daite suvet

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот desskata » 23 Юли 2006, 11:10

Zdraveite!Tolkova mnogo problemi ve4e si imam 4e moje bi stavam dosadna.Ediniqt ot problemite mi e 4e ve4e hodq s edno mom4e pove4e ot godina oba4e skusahme zaradi druga ili po to4no ot dumite mu zaradi tova 4e mnogo se karame a imahme golqma lubov i mojebi vse oshte q ima zashtoto produljavame da ilizame zaedno i vuprosut e v tova 4e nito az nito toi mojem da slojim krai.Govorili sme hiliqdi puti 4e ne moje da ima vruska bez karane no v slu4aqt ne znam kakvo da pravq molq vi kajete mi kak da si go vyrna i ...za negovata priqtelka iskam da kaja 4e tq e po golqma ot men i e v Afrika tama na brigada za 8 meseca i kogato go popitam toi mi kazva 4e ne znae dali shte q do4aka no ima malka veroqtnost da q 4aka az ne znam kakvo da pravq molq vi kato po zreli hora da ,mi kajete kakvo da pravq za syvet ili da mu napravq edna magiika s MENSTOALNA KRUV.

debika:използвай кирилица следващия път
Аватар
desskata

Мнениеот lubz » 23 Юли 2006, 12:23

щом сте стигнали до такова положение, всичко което мога да ти препоръчам от сърце е, да сложите край!.. в противен случай ще се карате все повече и повече, ще се намразите ужасно! животът ви ще стане ад!
i seem to be of something..
Аватар
lubz
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот desskata » 23 Юли 2006, 12:36

въпросът ,обаче ,според мен е ,че се обичаме много и проблемът е в това ,че не мога поне аз да сложа край, опитвах се ,сега продължаваме да излизаме ,въпреки че той ходи с другото момиче, но вече мисля че не се караме толкова а причината за карането е ,че той е студент в София и сме раделени понякога и аз се страхувах да не го загубя и ето на появи се друга.
Аватар
desskata

Мнениеот lubz » 23 Юли 2006, 12:42

има първа, но няма последна любов.. може да не можеш да спреш да мислиш за него още година и половина, но ако нещата просто не вървят, няма по-добро решение от раздялата! смяташ ли, че е етично насила да се опитваш да манипулираш най-чистото, което може да има един човек? аз мисля, че нямаш право! лично мнение.. това, което искаш да направиш, не е добро нито за теб, нито за него!
i seem to be of something..
Аватар
lubz
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот desskata » 23 Юли 2006, 13:45

добре , а да речем , че аз самата не искам да сложа край на тази връзка , а когато питам него той също ми казва , че ако зависи от него не иска , но всичко зависи от мен , а в случая и аз не искам . трябва ли да продължавам в същия дух?
Аватар
desskata

Мнениеот wal4iza » 23 Юли 2006, 19:00

загубена кауса,моме,караи натаък:)
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AMON RA » 23 Юли 2006, 21:21

Душко, доста си се объркала с чувствата си, по добре първо седни и се разбери със самата себе си,дали искаш или още по точно какво искаш.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор