Долетяла Сова

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот witch_88 » 14 Юни 2006, 20:14

Здр Искам да ме посаветвате какво означава това което се случва с мен.
Маика ми почина преди девет месеца.Днес долетя сова на терасата ми и кацна не издаваше никакав звук а само ме гледаше гонех я блъсках по прозореца и виках на ком6ииката за да я видят и в този момент всички врати на апартамента се затвориха заедно в един момент.Какаво означава това знаете ли .Интересно беше че совата ме гледаше и си отваряше само чофката като че ли иска да ми говори.има6е светло зелени очи ,които ме гледаха както топло така и жално и сякаш искаха да ми кажата нещо.
Обяснете ми това ако межете
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AMON RA » 14 Юни 2006, 20:30

совата е носител на вести и души, напълно е възможно тази сова да е носила духа или да е дошла за духа на майка ти ( ако не си е бил тръгнал).може да е носила духа (имах подобен случей след като почина баща ми),просто е искала да види за последно любимите си хора преди да си отиде
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот witch_88 » 14 Юни 2006, 20:41

в семеиството ни има конфликти ,бласкат се врати,сабарят се неща чуват се гръмове а нищо няма дефакто.това означава ли че доха на маика е все още тук и духа и се опитва да помага.а совата за помощ като знак за добро или да вземе духа намаика е била тук.означава ли че нещата ще се оправят.
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 15 Юни 2006, 12:43

Трябва на ни кажеш, преди да почине майка ти, дали е имало конфликти в семейството ти? Възможно е, ако е имало неразрешен проблем още преживе и майка ти да не е успяла да се справи с него, сега това да се отразява по някакъв начин на семейството ти.
Но определено совата е символ на смъртта и дали е за добро или зло, винаги е добре човек да си има едно на ум за нещато, които му се случват в настоящият момент.

Druido
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот AMON RA » 15 Юни 2006, 16:34

witch_88 написа:в семеиството ни има конфликти .

има или е имало приживе това е важно. дали конфликтите са били предизвиквани от майка ти или друг член на семейството. поясни за да знаем за какво става дума, и да разберем каква е причината совата да дойде.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот witch_88 » 15 Юни 2006, 17:58

значи имах предвит че след смарта и станаха конфликтите а иначе единственото желание което маика имаше и неможа да стане да види мен и кака като студентки.и можеби защото кака имаше бал...

а иначе и аз знам че совата е символ на смърта но като я чуеш да грачи а тази само ме гледаше
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор