За гледането на кафе

Тук можете да пишете за всякакъв вид гадания, които не са опоменати в другите раздели на форума.

Модератор: Cath

Назад към Гадателство

Мнениеот fallen angel » 15 Дек 2004, 18:09

Направо да ти писне от хакери. Няма ли някой който да го спре тоя бе?!
Искам да попитам за методите за гледане на кафе, защото в тази област съм твърде "боса". Добре ще е някой да ми отговори преди този хакер или какъвто и да е тъпанар да затрие сайта.
Моля напишете дали е достатъчно изчерпателно? Какво кафе е за предпочитани да се ползва? В какъв съд да се гледа и всичко останало?
fallen angel
 

Мнениеот Гост » 15 Дек 2004, 23:12

fallen angel написа:Направо да ти писне от хакери. Няма ли някой който да го спре тоя бе?!
Искам да попитам за методите за гледане на кафе, защото в тази област съм твърде "боса". Добре ще е някой да ми отговори преди този хакер или какъвто и да е тъпанар да затрие сайта.
Моля напишете дали е достатъчно изчерпателно? Какво кафе е за предпочитани да се ползва? В какъв съд да се гледа и всичко останало?


/off topic
Ние можем да го спрем - ама така ще го спрем че направо ще го запечем :)) виж темата ми в "Предложения".
Гост
 

Мнениеот Wizard » 16 Дек 2004, 15:52

fallen angel написа:Направо да ти писне от хакери. Няма ли някой който да го спре тоя бе?!......
Добре ще е някой да ми отговори преди този хакер или какъвто и да е тъпанар да затрие сайта.
.... Какво кафе е за предпочитани да се ползва? В какъв съд да се гледа и всичко останало?


MagicGateBg със сигурност няма да се затрие, въпреки някой много лукави хорица, защото има една "малка"-) подробност, че админа на сайта е wizard и съвсем не безобиден-)).

Относно гадаенето с кафе, тези дни ще ти напиша нещо по конкретно. Сега ще ти кажа само, че е необходимо да се пие кафе, което е приготвено по турси вариант, т.е. да остава утайка, след като го изпие човека. Много важно е да имаш и голямо въображение и интуиция, за да успееш да разчиташ символите, които се появяват в чашата. Очаквай скоро подробностите, относно този вид гадаене.
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот EliKarim » 19 Дек 2004, 13:01

Едва ли сайта ще бъде закрит...да бъдем оптимисти :smile:
За гледането на кафе, мисля че Wizard може да поработи по въпроса за отделен раздел за гадаене на кафе. Така всеки, който има тълкуване на определен символ ще може да го помести тук.
Скъпа fallen angel, гледането на кафе изисква както въображение, така и концентрация. Естествено, че има значение в какъв съд се излива кафето и дали има утайка. Както пише Wizard трябва да има утайка, защото в голяма степен тя образува знаците. Съда в никакъв случай не трябва да е от черно, прозрачно или тъмно стъкло. Така няма да се виждат добре образувалите се утаечни символи. Чашата трябва да бъде и по-широка за да виждаш добре стените и.
Мисля, че има и определени дни в които е най-подходящо да се гледа на кафе и такива през които не е подходящо.
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот Poison » 29 Яну 2005, 15:12

От къде мога да намеря тези определени дни? Има ли значение какво е кафето и как се приготвя?
Вярно ли е, че ромките са по-добри в гадаенето на кафе?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 558
Регистриран на: 29 Яну 2005, 15:01

Мнениеот fly^spirit » 30 Яну 2005, 10:52

Приготвянето на кафето за гледане си е цял ритуал.Съдовете в които ще се гледа трябва да бъдат добре почистени.Кафето трябва да кипне 3 пъти,но преди това специално аз правя 3 кръга по посока на часовниковата стрелка над джезвето с кафе,както и над чашата в която ще се пие кафето(естествено с бял цвят,за да се отличават фигурите).Визуализирам светлина която се спуска над кафето.Така отключвам информацията.Човека на когото се гледа трябва за предпочитане да пие от една страна и да държи чашата за дръжката.Кафето се сервира с дръжката към човека.Хубаво е човек когато пие кафето си да мисли за проблема си или за нещата които го интересуват.Останалото зависи от гадаещия.Както каза Wizard-интуиция и въображение,както и психология според мен:)
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 168
Регистриран на: 12 Авг 2004, 10:45
Местоположение: pomorie

Мнениеот Poison » 12 Фев 2005, 13:25

Благодаря ви Флай спирит и Ели ама бихте ли ми казали дали за гледането на кафе се иска специална дарба? Всеки ли го може това? Казвам всеки, но имам предвид тези с по-голямото въображение. Вече ми писна от лъжеврачки.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 558
Регистриран на: 29 Яну 2005, 15:01

Мнениеот EliKarim » 15 Фев 2005, 19:06

Poison написа:Благодаря ви Флай спирит и Ели ама бихте ли ми казали дали за гледането на кафе се иска специална дарба? Всеки ли го може това? Казвам всеки, но имам предвид тези с по-голямото въображение. Вече ми писна от лъжеврачки.


Еми ако нямаш грам въображение и неможеш да тълкуваш, то значи не всеки става за това... Лъжеврачки много, въпрос на личен избор е на кого да вярваш или да не вярваш.
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот krismari » 16 Май 2005, 12:58

За гледането на кафе триабва да има6 дарба коиато е наследственна или вродена таи да се каже. Ако не ти е по наследство единствениат на4ин да се нау4и6 да гледа6 на кафе е като наблюдава6 такива хора които наистина да умеиат това и както се казва да си открадне6 знаниата за6тото ако пита6 и ти се каже ни6то ниама да се полу4и а и този които ти каже може да загуби дарбата си.
Krismari
Аватар
krismari
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 16
Регистриран на: 11 Май 2005, 09:06
Местоположение: Belgie

Мнениеот sanguinary » 03 Мар 2006, 02:16

Wizard написа:
Относно гадаенето с кафе, тези дни ще ти напиша нещо по конкретно. Сега ще ти кажа само, че е необходимо да се пие кафе


icon_eusa_clap
Нннееееееее хаха това не е възможно , ще споряяя ...
Изтрийте ме от сякви форуми, ама не можах да се сдържа... Тва като го прочетох и си изплюх вътрешностите от смях, преди да видя,че е трябвало да е турски вариант хахаха
Последна промяна sanguinary на 03 Мар 2006, 03:14, променена общо 1 път
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 422
Регистриран на: 04 Яну 2006, 07:43

Мнениеот Wizard » 07 Мар 2006, 15:15

sanguinary написа:
Wizard написа:
Относно гадаенето с кафе, тези дни ще ти напиша нещо по конкретно. Сега ще ти кажа само, че е необходимо да се пие кафе


icon_eusa_clap
Нннееееееее хаха това не е възможно , ще споряяя ...
Изтрийте ме от сякви форуми, ама не можах да се сдържа... Тва като го прочетох и си изплюх вътрешностите от смях, преди да видя,че е трябвало да е турски вариант хахаха



Какво имаш в предвид за това, което си написал? Дай компетентното си мнение, относно гледането на кафе.

П.П. определено си сред спамерите, но силно се надявам да почнеш да даваш мнения свързани с магически знания, а не да пишеш само неща от общата си култура...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот ekaya » 07 Мар 2006, 15:33

[shadow=red]Ето нещо по така за гледането на кафе[/shadow]

Гадаенето на кафе е един от най-привлекателните езотерични феномени. Едва ли има някой, който да не се е изкушавал да се вгледа в тъмните фигури, образувани след като сме изпили гъстото каймаклия турско кафе и сме обърнали чашата си. Дали чрез фантазията си или заради силно развитата интуиция на някои от нас, или посредством умението да откриваме фигури във всичко, мнозина са успявали да разгадаят изписаното по дъното и стените на чашката за кафе. Именно затова, дори и без да знаем какво ще видим, често обръщаме машинално чашката и очакваме да стане чудото и тя да ни разкаже за нашето бъдеще, а защо не и за миналото и настоящето.
Някои подробности, които трябва да се знаят при гледане на кафе:
Чинията показва миналото, чашата – настоящето и бъдещето. Преди всичко трябва да се настроим максимално благоприятно към човека, на който ще се гледа. Следва да бъде включен целият емоционален и творчески апарат, а също и определен дял на фантазията в открояването и съпоставянето на знаците. Използването на фантазията ще бъде полезно само в случай, че нито за миг не забравяте да пожелавате на човека добро. Към чинията се прилага същата символика при тълкуването на знаците, както и при чашката.
Знаците по външните стени на чашката говорят, като правило, за външни, чисто материални признаци на близкото бъдеще.
Ситуацията на дъното, напротив, разкрива дълбоко личното, това което човек носи дълбоко в себе си. Ако, например, дъното е покрито с дебел слой утайка без нито едно прозорче и каменоподобни образувания – това е свидетелство за тежкото състояние на духа. Ако утайката е повече в противоположната на страната, от която е отпито кафето, тежестта отминава и обратното.
Трябва да не забравяме, че основата на достоверността на гледане е психокинетична, свързана както с психомоторни реакции, така и с поредица чисто телесни движения.
Следователно: не е нужно да се изисква определен ритуал за обръщането на чашката. Напротив, рисунката в чашката зависи точно от това как на човек му се иска да я обърне – към себе си или обратно, с дясната или с лявата ръка, да я разклаща и изпива докрай или не и т.н.
Когато ви моли да му гледате човек, който ви е неприятен по една или друга причина, следва внимателно, но твърдо да му откажете, ако не можете да промените отношението си към него.
Помнете, само добро отношение води до истински резултати
И още нещо:
Не трябва да забравяме, че човешкото око възприема по различен начин рисунките, дори и на хартия, затова и картините, които всеки от нас вижда, могат да бъдат възприети от друг човек по-различно или той изобщо да не ги вижда. Трябва да практикуваме упорито, докато окото ни свикне да ги разчита правилно. Не се притеснявайте, ако всичко се слива в черна и нищо не говореща ви утайка. Не се притеснявайте и ако в началото грешите, защото именно чрез грешките постигаме съвършенство в живота.
Опитайте най-напред със своята чашка. Когато усетите, че ставате уверени, особено ако разгаданото скоро се сбъдне, можете да погледнете и в чашата на някой друг. Винаги бъдете отговорни, особено ако човека срещу вас възприема крайно сериозно всичко казано. Даже и думите ви да са изречени на шега, вашата фантазия може да обърка живота на човека, безусловно повярвал ви.

Това са уводните бележки, а ето и линка, където по азбучен ред са подредени тълкуванията на около 250 знака /фигури/ www.meridian27.com/Mer27/Vol7/f10.htm

А в http://www.spiritproject.com/oracle/cof ... /index.htm можете да си гледате на кафе он лайн
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 203
Регистриран на: 10 Авг 2005, 13:53

Мнениеот sanguinary » 08 Мар 2006, 04:49

Wizard написа:Какво имаш в предвид за това, което си написал? Дай компетентното си мнение, относно гледането на кафе.

П.П. определено си сред спамерите, но силно се надявам да почнеш да даваш мнения свързани с магически знания, а не да пишеш само неща от общата си култура...


Момче,много насериозно взимаш нещата,така както и себе си.
Наистина ли не схвана смешната част? icon_eusa_clap
Нищо извънредно не си казал, спокойно. Та нали все пак си мегахюман?
Мнение ли?Компетентно? Нямам такова. Гуугъл има за всички нали така? Колко му е да пейстна едно текстче по темата? Защо смяташ,че тук някой схваща нещо от магии и заклинания,освен айде ти и още двама трима.
Тук обединяващото е интереса, а не знанията и моженията. Тези места са измислени за хора,които искат да убият време,да се позабавляват и да научат нещо ново за себе си и това прави незадължително условието да са нобелови лауреати в областта ,в която дават мнение във форума.

Екая love8
Този сайт,от който си открила може пари да се изкарват icon_eusa_clap
Вече съм обявил 0.50 ст. гледане на кафе 8)
На мен ми излезна - скорощен рилейшъншип с мистериозна гърл.:wink:

Как предцениха, че не съм женско незнам, ама ей го на
А ето тук изнамерих материал за един по-особен вид гадателство :roll:

Всички хора обичат да гадаят, само че едни си го признават, а други - не. Но, за да има строго научна основа, са нужни определени приспособления, които не винаи са ни под ръка. Така например, за да гледаме на кафе, трябва да имаме кафе; за да гледаме на карти, са ни необходими специални карти; за да гледаме на книга, ни трябва поне една книга; за да гледаме на ръка, ни трябват чисти длани; а за да гадаем по изпъкналостите на черепа ни трябва - какво? - правилно, глава, при това, желателно е, плешива; и т. н. Но възможно е това да не е в наличност вкъщи. Какво да правим тогава? За този случай има специални видове гадаене с помощта на подръчни материали. Един от тези специални методи е гадаенето на хлебарка.

Хванете една хлебарка от кухнята и внимателно я разгледайте.

Ако хлебарката е бодра и здрава - всичко у Вас е наред. Ако хлебарката е хилава - заемете се с половинката си: лошо ви храни. Ако хлебарката е със строг, черен цвят - чака ви повишение в службата. Ако хлебарката е рижа - във Вас е влюбена блондинка. Ако хлебарката е зелена - това е признак за добри пари във валута. Ако хлебарката през цялото време маха с мустачки - Вие сте подвижен, енергичен човек, който не може да седи без работа. Ако хлебарката замре неподвижно - Вие сте философ, отшелник. Ако хлебарката се движи спорадично - по-честото излизане на свеж въздух ще Ви се отрази добре. Ако хлебарката има озадачен вид - хората от Вашето обкържение Ви ценят много малко. Ако хлебарката е изплашена - Вие сте човек, умеещ да отстоява своето. Ако хлебарката е ярко-синя, рогата и говори с човешки глас - честито, Вие сте в алкохолен делириум!

Сега измерете хлебарката.

Ако хлебарката е по-дълга от три сантиметра - Вие сте търсещ човек. Ако хлебарката има размах на крилете, равен на дължината на носа Ви - Вие сте любознателен човек. Ако хлебарката има едно по-късо и едно по-дълго мустаче - все още не се реализирали напълно способностите си. Ако хлебарката има обща дължина на мустачките, равна на 1,5 пъти дължината на тялото й, умножена по корен квадратен на диаметър на коремчето й и разделена на логаритъм от количеството крака - Вие сте скрупольозен и педантичен човек. Ако хлебарката има равномерно разпределени по цялото си тяло крака - за всеки случай посетете психиатър. Ако хлебарката има еднакви дължина и ширина - значи това е дървеница.

Пуснете хлебарката.

Ако побегне от Вас право напред - предстоят Ви интересни случки. Ако побегне от Вас, мятайки се на зиг-заг - внимавайте със случайните запознанства. Ако побегне от Вас наляво - чака Ви вълнуваща среща с непозната личност. Ако побегне от Вас надясно - заемете се със служебните си задължения: кроят Ви нещо. Ако се върне обратно при Вас - о, Вие сте интересен човек, способен да очарова всекиго. Ако изобщо не побегне - значи е издъхнала.
icon_occasion
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 422
Регистриран на: 04 Яну 2006, 07:43

Мнениеот Poison » 08 Мар 2006, 12:37

Ъъъъъъъ гнусно
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 558
Регистриран на: 29 Яну 2005, 15:01

Мнениеот Vendetta » 08 Мар 2006, 13:41

Poison написа:Ъъъъъъъ гнусно


Отровке, това ако не се лъжа се води спам, да знаеш :)

Екайа, благодаря за ценното инфо..

И все пак знайте, че зависи от човека, а не от начина.
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 55
Регистриран на: 17 Яну 2006, 07:18

Мнениеот ilusia » 09 Апр 2006, 06:38

За страничен наблюдател е забавно да гледа как си спамите , но честно казано, когато се зачетеш в нещо интересно, и трябва да прехвърляш със скрола 5 минути то се убива и желание и всичко ;)
Мерси за полезната инфромация ;)
Ам.... а слага ли се захар ?
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 923
Регистриран на: 07 Апр 2006, 14:28

Мнениеот Druida » 09 Апр 2006, 08:35

Оригиналната рецепта на турското кафе е със захар. Преди години ходих при една известна ясновидка и тя ми гледа на кафе. Аз не пиех кафето със захар, но тя специално настоя да го направи както трябва.
Аватар
Druida
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 70
Регистриран на: 26 Мар 2005, 20:19

Мнениеот ilusia » 09 Апр 2006, 08:41

Сестра ми ме моли да и гледам на кафе... фантация не ми липсва... ма като за 1 път май не се справям добре :( icon_oops
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 923
Регистриран на: 07 Апр 2006, 14:28

:)

Мнениеот Druida » 09 Апр 2006, 12:28

Почувставай символите да ти говорят отвътре и ще се получи:)
Аватар
Druida
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 70
Регистриран на: 26 Мар 2005, 20:19


Назад към Гадателство

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 0 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта