вампирска магия

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот wal4iza » 16 Юли 2006, 14:22

някои ползвал лия е?как му подеиства,разбрах 4е на гаднярите на коит я правих им е дота тежко ве4е,но аз се 4уствам преситена с енергия,не ми смм.е яде 4ак.та въпроса ми е как да спра вълците за да не вредят пове4е?,мисля 4е подлежащите на наказание ве4е са се поу4или:)
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DragonFire » 17 Юли 2006, 09:14

Извикай вълците при себе си и ги реабсорбирай. Или ако не можеш да ги поглнеш докато са вълци, разгради ги и тогава изтегли енергията обратно в себе си.
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wal4iza » 17 Юли 2006, 15:58

как да ги разградя?моля те бади подробен,предварително мерси
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 18 Юли 2006, 13:26

@ wal4iza заитригува ме тази магия или ритуал, би ли я споделила.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wal4iza » 18 Юли 2006, 14:00

да аз я дадох на някои пм,етоя и тук.ами визуализираш 4е от вълците ти излизат 9 вълка,насо4и ги към жертватаили жертвите,разгневи се,нека вълците ги нападат,разкъсват и тн.аз ли4но потреперах от ярост,тия бяха си го заслужили де.и после по принзип прибрах вълците в себе си,но...тук доиде проблема вълците о6те ба4кат,на ти я им се слу4ват гадни неща,но аз съм толкова преяла с енергия,4е повръщам храната 4ак.така 4е из4акаи да видя края и тогава я прави,трябва да се у4им от грешки а не да ги повтаряме:).мир:)
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 18 Юли 2006, 14:51

ясно, но мисля че ако инвокираш някой бог на яроста или гнева ще стане още по яко.
Защо не пробваш да визуализираш как от краката ти изпускаш енергията в земята, но трябва да си боса.
при мен помага когато Драконите ми дадът много енергия, правя така и се получава и пускам толкова колкото трябва.
даже пробвах да заредя и друг човек с излишъка и стана
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 18 Юли 2006, 23:56

НИК,при драконите може и да става така но при вамповете е малко по-различно. Приемайки енергията тя се зядържа докато не бъде усвоена и изразходена изцяло. А повярвай ми ако се познавахме все при теб щях да идвам че да ме зареждаш
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nick » 19 Юли 2006, 06:24

@ AMON RA, съгласен съм че има разлика.
но нали още при първите стъпки във вампиризма трябва да се научим, как да теглим и как да връщаме или зареждаме обратно с енергия.
дракона като ме зареди с енергия, аз използвах вампирския метод да прехвърля излишъка на друг човек. и стана за голяма моя изненада.

въпрос:
1.вълците дали пречистват енергията която теглят или я предават в суров вид.
2. до какви външни пораже може да се стигне /на физическо ниво/
3. възможен ли е по-голям контрол над тях, примерно кога да нападат , коя част от тялото да нападнат и ако е група от хора на които са пратени, да избирам аз в дадения момент кого точно да атакуват от група на жертвите
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wal4iza » 19 Юли 2006, 13:08

обясни кво е енергия в суров вид и така ще ти отговоряна 1ви въпрос,ами нападнатите се изпокарват с аверитеси,у тях гърмят големи ел.уреди и тн.но засега не съм ги контролирала,затва казвам даиз4акате за да не повтаряте моите грешки.тва е,засега.ще пробвам с зазимяването:),дано помогне,ел техниката е голяма работа:).
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 20 Юли 2006, 08:30

@wal4iza
когато теглим енергия от някого, ние теглим и негативните неща от жертвата. Една от целите на сервитора- вампир е да пречиства изтеглената енергия от негативните неща които издърпваме от жертвата.
това правят ли го вълците?

wal4iza би ли постнала целия ритуал, за да знаят и хората как се прави. и наистина е добра идеята да споделим опит, тъйкато не съм навътре с вамп магията.
смятам да направя един тест, но освен визуализация , ще използвамнаправя сигил или ако намеря снимките. така мисля че ще стане по яко, особенно ако има снимка/при мен става 10 пъти по силно, отколкото само да визуализирам/
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wal4iza » 21 Юли 2006, 11:59

нищо не съм пре4иствала,но не мога да се опла4а слава богу,не ми се струва 4е се вземат и негативите,поне така си мисля...ше поживеем,ще видим...
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор