И още нещо .. дори и да е получиш .. а после какво.?
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nick » 06 Апр 2006, 09:34

Прав си heress
heress написа:
Mad_Mike написа:А относно магията една приятелка ме запали по окултизма и ми стана интересно ся си търся книги за да науча повече работи се пак почнах да оглеждам интернета за тези саитове преди 2 седмици.

Краденето на (цяла) "душа" съвсем не е проста работа. Искаш нещо, без реално да си готов да го използваш.
Съдейки по скромния ти опит дори и да ти дам ритуал надали ще можеш 1-во да го разбереш, 2-ро да го направиш както трябва...

Иначе браво.... добре си се сетил, че "душа" се краде най-лесно в момента на настъпване на смърта на физичевското тяло. Ако ти трябва инфо по въпроса по-добре се разрови в некромантията.
А и между друото метода който искаш (всъщност дали можеш да го използваш или не си е твоя работа...) не се разпространява свободно. Т.Е. Помисли си първо с какво ти можеш да привлечеш вниманието на някой който има някакъв опит в тези аспекти на окултизма, и най-вече какво си готов да му дадеш за да получиш подобна иформаия

--.> аре да не обръщаме хубавата тема на чат а?

Но има начин, без да убиваш/ ритуално / да ИЗМУЧЕШ ЕНЕРГИЯТА НА ДАДЕН ЧОВЕК И ДА Я СЛОЖИШ В КРИСТАЛ ПРИМЕРНО .За мен енергията е душата на човека. ВЪЗМОЖНО Е!!!
Моля не ме питайте как, ТОВА Е ДОСТА ОПАСНО И НА ЧОВЕКА НА КОЙТО ГО ПРАВИТЕ МОЖЕ 100 % ДА УМРЕ ФИЗИЧЕСКИ, АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ВЛАЕДЕТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО.
Добре, че такава информация я няма свободно
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 06 Апр 2006, 09:44

Той е християнин с сатанински тайни възгледи!
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот heress » 06 Апр 2006, 19:41

nick написа:Но има начин, без да убиваш/ ритуално / да ИЗМУЧЕШ ЕНЕРГИЯТА НА ДАДЕН ЧОВЕК И ДА Я СЛОЖИШ В КРИСТАЛ ПРИМЕРНО .За мен енергията е душата на човека. ВЪЗМОЖНО Е!!!
Моля не ме питайте как, ТОВА Е ДОСТА ОПАСНО И НА ЧОВЕКА НА КОЙТО ГО ПРАВИТЕ МОЖЕ 100 % ДА УМРЕ ФИЗИЧЕСКИ, АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ВЛАЕДЕТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО.

хехеххх знем че възжно... Само че има да разлика м/у тегленето на цяла "душа" и част от "душа" и прост ергиен дрейн ;).... под "душа" аз разбирам не просто енерия а Същност. А тяло без същност не може да съществува т.е. умира :) ето защо продължавам да твърдя, че най-лесния начин да се "откраднe душа" е в мига на настпване на физическата смрт или както се казва по некромантски, да се изпреварим Азраел ( спецялни поздрави на ХЕЛЛ хеехеехее ) ;)
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 06 Апр 2006, 20:23

nick написа:Прав си heress

Но има начин, без да убиваш/ ритуално / да ИЗМУЧЕШ ЕНЕРГИЯТА НА ДАДЕН ЧОВЕК И ДА Я СЛОЖИШ В КРИСТАЛ ПРИМЕРНО .За мен енергията е душата на човека. ВЪЗМОЖНО Е!!!

ГРЕШКА!Или има изтичане на информация :P или тя просто се разпространява сободно...според теб аз от къде съм попадала на подобен ритуал точно с кристал беше...бях чела че след това можеш да си точиш човека и да си му използваш енергийката дето си си я "консервирал" за други цели,и че това може да убие другия,но поне ще си го употрбил пълноценно.Кат се замисля,че в 8ми клас ми се искаше да мога да го изпълня тоя ритуал...е детска радост хубу че съм страхлива.Та информацията си се разпространява свободно...дори не помня аз как бях попаднала точно на такъв ритуал,но знам че си го бях запазила ама в хит.бг ли в бол бг ли вече не помня...но някъде по тия акаунти си го бях запазила,не че ще го ползвам но да си го имам като инфо...Хубаво е човек да е информиран все пак,не можеш да се пазиш от нещо като незнаеш какво е нали?Та извод доруи подобна ОПАСНА информация си се разпространява :) Разбира се това не е хубу но е факт...само се чудя как беше името Създаване на Сервитор Вампир или нещо такова..абе все 5
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nick » 07 Апр 2006, 08:49

дааа Bloody Alibis, то там е целия проблем. да можеш да си направиш
сервитор. За това се изискват доста знания и умения. Ако беше лесно, сега половината свят щяха да са като зомбита.
Пробвал съм го само с научна цел, но като видях какво става.... прекъснах и върнах енергията на човека. Това си е чисто убийство, който и както иска да си го казва.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 10 Апр 2006, 10:54

Неможах да изчета всички мнения , за което се извинявам предварителено. Искам само д ти кажа няколко приказки дете :)
Приемай различните , цени това което те ти дават.
Не може да искаш , да желаеш и да причиняваш зло на всеки който е различен от тебе. Какво щеше да стане със света тогава ?
Всяко едно различно мнение е сила. Всяко знание е мъдрост. А няма , няма нищо по могъщо на света от мъдростта.
Относно магията която искаш да използваш.......
Никога не забравяй , че всичко което правиш ти се връщта. НИКОГА!
Нима е нужно да съсипеш нечии живот , ( свой или чужд) за да ти уври акъла ?
Още повече , че ти искаш да навредиш на дете. Ти знаеш ли , че ако тръгна да вредя на всеки различен от мен накрая ще си живея самотна :))) И сама :) Всеки е различен , в това е тайната на света .
Казваш , че не би използвал тази магия , а само питаш.....
Не ти вярвам :) icon_angel
В природата има баланс. В джунглата - борба за оцеляване. А в живота на хората - възмездие. Не си ти тоя който имаш силата да убиваш. Как можеш да разрушиш нещо , което после не можеш да съградиш ? ТИ като Бог ли се изживяваш ?
Гради собствената си съдба, и остави пътят на другите - да го вървят както те искат и както им е писано.
И тук ще цитирам една песничка на Б.Карадочева " даноо... дано... даноо... дано до всяко добро същество , застане поне още едно...."
Слънчев и усмихнат ден :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Гост » 13 Апр 2006, 07:59

Правите ли разлика м/у сервитор бил то и вампир, енергиен дрейн и soul seal? Щото очвно не. Елементарно е да намериш от някъде ритуал за дрейн, сервитор дори ако поровиш достатъчно в гуугъл ще откриеш и такъв за "кражба на душа" (друг е въпроса дали ще проработи) . Не е толкова елементарно да се изпълни, обаче (точно инфото как точно се изпънява е трудно за намиране).
Колкото до тва да си създадеш сервитор... не бих казал че е сложно, ама изобщо не бих казал че е сложно, Бе въобще не е сложно, Направо си е елементария ако питате мен :P
ай стига толкова
Гост

Мнениеот Daron`Malakian » 13 Апр 2006, 09:00

Ехо,Mad Mike или по-точно,хан Круме!Не можеш да затвориш душата на"приятеля" си нито в кинжала,нито да пиеш от черепа му,вливайки енергията му в себе си.Виж,уважавам факта,че си се заканил на сатанист,но няма хляб в тая работа.Разберете се по човешкия начин и не изпадайте в дебилизъм.
При все,магия за вливане на душа и енергия в предмети няма.С душите се занимават по-висши сили от нас...
Аватар
Daron`Malakian
MagicGateBg Наблюдател

ПредишнаСледваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор