Снощи стана нещо странно...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Lubopitko » 19 Май 2006, 15:31

Здравейте на всички, от доста време не съм се вясвал насам... :roll: Сега за жалост ще ви споделя нещо не много приятно. Снощи заспах в 19.00 и се събудих от разтърсване на леглото като ясно чух удар върху него и някакво скърцане на прожината от вътре. Кучето ми скочи от леглото и аз се стреснах ужасно много. Помислих си "е те сега ако не е 3.00 аз съм трамвай" (това с 3.00 ми изплува от филма за Емили Роуз, когато демоните я нападаха в толкова часа) и като погледнаха часовника точно стана 3.01 . Изтръпнах от шубе. И след това се размотах из стаята и легнах да спя с нагласата,че нещо си внушавам. Заспивайки, не съм усетил, че сънувам и сънувам следното: как все едно още буден отивам при майка ми да спя и там се успокоявам,че и демони да има нали съм при мама и в тоя момент ококорих очи и видях,че съм сам в моята си стая...Всякаш ме извади нещо от съня със сила...И като се събудих мислех,че съм за лудница. Сега вечерта мама каза,че също е усетила нещо и че някой е дишал във врата й. Не знам какво да направя. Мисля си,че е демон, тъй като имам обладана приятелка, с която много обсъждаме демоните и се страхувам да не ми се прехвърли. Как да се защитя, какво е било и как да спя спокойно тази нощ :roll:
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 19 Май 2006, 16:26

Ми пречисти къщата(апартамента). Ако не се оправи извикаи някои по-способен.

ПП:Не се шашкаи от тея работи. Може ако си правил някаква евокация да не си направил пречистваш ритуал и да са останали някакви астрални същества.На мен тия работи ми се случват постоянно какт си седя някои ми диша в врата.Кат съм сам в къщи вратите се отварят сами. Се едно някои седи зад мен. Свиква се.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Der_Tod » 19 Май 2006, 16:29

Mad_Mike защо е нужно да се свиква? :roll: По - добрия вариант е просто да си свършим работата добре, след всяка инвокация... Аз лично не бих се примирила с това всяка вечер да се будя в 3. Все пак и на даскало ходя. :mrgreen:
А относно Любопитко, ако това наистина е демон, както казваш, май е най - добре да се докопаш до някой екзорцист. :wink:
The Death will come to us all...
Аватар
Der_Tod
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот hekata_ehnaton » 19 Май 2006, 16:33

Аз вече 5та година живея с духа на баба си - свиква се наистина, мно все още само приятелите ми-непукисти идват у нас и не ги е страх!
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lubopitko » 19 Май 2006, 18:28

Абе аз не съм правил нито евокация, нито нищо. Една близка приятелка е обладана,но те губят влияние над нея и търсят някъде да се преместят. Но не са познали просто. Само някой да ми каже как да се пазя от тях...
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lubopitko » 19 Май 2006, 19:51

Я сподели някое име с мен ;)
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 19 Май 2006, 20:05

Можеш да опиташ да призовеш Бог Енки,тук някъде бяхме дали
негова инвокация.Изида също пази от такива влияния.

И все пак дали точно с демони се е забъркала приятелката ти
и кои са точно те?Аз също имам връзки с такива същества,да ти
кажа,те не са задължително зли...зависи как ще ги предразполо
жиш.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Dido » 19 Май 2006, 21:50

Опитай се да влезеш в контакт с това, което те приеснява нощем. Казвам "това", защото всичко може да е в теб. Но това не решава проблема, тъй като безпокойството остава, независимо от какво естество е. Легни си вечер, направи си един успокояващ ритуал за релаксация, след това някакъв защитен. Влез в медитативно състояние и чакай безпокойството да се появи. Разговаряй с него.

Итересно е дали и следващата вечер ще се прояви и дали ще бъде точно в три часа.

Можеш да направиш едно просто действие, както за успокоение, таки и за реална защита - начертай малка пентаграма на прага на стаята си с върха навън от стаята. Така тя ще позволява всичко, което е в стаята да излиза на вън, а нищо да не влиза навътре. Представи си как насоченият един връх "боде" това, което те безпокои и не му позволява да влезе. Ако се прояви и на следващата вечер, знай че то е вътре в стаята (което озачава, че причината може и да си ти самия, както казах по - горе).
Аватар
Dido
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 21 Май 2006, 17:50

Сега, в този случай не препоръчвам евокации, инвокации, още пък по-малко екзорцизъм тъй като не сме наясно какво е съществото което е около теб, или което се опитва да се докопа до теб.
Препоръчвам да направиш "освещаване" на пентаграм и да го носиш в себе си. Силата на една такава миниатюрна вещ понякога е чудодейна. Съответно спиш с него, носиш го ежедневно, не се разделяш с него.
И спокойствие. Тъй като много безплътни се хранят от човешките страхове..... Ако има още такива прояви пиши ми!
Последна промяна EliKarim на 21 Май 2006, 18:02, променена общо 1 път
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Dido » 21 Май 2006, 18:01

Да това е добър съвет. Прекрати всякаква окултна практика, освен може би някакъв лек защитен ритуал за укрепване на аурата. Нека чакрите ти се затворят, за да не възприемат никакво влияние. И не се страхувай - "аурата се пробива от вътре", както знаем, чрез насаден страх или желание, от друга страна.
Аватар
Dido
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 21 Май 2006, 20:43

Напротив, според мен го извикай с някой ритуал, разбери за кво е дошло, ако е дошло това нещо с добри намерения аз лично виждам много добър приятел, който може да те пази и да атакува, може да се свърже със сервитор може много неща. НЕ предприемай мерки да го гониш защото може да иска да ти помага, разбери какво иска и чак тогава, но като боравиш с него ти препоръчвам да не бъдеш пълен че 100% е негативно настроено.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот sivia » 22 Май 2006, 11:46

щом е на почти физически ниво може да пробваш номера с ножа
или да го сасичиш когато доиде
СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА
Аватар
sivia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AZA » 22 Май 2006, 12:37

Съгласен с Некрон .. разбери какво иска и за какво се бори и чак тогава действай.
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Dido » 22 Май 2006, 15:43

Аз също съм съгласен с necron, както можете да видите от първото ми мнение по темата. Но от поста на Lubopitko се разбира, че той смята това нещо за демон и се страхува от него, за това му предложих и двата варианта. Той си решава.
Но наистина най - добре е да преодолее страха си и да влезе в контакт с него. Цитирам известен автор : " Пътят на магьосника не е за страхливци". За това просто се срешни с него, като взамеш някой известни предпазни мерки.

Успех.
Аватар
Dido
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 22 Май 2006, 19:45

Еми и дори да е демон ако е позитивно настроен към теб, тогава няма опастност. Айде тука да не слагаме общото понятие за демон като зли същества и незнам какви още неща. Ако е ангел и е негативно настроен тогава кво праим а? Такаче няма значение какво е важно е как е настроено. Но най вероятно за мен това е някакво астрално създание. Влез с контакт с него и разбери. Повече съвети немога да ти дам.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 23 Май 2006, 02:49

Lubopitko написа:Абе аз не съм правил нито евокация, нито нищо. Една близка приятелка е обладана,но те губят влияние над нея и търсят някъде да се преместят. Но не са познали просто. Само някой да ми каже как да се пазя от тях...

Защо си мислип че не са познали ?
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 23 Май 2006, 10:19

И аз мисля така като BLOTA ако са решили нз как ще им остоиш, като нямаш никакъв опит.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 23 Май 2006, 19:20

Некрон, наясно ли си че позитивно настроен демон без причина няма да тръгне да се свързва с теб. Говориш абсурдни неща и затова бих те попитала ти извършвал ли си някога евокация или инвокация с демон? За какъв астрал говориш когато демонът може и да се всели във физическото ти тяло и да обърне живота ти на 180 градуса тук, в наше време и без да успееш да се опомниш?!
Ако съществото, каквото и да е то, иска нещо...мислиш ли че не би показало какво иска?!

Съвет:" Разбери какво иска...и чак тогава действай"Моето мнение в случая е че ако разбере какво иска, може и да не може да действа след това. Любопитко няма още този опит за да разбере в периферията кой го безспокои, за какво и до кога. В такива случаи Дидо, цитат като "пътят на магьосника не е за страхливци" е бепочвен.... А и много силни и доказани в практиката си магова са изпитвали страх, независимо от успеха или неуспеха си в дадена операция. Дано съм се изразила правилно. Говоря от опит.
Успех все пак.
Аватар
EliKarim
Модератор

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор