Проверка за урочасване

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот GAMBIT » 10 Май 2006, 11:33

Все имам чуството, че съм урочасан или че съм наследник на някво семейно урочасване? Някакви лесни ритуалчета за да проверя?
Благодаря
Аватар
GAMBIT
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sivia » 10 Май 2006, 20:44

много са....
можеш да провериш жилището със свещ:
палиш я и обикаляш където започне да пука има проблем.
лично за теб може да пробваш номера със светена вода и олио:
сипваш в широк съд светената вода и капваш с показалеца на водещата ти ръка три капки олио в светената вода. ако се разтворят и трите си ОК, ако остане 1 може да е временно неразположение ако са 2 може и да имаш нещо при 3 неразтворили се капки нещата са много зле
понякога капките застават във формата на поразеното ямсто
успех
СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА
Аватар
sivia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 10 Май 2006, 22:58

това обаче е добър въпрос... при мен нещата стоят по друг начин - имам усещането, че моя роднина несъзнателно или съзнателно е урочасала семейството ми. твърдо съм убедена, а аз се доверявам на инстинктие си. имам няколко варианта, но искам да чуя и вашите предложения за премахване на подобно ... проклятие да го наречем. също така искам да разбера мнението ви дали след смъртта на човека, който е урочасал, уроките губят силата си?
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот erhan » 11 Май 2006, 09:39

Здравейте,ето един ритуал който действа перфектно.При залез сльнце поставете една супена льжица сол в мальк сьд,поставете го на масата,от дясно сложете запалена цьрковна свещ.Седнете удобно,дрьще рьцете си над сьда сьс сол и гледаики пламака на свеща,три пьти кажете следното заклинание:[marq=down]"[shadow=red]Ветрове буйни ,отвейте злите магии и уроки в гори непроходими ,далечни:бистри води,удавете ги вьв вода дьлбока:изгори ги сльнчице ясно красиво.Зли магии,тежки думи,зли погледи,мисли омразни махнете се далеч от мен раб/а/Божи/а/ /името/И така да бьде не за ден,а навеки.[/shadow]След заклинанието изсипете солта в хартиен плик и го оставете на перваза на прозореца да престои три денонощия.След това закопайте плика в земята или го хвьрлете в течаща вода.
Аватар
erhan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот erhan » 11 Май 2006, 10:25

Ето още един:Той е за премахване на уроки и "лоши очи"Ритуала продьлжава два дни.През пьрвия ден направете заклинание над вода[shadow=red]:"Ти вода ,водичке!Мойта воля изпьлни,сьс себе си всичко запьлни.С вьлшебства и чародейства,с топлина и прохлада свали "лошите очи" и уроките от раб Божи /името/ и кьпането да стане наслада.Отмий злобата черна с вода заклинателна,раб Божи/името/ по чист от вода изворна да стане.Моята воля с тебе,моята дума-е заклинание.На враговете проклятие."[/shadow]След това вземете една част червен кантарион,една част хмел,и две части девисил.Пригответе запарка от билките и кажете следното над тях:"[shadow=red]Вие,горски билки,от пьтеки неизходени,от поляни неотьпкани,от гьсталаци непроходими.Своята сила отдайте за дело добро,на тялото на раб Божи /името/Моята воля пазете и от раб Божи /името/"лошите очи"и уроките свалете."[/shadow]Вьпросния човек трябва да се облее с водата от билките и да каже[shadow=red]:"С билки се измивам от "лоши очи"и уроки се освобожгдавам"[/shadow]През втория ден запалете свещ пред иконата на "Света Троица"и се помолете.Намерете заешка кожа и направете украшение/веришка за часовника или гривна това е пожелание/Това е талисман осветете го сьс светена вода и три пьти го прекарайте над запалена свещ с думите[shadow=red]:"Ти,парче заешка кожа,оживей,душата на домашен дух приеми.Пазител стани барабашка представи.Пази ключовете от дома-работата ти е позната.Пази раб Божи /името/от зьл поглед,от уроки,завист и "лоши очи".[/shadow]
Аватар
erhan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот GAMBIT » 11 Май 2006, 12:05

Супер, схте ги пробвам днес. Благодаря. Друго въпросце: а ако пластам за грях на някой роднина, по кармицен път? Тук може ли да се направи несто?
Аватар
GAMBIT
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sivia » 11 Май 2006, 14:18

може но това е много дълга история
обикновенно всеки си следва кармата
Аватар
sivia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот erhan » 11 Май 2006, 14:36

Здрасти,да се изчисти и промени кармата е много сложно нещо и много малко хора го могат.Една от тях е Магьосницата Селена,свьржи се с нея и тя ще ти помогне бьди сигурен.
Аватар
erhan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sivia » 11 Май 2006, 15:30

да даа
единствено сам човек може да си променя кармата
никои друг не може да му я промени
Аватар
sivia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот erhan » 11 Май 2006, 16:23

Няма да спориме,но не си прав.Позаинтересувай се и ще видиш blob8
Аватар
erhan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sivia » 12 Май 2006, 09:02

човек за това е човек защото има собствена воля
ако е избрал да слуша друг това е пак негово решение
Аватар
sivia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот VALENTINB » 14 Май 2006, 09:53

Cath написа:това обаче е добър въпрос... при мен нещата стоят по друг начин - имам усещането, че моя роднина несъзнателно или съзнателно е урочасала семейството ми. твърдо съм убедена, а аз се доверявам на инстинктие си. имам няколко варианта, но искам да чуя и вашите предложения за премахване на подобно ... проклятие да го наречем. също така искам да разбера мнението ви дали след смъртта на човека, който е урочасал, уроките губят силата си?

Със сигурност след смъртта на извършилия урочасването деянието продължава да действува. Наскоро имах случай с проблем от 1941 година. Беше направено с убито животно в тавана на една къща. Връзката с наследниците 3 поколение продължаваше да действува, макар че те не живееха там и даже не я посещаваха.
Опитай се да разбереш как и къде е направено, интуицията ще ти помогне.
Ако не стане пиши какво практикуваш и ще ти дам съвет.

Успех, Валентин.
Аватар
VALENTINB

Мнениеот Cath » 14 Май 2006, 12:55

това е в случай, че урочасването е извършено съзнателно, а ако е несъзнателно?
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот VALENTINB » 14 Май 2006, 13:25

Cath написа:това е в случай, че урочасването е извършено съзнателно, а ако е несъзнателно?

Урочасването представлява паразит в енергийното тяло, дали е направено съзнателно или не това няма значенение - то си съществува. Има различни начини за откриването и премахването им.
Има начини и за предпазване. Въпрос на лична сила и умение.

В.
Аватар
VALENTINB

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор