MaRiO имаш много голяма уста и така ше си навлечеш само неприятности.Затуи внимаваи какво говориш че после може да съжаляваш.
Aine^ написа:Mad_Mike - ти да не висиш нон стоп във форума да наблюдаваш всяко едно мнение понеже си нямаш друга работа? И понякога истината трябва да се каже такава каквато е, че хора като теб трудно биха се усетили с намеци.
Persa написа:От постовете на Мike разбрах, че е човек с добро сърце и много малко его, много по-малко от повечето от нас!
Поздравявам те, Mike! Вече споделих, че се надявам това твое състояние да е резултат от временно неразположение... сега съм сигурна...
По-скоро прогони черните си мисли... не служат за нищо...
WandaBlenda написа:Имам едни много сладки приятели които живеят заедно в една квартира.Единия вечно се самоубиваше заради поредната девойка а другия е груб материалист.Слу4ая е следния:Джордан се връщаше периодично в квартирата отчаян от живота и от поредната девойка и заявяваше на Геза за пореден път че ше се самоубива.На Геза му писна и един път, напит като тиква,хваша главата на Джорди и запо4ва да я разбива в стената крешейки : Нали искаш да се самоубиваш копеленце?Ей сега ше ти помогна!
И му разби тиквата до степен болница.Резултата беше че Джорди го лекуваха в болницата 3 дни и от тогава спря да се самоубива заради девойки. Гиз и всички ние около тях полу4ихме спокойствие.
Мисля че имаш нужда от някой френд да ти счупи кофата от бой и да спреш да ни занимаваш с глупости.
Хора, твърде много се говори вече за това - натоварваме се с негативна енергия и започваме да се заяждаме едни с други - КАЗАХ СИ - СТИГА! Няма повече да отваряме тая тема, защото накрая ще се избием