Получих на мейла си или пък беше на ЛС, сега не си спомням, но една майка ми писа, че нейното дете, което е било на 14-15 години, посещавало моя сайт и че тя била меко казано "разтревожена", относно тематиката на форума....
ЗАТОВА!!! От днес 03.06.06 г. не се допуска писането на каквото и да било във форума от лица, които не са навършили 17 години!!!
На някой това може и да им се стори малко смешно, но няма да допусна както аз, така и моите колеги в МеджикГейтБг, да превърнем форума в място за събиране на тинейджъри, които още нямат ясна визия за това какво представлява нашата тематикa - Магията.
Вече ИМА МНОГО материали, както в сайта http://www.magicgatebg.com, така и в самия форум към него. КОЙТО ИСКА НЕКА ЧЕТЕ, но ако е под необходимата възрастова граница, да спазва това правило, което вече е в сила.
Никой не е насила задържан да стои и пише в МеджикГейтБг - има още няколко форума, които "изповядват магическо пристрастие", така че, който желае, нека пише там. Тук е МЯСТО НА ОКУЛТИСТИ, които ВЕЧЕ са навлезли достатъчно навътре в занаята, че да дават необходимите съвети или да постват необходимата информация по различни направления в Магията.
Ако някой от вас вече са се регистрирали и са под 17год. нека останат да четат форума (ако искат), но да се въздържат от мнения по темите в него.
Просто не ми се иска да получавам разтревожени писма от родители, които се чудят детето им "на къде било тръгнало"...
Съгласете се, че не е нормално хора на по 13-15год. (нищо лошо нямам към тях) системно да искат ритуали за Любовна магия и да искат да разделят момче от момиче или момиче от момче..... НЕ Е РЕДНО!