от damnameneus » 28 Фев 2006, 22:19
има едно нещо което съм чувал от една баба туркиня, много добра жена, помогнала е на доста хора, значи от седем курбанчета като се колят, се взима езика и се дава на детето, сготвен разбира се дава на детето да го изяде, не е нужно да изяде целият език а да хапне от него. опитайте ако не помогне поне няма да навреди. Освен това още няколко неща които може да опитатеето например едно руско баене на вода:
[align=center]"От първия път, в добрия час идва Божията Майка по златен мост. Накъде ти Божа Майко вървиш? Вървя към /името/ страха да изгоня, езика да избая. Пречиста Майко бъди ми в помощ, моля те изгони го от темето, от челото, от шията, от очите, от ушите, от езика, от подезика, от белите дробове, от черния дроб, от бъбреците, от гърдите, от под гърдите, от сърцето, от стомаха, от ръцете, от нозете, от всички 77 стави. Тук да не стоиш болест, сини жили да нямаш, жълти кости да не ядеш, червена кръв да не бушуваш. Да се спреш страх, да не стреснеш /името/. Бъди в помощ Пречиста Майко!" [/align]
това се бае на вода и с нея се замиват лице, ръце, сърце, коремчето и краката на детето.
Едно страхотно нещо при уплах е и следната молитва, тя е арабска, нямам представа доколко е точна с оригинала но съм я прилагал и помага, молитвата се чете над вода също, чете се 7 пъти като след всяко четене над водата се духва:
[align=center]"Бисмил ляхир рахманир рахим.
Фалемма елкау кале муса маджитум бихисихър. Иннел лахе сеюбтилеху иннел лахе ля юслихуаме лел мюфсидиин. Фе юхик ул лахул хакка би келиматихи. Фе леху керихел мудж ремун. "[/align]
С водата се замива човека и я пие 7 дни.
Освен всичко това е добре да се комбинира и с билки - страшник заедно с малко мащерка. Билките се сваряват във вода от три извора, изнасят се на открито под звездите и се казва: "Която звезда е на /името/ тая нощ здраве да му донесе!"
На сутринта точно на разсъмване вдигнете детето да пийне от отварата . ами от мен засега толкова, сигурен съм че капацитетите в този форум много повече ще ви помогнат и очакваме и техните съвети.
Искрено ви пожелавам Богинята да ви е на помощ и да се оправи детенце.