едно въпросче

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Tatiana » 07 Апр 2006, 05:24

Случайно в списание Форум прочетох една статия за един ясновидец Костадин Димитров или по известен като Кеазим джинджи ходжа.Някой да го е чувал или да е ходил при него?
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Daron`Malakian » 07 Апр 2006, 06:34

Човече,не се занимавай с ходжи...такива шарлатани са,че не е истина.Има си нормални християнски ясновидци,които ще ти свършат по-добра работа..
Аватар
Daron`Malakian
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 07 Апр 2006, 09:27

Чувала съм за Кеазим ходжа. Приема хора от всякакви религии и вероизповедания, при него може да се види както икона, а самият той честичко се разхожда с еврейските шапчици, забравих им името, дето осъществяват връзката на мъжете с бога в синагогата (каква видна форма на сексизъм, но какво да се прави...)
Та човекът не може да се нарече точно мюсюлманин. Има добър вид, особено в сравнение с други ходжи, за които знам. Води се нещо като ВИП окултист, защото политиците ходели при него...
Работи със сури от корана основно, но не знам да ги превежда. Спрята ти амулета и си готов - твой проблем си е например ако си като мен и проявиш любопитство какво точно носиш, какво означава, чисти ли, какво прави и така нататък. Не ползва ръце - няма енергийни шашми. И още нещо имаше за някакви джинита, ама го забравих точно, че като го разбрах се сетих за Аладин и не слушах внимателно...

Татяна, ако си решила да ходиш да го видиш, разкажи после. Информацията си е страхотно нещо :)

Дарън (или както се чете), какво разбираш под "нормален християнски ясновидец"? За мен това е чиста проба оксиморон откъдето и да го погледнеш... icon_angel
Последна промяна galina_dim на 07 Апр 2006, 09:36, променена общо 1 път
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот nick » 07 Апр 2006, 09:30

ееех Daron`Malakian
Daron`Malakian написа:Човече,не се занимавай с ходжи...такива шарлатани са,че не е истина.Има си нормални християнски ясновидци,които ще ти свършат по-добра работа..

не си прав, дали си християннин или мюсулманнин, мошенници колкото щеш.
Но ако е истински ходжа, то той наистина ще има умения. Те учат доста неща от които едно е как се правят магии и как се развалят.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 08 Апр 2006, 09:51

А бихте ли казали къде се намира този ВИП врач? В кой град?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Daron`Malakian » 08 Апр 2006, 10:03

Абе луди ли сте?Бягайте на далеч от такива...тези които не са шарлатани,още по-зле...подкопават те с разни черни проклятия и не можеш да ги разбереш какви проклятия ти четат,защото ги четат на турски и арабски /аз лично не ги знам/ и после ти взимат пари за да отстранят собственото си проклятие....Пазете се,хора,сериозно говоря!!!
Аватар
Daron`Malakian
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот qazwer » 11 Апр 2010, 12:26

Аз съм ходил при него. Не знам дали той ми помогна но се успокоих малко. Скоро имам 2-ри час записан при него. Мисля, че го бива човека. Пък ще разбера със сигорност скоро дали има дарба. Определено помага Кеазим ходжа. Разбира си много от работата. Поне аз усетих голяма промяна в мен.
qazwer

Мнениеот reddog » 13 Юни 2010, 06:14

Аз също съм ходил при него. И мога да кажа, че е доста добър. Има дарбата. Говори с имена. Познава много. Пак казвам, много съм доволен от него и това не е никаква реклама!!!
Ходих и при няколко известни БГ магове-пълна пародия са (не искам да казвам с имена кой са) но не стават за нищо.
Аватар
reddog

Мнениеот kangel » 18 Юни 2011, 09:39

помага ли за разделени двойки да се саберат?някой знае ли?
Аватар
kangel

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор