от Mixael » 28 Яну 2005, 23:02
O"K. Да започна от самото начало.Когато бях малък винаги ми е било любопитно/за вещици,вампири,демони/гледах много филми на ужасите.И винаги сам се замислял че дори и филм тази тема идва от някаде,някой го е измислил,и че можеби има нещо вярно.Правил сам какви ли не опити,копирал думи от филми,слушал сам какви ли не историй от баби,дядовци,съоченици.2 години след казарма ,иамх някаква интуиция :пример:караам кола наближавам пряка,помислих си дали да не завия ,продължих напред от някаде изхвъча един катажджия и ми написа фиш за превишена скорост. .Имам доста случай,но не всеки ден.Започнах да обръщам по-сериозно внимание,четях какви ли не книги,бях се заел сериозно с проучване изучаване на окултна литература.За което загубих повечето си приатели,помислиха ме за сектант,родителите ми ме гледаха странно и виждах че се притесняваха.Бях открит казвах с какво се занимавам,до момента когато разбрах че ме мислят за откачен.Бях сам,излизах сам,прибирах се сам.Реших да практикувам,започнах в работата си там съм сам/охранител на обект/Отказах цигарите,отказах алкохола,купих си кола/скромна/запознах се с много хора.Започнах да практикувам в къщи/проблем/слязох в мазето,повишиха ме в работата,намерих си перфектната съпруга.Прекратих с упражненията,имах чуството че нчкой ме наблюдава когато започна с ритуалите.Самите ритуали когато ги правя загубвам представа за време,мисля че се е минал поне 1 час ,а то едва двайсетина минути.Не съм практикувал близо 4 месеца,но сега започвам отново на астрално ниво,ще експериментирам .Незнам дали да кажа на жена си в действителност какво правя,би ме разбрала.Може би.За това ,само астрално всекидневните ритуали,а по -големите когато няма никой,или на друго място ако времето не позволява отлагане.Е това е моя живот на бърз кадър.НЕ се доверявайте на никой,какво правите.УСПЕХ ;)
921