Значи според мен един човек си изгражда личността(телата) до 22 години и всяка негативна намеса преди това е опасна за съзнанието,така че напълно е управдано притеснението,за това с какво се занимава едно дете.
Все пак мисля,че по-важното е някой да следи добре за пуснатите теми и мнениия във форума.Това е единственото,като мярка което може да се направи.Да се избегне простеенето а и също публикуването на опасни ритуали,заклинания и пр.
Наистина има деца,с по-голяма осъзнатост,но те ще си намерят други методи,за да получат инфорамцията(все пак,който търси намира).
На мен не мис е иска да се направи някой репортаж по телевизията,за магията и форумите или да се пишат разни глупости по вестниците.
То на Българите им дай някой виновен и ще стане лов на вещици хаха.
Може да си наумят,че е добре да спрат такива фориму
Хахаха

така,че внимавайте!
Хахах Ариец какви са тия енергийни банове бе човек хахаха.
Някои хора почват да се смахват и да отнасят всичко до магия.
Напълно излишно хабене на енергия-необмислено.Или важното е все да се прави магия за нещо-няма значение дали има полза или не ;)
За да се създаде нещо такова е нужно голямо съсредоточаване на енергия или ползването на някой Егрегор,който ще иска папо затова и работата става страшна.Абе въобще абсурд,мисли преди да говориш.
А и ще видите много зор,за да го направте това.