МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ОТЧАЯНА СЪМ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот tanya24V » 28 Яну 2005, 10:50

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЛИЗАМ И МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ АКО НЕЩО СБЪРКАМ. МНОГО МИ Е ТЕЖКО, ОМЪЖЕНА СЪМ ОТ 21ГОДИНИ, НО НАПОСЛЕДЪК НЕЩАТА МЕЖДУ МЕН И СЪПРУГЪТ МИ НЕВЪРВЯТ,ТОЙ РЕШИ,ЧЕ ОБИЧА ДРУГА ЖЕНА КОЯТО НЕ БЕШЕ ВИЖДАЛ 20ГОДИНИ.ВИДЯ Я ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2004ГОДИНА.НЕЗНАЯ КАК ДА ПОСТЪПЯ ЗА ДА СИ ВЪРНА ЛЮБОВТА МУ.АЗ МНОГО ГО ОБИЧАМ.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ.
tanya24V

Мнениеот Wizard » 28 Яну 2005, 14:23

Ти същата жена ли си, която е пуснала темата и в раздела "Въпроси"? Ако е така - там ти дадох своето мнение.

Щом така си озаглавила своя пост - значи очакваш НЯКОЙ ОТ НАС! да те СПАСИ...., но това е нещо, което не можем просто така, с лека ръка да се направи.
Необходимо е да СЕ ВГЛЕДАШ В СЕБЕ СИ и да си отговориш на един единствен въпрос - защо се стигна до тук! Едва тогава ще установиш дали Ти и твоят мъж сте един за друг и дали има искра между вас, която да поддържа огъня на любовта. Нещата не са така прости както ни се струват на пръв поглед. Преди да се появи Причината, трябва да е имало и Следствие, предполагам се досещаш какво ти намеквам. Не мисля, че с магия ще си помогнеш или нещо като врачки и тем подобни... Това се решава само между теб и мъжа ти - ЗАЕДНО. Ако искаш адекватна помощ е необходима повече информация и ако се прецени че нещата са на твоя страна, може и да се предприеме нещо...
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот tanya24V » 28 Яну 2005, 14:49

ДА СЪЩАТА СЪМ.КАКВО ПО-ТОЧНО ТРЯБВА ДА КАЖА.АЗ СЪМ НА 38Г. ТОЙ НА 47Г.ДО СЕПТЕМВРИ НЯМЯХМЕ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ДОКАТО ТАЗИ ЖЕНА НЕ СЕ ПОЯВИ.ВСЪЩНОСТ ТЯ ЖИВЕЕ В АМЕРИКА И БЕШЕ НА ГОСТИ В БЪЛГАРИЯ САМО ЗА 1МЕСЦ.ПРИ ТЯХНАТА КРАТКОТРАЙНА СРЕЩА СЪМ СИГУРНА, ЧЕ НИЩО НЕЕ СТАНАЛО.ПРОСТО ТОЙ СИ Е ВЪОБРАЗИЛ,ЧЕ ТЯ ГО Е ГЛЕДАЛА ВЛЮБЕНО.ТОЙ СПОДЕЛИ С МЕН ЗА ЛЮБОВТА СИ КЪМ НЕЯ И АЗ МУ ОБЕЩАХ ДА ОСТАНА ДО НЕГО И ДА МУ ПОМОГНА.ТЯ СИ ЗАМИНА, ТОЙ И ЗВЪНИ ПРЕЗ ДЕН.ТЯ НЕ ОТГОВАРЯ НА ОБАЖДАНИЯТА МУ.ТЯ ИМА СЕМЕЙСТВО И ДЕТЕ И СЪМ УБЕДЕНА,ЧЕ ВСИЧКО ТОВА СА НЕГОВИ ФАНТАЗИИ,НО АЗ СТРАДАМ ОТ ПРОМЯНА В ОТНОШЕНИЕТО МУ КЪМ МЕН.ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО,ЗАЕДНО СЕ ГРИЖИМ ЗА ДЕЦАТА СИ.ИМАМЕ ДВЕ МОМИЧЕТА.ГОЛЯМАТА Е НА 20Г.И СМЯТА ДА СЕ ЖЕНИ.ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ 21ГОДИНИ АЗ БЯХ И ПРОДЪЛЖАВАМ ДА БЪДА ДО СЪПРУГА СИ,ДА МУ ПОМАГАМ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ.АЗ СЪМ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА ЦЯЛЯТА МИ ЗАПЛАТА Е В КРЕДИТИ ДА ВЗЕМЕМ НОВА КОЛА ЗА ДА МОЖЕ СЪПРУГЪТ МИ ДА РАБОТИ.В ТРУДНИ МОМЕНТИ ВИНАГИ СЪМ МУ ДАВАЛАКУРАЖ И СЪМНАМИРАЛА ИЗХОД ОТ ВСЯКА СИТУАЦИЯ.СТАРЕЕХ СЕ ДА МУ СПЕСТЯВАМ ВСЯКАКВИ ГРИЖИ И ТРЕВОГИ.БОЛИМЕ,ЧЕ ТОЙ СЕГА Е ОБСЕБЕН ОТ МИСЛИТЕ СИ ЗА НЕЯ И НИЩО ДРУГО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА.
tanya24V

Мнениеот Mixael » 28 Яну 2005, 15:37

Ако го обичаш наистина,посни го да лети.Ако се върне,значи си е твой,ако не ,значи никога не е бил.Смятам че на теб ти трябва вншна промяна/нова прическа,дрехи,бельо,парфюм,маникюр/ кола маска обезкосмяване и др.Накарай го да ревнува.Дръж се предизвикателно и виж как ще реагира.Мисля че ще имаш резултат. ;)Който си няма в къщи търси на вън.Как сте в леглото?Направи промяна,пози,местата кадето правите любов,поеми иниациетивата,не се оплаквай дръж се достойно и си върни мъжа.Избъши си сълзите и ДЕЙСТВАИ ;)
921
Аватар
Mixael
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 28 Яну 2005, 19:26

;) Ето колегата Mixael, много добре го каза в прав текст, това имах впредвит с това - да погледнеш в себе си, Mortimus.
Нещата наистина не са станали така случайно, както ни ги описва tanya24. За да се стигне до това, да и се каже, че има друга жена и че е влюбен и нищо друго не го интересува, на този мъж определено не може да му се има много вяра вече. Казвам вече с оглед на това, че е във възрастта, в която мъжете започват да се инфантилизират и този момент е един от тях.
За РАДОСТ на нашата tanya24q обаче нещата, поне засега не са извън контрол - Имаш надежда, че сега за сега, както казваш мъжът ти е Твой.
Не е зле, ако се позамислиш над това, което е казал Mixael по-горе.
Успех!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот EliKarim » 28 Яну 2005, 22:37

Ами да, Mixael го е казал много точно. Съгласна съм с това. Понякога обаче, когато едно гърне се счупи, дори да бъде залепено, пукнатините личат. С други думи... мисля, че има причина съпругът ти да се "огледа" в страни, да потърси друга любов...просто той има нужда от разнообразие и влюбване. Нали, когато човек е влюбен е щастлив и заслепен...
С магия можеш да промениш това, можеш да го закотвиш до себе си, но това ще е изкуствена любов. Не ти трябва магия ако го обичаш. Остави нещата да се изгладят естествено и потърси и в себе си първопричините. След толкова години брак би трябвало да познаваш човека до себе си, да усещаш потребностите му и слабостите му. Тоест ти знаеш какво да направиш, не се оставяй отчаянието да те тласне към пропастта!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Celestial » 30 Яну 2005, 05:13

За една връска/брак/приятелство са нужни 2-ма, отговорноста се разпределя и двамата имат еднаква предпоставка за избор. Ти искаш помощ а не съвети - така, wish не мисля, че някои трябва да се бърка в семейство... По говори с него, но съм сигорен че докато се стигне до този момент е имало много сигнали по които е можело да очакваш нещо подобно. Това се случва ежедневно (НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ПРАВИЛНО ИЛИ ГО ОДОБРЯВАМ) и просто понякои път е нужно търпение - колкото и да е трудно! Кофти е за хлапето (ако имате) май е по добре да обърнеш внимание на него и на себе си. Все пак това е твоя живот - живей си го със или без него. Нищо няма да спечелиш ако стоиш на едно място и чакаш, само болката става все по силна. Постари се да не зацикляш защото нищо няма да се промени ако се оставиш на болката. Повярвай ми и утре е ден и слънцето пак ще изгре, смо дето ти няма да му се радваш... А това е тъпо. Знам, че сега точно нямаш нужда от това но помисли върху написаното от мен.
Le Mot Juste
Аватар
Celestial
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tanya24V » 31 Яну 2005, 08:12

Благодаря много на всички които ми писахте. Вашите думи наистина ми помогнаха и ми вдъхнаха вяра, желание отново да живея.Ще продължа да бъда до съпруга си, но няма да показвам мъката и болката си.Него това само го радва ,чувства се обект на желание,обгрижван и това му харесва.От днес преди всичко и всички ще бъда аз и моят живот.Той страда когато аз не му обръщам внимание.Убедих се в това вСъбота и Неделя.Занимавах се с мои интереси и снощи забелязах как той се опитва да привлече вниманието ми.Мисля,че с тази история той искаше да ме разтърси,да му обърна внимание.Той обича да бъде център на внимание.Отново много Ви благодаря.
tanya24V

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор