Върнете любимия обратно при вас

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Nena » 18 Юли 2006, 14:14

Ето нещо, което пробвах, но без голям успех:

Червена свещ, карфици, малък нож.
С ножа напишете по продължението на свещта името на мъжа/жената, когото искате да си върнете. Във всяка буква забийте по една карфица. Запалете свещта докато си мислите с любов за конкретния човек. Важно е само хубави и добри неща да минават през съзнанието ви - никакви лоши мисли, спомени от обиди, нищо такова! Всеки път, когато пламъка стигне до карфицата вашата любов ще си спомни за вас и ще се изпълни с единствено желание да ви види.
Аватар
Nena
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 21
Регистриран на: 17 Юли 2006, 08:57

Мнениеот Nena » 18 Юли 2006, 14:19

Това обаче подейства много странно. Реално любимия ми не се върна при мен, НО ... като го направих почуствах как душата ми със страшна сила се изстреля от мен. Като сив облак мина през улиците и спря пред леглото му. Там имаше друга жена ... след няколко седмици разбрах, че наистина вече има жена в живота му. Може би не успя да ми го върне, но успях да разбера истината.
Ето го и заклинанието:

Щом вържа възел пръв, магията ще влезе в тази връв Когато възлите са два, аз знам, че ще се сбъдне тя. Щом ги навържа три ще върже и ще процъфти. С четвърти ще я натроя, а с петия ще укрепя. За да не шава нека да са шест, а седем - от небето вест. Със осем става тя съдба и с девет вече тя успя!

Вземете чисто ново въженце, канап, или ивица плат. Изпълнете заклинанието в полунощ, традиционния "вещерски час". Трябва да бъдете сами, а стаята - осветена само от свещ. Запалете някакво благовоние. Мислено си представете съвсем ясно какво желаете. Съсредоточете се върху него и се постарайте да отстраните всякакви други мисли. Преди всичко, трябва да сте наясно с това, което правите и да имате вяра на магията,която ще направите. Прекарайте няколко пъти въженцето през дима на благовонието,докато прошепвате желанието си. След това започнете да връзвате възлите, казвайки горното заклинание. Съсредоточете се върху желанието си и си представете как се сбъдва. Ако връзвате възлите в тази последователност, ще се убедите, че така е по-лесно да ги разположите на еднакво разстояние.
---х---х---х---х---х---х---х---х---х---
1-- 6-- 4-- 7-- 3-- 8-- 5-- 9-- 2
Тоест, най-напред завързвате възел на единия край на връвта, след това - на другия; после - един точно в средата, после един между вече направените и т.н. Ако искате, можете преди това да се поупражнявате,но използвайте някоя стара връв, защото за заклинанието ви трябва чисто нова,която не е била използвана за нищо друго.
Щом направите и деветия възел, прекарайте още веднъж връвта през дима на благовонието. След това угасете свещта и благовонието и отидете право в леглото, като пъхнете връвта под възглавницата.
Аватар
Nena
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 21
Регистриран на: 17 Юли 2006, 08:57

Мнениеот bubasdv » 18 Юли 2006, 22:19

Много се надявам някоя подобна манипулация да ми помогне да си върна любимия, но не се получава.Какво ли не правих, свещи,разни други, даже една приятелка ми каза да напиша 100 пъти името му и после да изхвърля листчетата на вятъра, нооо имам чувството, че колкото по- се занимавам с такива неща, толкова положението става все по- безднадеждно.Дайте нещо ,което наистина действа.
Аватар
bubasdv
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 15
Регистриран на: 18 Юли 2006, 22:09

Мнениеот AMON RA » 18 Юли 2006, 23:28

ако не правиш нещата както трябва наистина можеш само да влошиш нещата. А колкото за безнадежноста по-добре вярвай това помага колкото и да не ти се вярва.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 195
Регистриран на: 06 Юни 2006, 19:58

Мнениеот Nena » 19 Юли 2006, 09:24

bubasdv, по-добре отиди при някого ... не си играй с огъня!!! не прави нищо за което можеш да съжаляваш някой ден !
Аватар
Nena
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 21
Регистриран на: 17 Юли 2006, 08:57

Мнениеот The Red Dragon » 19 Юли 2006, 10:06

Вие сте луди хора.
Nena написа:Ето нещо, което пробвах, но без голям успех:

Червена свещ, карфици, малък нож.
С ножа напишете по продължението на свещта името на мъжа/жената, когото искате да си върнете. Във всяка буква забийте по една карфица. Запалете свещта докато си мислите с любов за конкретния човек. Важно е само хубави и добри неща да минават през съзнанието ви - никакви лоши мисли, спомени от обиди, нищо такова! Всеки път, когато пламъка стигне до карфицата вашата любов ще си спомни за вас и ще се изпълни с единствено желание да ви види.


Случайно да ви е ясно, че иглите се ползат и за много гадни магии.
И ако не сте направили всичко като трябва, да ви е минавало през ума, че може да се обърне срещу вас или да видите сметката на този който уж обичате.
Вие жените наистина сте откачен народ, дано не ми се падне някоя такава като се разделя с нея да ме метне с магия след магия.
Пази ме Драконе пази ме.
Аватар
The Red Dragon
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 39
Регистриран на: 10 Май 2006, 12:07

Мнениеот wal4iza » 19 Юли 2006, 13:14

според мен магиите за лубов са грешка,но тва е мое мнение и не ангажирам никой с него:).всеки е свободен да е колкот си иска луд:).
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 61
Регистриран на: 21 Май 2006, 11:23

Мнениеот WandaBlenda » 20 Юли 2006, 16:55

И според мен магиите за любов си влизат със замах в графа-4ерна магия.Това си е 4исто зомбиране,обсебване,нахлуване в ли4ното пространство и нарушаване на 4овешките права.Да му се невиди как не го разбират това вси4ките тия пла4ещи девойки.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 299
Регистриран на: 28 Ное 2005, 07:49

Мнениеот Bloody Alibis » 20 Юли 2006, 18:54

Има и младежи не са смао дИво(ТИ)йки
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 234
Регистриран на: 06 Ное 2005, 11:33
Местоположение: Sofia

Мнениеот Shadow Mage » 20 Юли 2006, 22:33

Bloody, ще ми дадеш ли някакво съотношение м/у младежите и девойките ;)?
Защото според мен е поне 10:1 в полза на девойките .... даже и доста повече ми се струва ...
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 327
Регистриран на: 19 Фев 2005, 15:17
Местоположение: Sliven

Мнениеот Bloody Alibis » 21 Юли 2006, 09:27

Не можеш да бъдеш сигурен...факт е че мъжката половина са по прикрити може и младежите да са повече (особено в днешно време както бъка от срамежливи) просто да не разпитват по форуми а да си намират тва което им трябва и тихо мълком да си действат...девойките може да питат насам натам ма мъжките могат да влязат да видят темите на момичетата да вземат инфото което им трябва и да действат без да питат.
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 234
Регистриран на: 06 Ное 2005, 11:33
Местоположение: Sofia

Мнениеот alpine » 22 Юли 2006, 11:39

:mrgreen: Евалата ! Как бързо ни разконспирира !! Поздравления, позна !! :mrgreen: :mrgreen:


(Малко Офф-топик)
А колкото до това дали е морално да правим любовна магия ще кажа следното: Онзи ден четох във форума една тема от сорта на: "направих черна магия на една позната за да си отмъстя и тя взе, че падна от четвъртия етаж (съвсем случайно) ..... " и само няколко човека писаха укорителни постове към този топик! А винаги когато стане въпрос за заклинание за любов и се изписват по 10 страници с мнения че това е пълна глупост и които го правим сме напълно луди, защото зомбираме някого и тн. ..... кое е по-осъдително : да си "играем" с любовна магия или да "раздаваме" насам-натам смъртоносни проклятия?
Аватар
alpine
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 20
Регистриран на: 03 Юни 2006, 21:20
Местоположение: somewhere in Europe

Мнениеот Wizard » 23 Юли 2006, 08:56

Всеки сам си поема последиците от това, което прави - било то магия за любов или магия, чиято цел е да направиш нещо "лошо"....
Добре е да пишеш на човека (направил тази магия, за която говориш) и да го попиташ какво му се случва в живота, след като е направил тази магия. Определено още от сега знам какъв ще е неговия отговор...

Така че ако търсиш отговор на въпроса: "...кое е по-осъдително: да си "играем" с любовна магия или да "раздаваме" насам-натам смъртоносни проклятия?" - отговора е да не осъждаме пряко всеки човек, защото ние хората само можем да дадем съвет и знание на базата на личния си опит и постижения, а осъждането на делата ни, това е работа на ТЕЗИ НАД НАС.... :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот green_light » 23 Юли 2006, 10:03

Поздравявам Wizard за тези думи,поредното негово изказване,което има смисъл,тежи си на мястото и в което с малко думи е казано толкова много!
Аватар
green_light
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 16
Регистриран на: 29 Яну 2006, 16:43
Местоположение: portugal

Мнениеот nick » 23 Юли 2006, 11:46

@alpine Приемам упрека ти за ритуалите за отмъщение пуснати от мен, не е проблем да дам и
много силни магии за любов и то с кръв/не с менструална/,
но ми е жал за девойките, че в 90% магията им се обръща срещу тях.
защото не са я направили както трябва.
ОК. Аз ще постна няколко.
След това всеки да си носи отговорност за действията.
Най накрая да се спрат спекулациите по темата и да се изписват излишни страници.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 306
Регистриран на: 30 Мар 2006, 17:41

Мнениеот Shadow Mage » 24 Юли 2006, 02:54

nick: Аз не съм мн за постването точно на любовни ритуали с кръв особено. И веднага ще обясня защо ;)
Значи колкото и да е странно за повечето хора подобен ритуал, независимо от предупрежденията (или може би точно заради тях) ще се хвърлят да ги правят та дори и самата направа да има даде само 2-3 седмици с човека, който искат (или си мислят че искат по-точно).
Но напук на всичко мн малко хора наистина биха направили подобен убийствен черен ритуал, особено ако са наясно с по късните последици за самите тях или за близките им....
Просто съжалявам но наистина съм на мнение че 10 жени към 1-2 мъже използват любовни ритуали и това не е само наблюдение от форумите ... Аз съм дал един ритуал за любов с кръв, само че нещо не съм чул някой да го е ползвал особено след като и Wizard спомена за страничните последици от неточното му изпълнение ;)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 327
Регистриран на: 19 Фев 2005, 15:17
Местоположение: Sliven

Мнениеот verona » 24 Юли 2006, 08:31

Постоянно си говорим за последствия и тъи нататък,това е лично решение за всеки,всеки сам си носи кръста,ако е решил да прави нещо той ще го направи,не зависимо дали го е намерил тук или някъде другаде.Кийто иска намира начин,който не иска намира причини.И мисля,че е много по безопасно,ако има точни обяснения ,а не казано тук там с недомлъвки ,който рещи да прави нещо поне да го направи точно,а не от тук от там и ето ти недоразуменията.В крайна сметка този форум не е психоаналитика,ако някой има нужда от психоаналитик ще отиде там,а не тук.Макар,че в повечето случай като гледам точно това се получава,всеки дава акъли,съвети и нищо по темата.Е аджаба,приятелю,ти който си уверен във грешките как си го разбрал?Със собствените си грешки навярно,това което не ни убива ни прави по силни.Живота е една козя пътека от възход и падения и всеки трябва да я извърви сам,а колко пъти ще падне и ще намери сили да се изправи Е СЪВСЕМ ДРЪГ ВЪПРОС.
Аватар
verona
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 20
Регистриран на: 22 Май 2006, 12:17

Мнениеот nick » 24 Юли 2006, 09:43

@ verona, първо трябва да правиш разлика м/у ритуал с кръв и магия с кръв.
2. хората които ще правят даденото нещо трябва да знаят какви са последствията от магиите с кръв.
3. има неща които не са лъжица за всяка уста.
verona написа:Постоянно си говорим за последствия и тъи нататък,това е лично решение за всеки,всеки сам си носи кръста,ако е решил да прави нещо той ще го направи,не зависимо дали го е намерил тук или някъде другаде.Кийто иска намира начин,който не иска намира причини.И мисля,че е много по безопасно,ако има точни обяснения ,а не казано тук там с недомлъвки ,който рещи да прави нещо поне да го направи точно,а не от тук от там и ето ти недоразуменията.В крайна сметка този форум не е психоаналитика,ако някой има нужда от психоаналитик ще отиде там,а не тук.Макар,че в повечето случай като гледам точно това се получава,всеки дава акъли,съвети и нищо по темата.Е аджаба,приятелю,ти който си уверен във грешките как си го разбрал?Със собствените си грешки навярно,това което не ни убива ни прави по силни.Живота е една козя пътека от възход и падения и всеки трябва да я извърви сам,а колко пъти ще падне и ще намери сили да се изправи Е СЪВСЕМ ДРЪГ ВЪПРОС.


ако няма кой или къдеда те слушат, тук не е мястото да философстваш и да упрекваш хора, които са много напред с материала от теб/ не визирам себеси/.
Лично аз никога няма да направя нещо без да съм подготвен.
От това твое изречение
"приятелю,ти който си уверен във грешките как си го разбрал?Със собствените си грешки навярно,това което не ни убива ни прави по силни"
си правя извода че си много далеч от пътя на истината.
При магии с кръв нямаш право на грешка, защото последствията са ужасни.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 306
Регистриран на: 30 Мар 2006, 17:41

Мнениеот Mell » 24 Юли 2006, 19:05

Колко ужасни ? Питам не от заядня, а от интерес...какво би могло да се случи ?
Mell
 

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 2 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 2 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта