Енергийните вампири

Всяка друга магия, която не се вписва в останалите категории - Висша магия, Шаманизъм, Хрономагия, Древна Магия... всичко, за което се досетите. Тук можете да пишете за нови магически системи, вашите магически идеи.

Назад към Магия

Мнениеот SweeT_DeaTH » 01 Юли 2006, 19:53

здравейте!От доста време чувам гласове,разбрах от форума,че това са така наречените енергийни вампири!може ли някой да ми обясни как по точно става изсмукването на енергия и как мога да се предпазя?
Аватар
SweeT_DeaTH

Мнениеот AMON RA » 01 Юли 2006, 20:18

не е задължително гласовете да са на "така наречените енергийни вампири!".
Трудно се разбира кога те е нападнал ен. вамп или по точно разбираш накрая когато е късно.
Симптомите най-често са: срив на настроението,физическа и психическа отпадналост (при положение че преди това настроението е било на високо ниво).
Изсмукването става при пряк (визуален) контакт със жертвата,
най-лесно става с познат
Вампа се свързва с енергийните центрове и се "зарежда" от там, докато например води "приятен разговор с теб"
За да се свърже с центровете вампа пробива ен. защита (обвивка) на жертвата си.
За да се защитиш трябва дя подсилиш защитите си, а усетиш ли симптомитепо добре блокирай енергията и "бягай" (освен ако нямаш друга идея )
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот SweeT_DeaTH » 01 Юли 2006, 20:40

Е значи не е енергиен вампир.Аз чувам само името си и когато се обърна няма никой...какво може да е?
Аватар
SweeT_DeaTH

Мнениеот AMON RA » 01 Юли 2006, 20:45

ТЕЛЕПАТИЯ, ЗОВ, ДУШЕВНА ВРЪЗКА. МОЖЕ ДА Е ВСИЧКО ИЛИ ДРУГО КОЕТО В МОМЕНТА НЕ ОСЪЗНАВАШ
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 01 Юли 2006, 21:01

До колкото знам не е хубу да се обръщаш в такива случаи имаше нещо дет трябваше да се направи ама не ми се търси сега утре ще по прегледам нещата дет имами ще ти кажа имаше едно заклинание сигурна съм дет беше за защита ама...ми се спи сега
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 01 Юли 2006, 21:07

да вярно е това че небива но от каде да знае човека. то за това и пита. ами едно причистващо ритуалче дали няма да свърши работа (поне като начало)
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот SweeT_DeaTH » 02 Юли 2006, 07:12

Bloody Alibis ще чакам
Аватар
SweeT_DeaTH

Мнениеот Bloody Alibis » 02 Юли 2006, 09:03

Намерих го "Ако са ви извикали по име,но оглеждайки се не сте видели никого,трябва да кажете 3 пъти :"Отивам на изток!" и с безименият пръст да направите във въздуха кръг обратно на часовниковата стрелка."
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 03 Юли 2006, 16:20

ММММММММММ интересен метод, сега го виждам за първи път.
А дали ще действа.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот SweeT_DeaTH » 03 Юли 2006, 16:58

Мерси,а може ли да ми кажете какво точно са тези гласове,от къде са,кой си изпраща и защо.Ако отида при ясновидка тя дали ще може да разбре повече по въпроса?
Аватар
SweeT_DeaTH

Мнениеот Bloody Alibis » 04 Юли 2006, 10:25

AMON RA написа:ММММММММММ интересен метод, сега го виждам за първи път.
А дали ще действа.

Незнам да се надяваме...до сега не ми се е случвало да чувам гласове,че да имам възможнот да го изпробвам 8) SweeT_DeaTH ще каже ако и свърши работа или ако неи свърши :)
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 05 Юли 2006, 19:40

никакъв рутуал няма да ти помогне да спреш да ги чуваш, отивайки при ясновидка ти един вид отиваш при тези които ти говорят и няма да ти е от голяма полза. И недей да ходиш на лекар при ония дето се занимават с психиката на човека.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 05 Юли 2006, 21:27

SweeT_DeaTH: Няма как да си сигурна на кой са гласовете, които чуваш, освен ако лично не си повикала няой и то така, че да си сигурна че ще дойде точно съответния, които викаш :).
Спирането да ги чуваш зависи от теб, няма ритуал, но ти може да се научиш да контролираш астралните си сетива или просто да не обръщаш внимание на това, което чуваш поне докато не си сигурна за източника.
Ясновидката може и да ти помогне, но може и нищо да не успее да направи, съгласен съм че там ползата е съмнителна :), както и определено не ходи на психиатри (особено ако са стари и закостенели) ;)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Назад към Магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор