Моля помгнете ми

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот d3 » 07 Авг 2006, 10:58

Здравейте,
Първо да благодаря на всички вас, че благодарение на вас съществува този сайт и форум, който аз намерих и в който виждам има много добри хора.
Да ви разкажа нактко за проблемите ми....
Женен съм от 8 години за жена, която наистина обичам и имаме дъщеря на 7 години. Оженихме се не защото тя е била бременна или нещо друго, просто се обичахме. Заедно сме от 10 години почти и всичко си беше наред допреди един месец, когато жена ми след като я видях, че нещо се държи странно и я попитах какво има... Тя ми каза: "Влюбена съм в друг".
Не съм викал, нито съм я бил... опитах се да говорим... Но тя е маниакално е обсебена от този мъж. Той е нейн колега, 10 години по-възрастен от нея и има доста интересно минало. Бил е женен навремето и докато е имал бебе са се разделили с жена си. После е намерил една друга разведена жена с бебе и с нея живеят от 17 години. Това дете го има за собствен баща. Говорих с жена му и тя ми сподели как той се е изнасял 3 пъти от нея. Последния път е било заради друга колежка, която е работила с същата фирма и е била забременяла от него, после аборти, после са се разделили... Самия той е имал втори баща(майка му е била разведена). Всичко това е потвърдено с доказателства и от други места и е самата истина.
Та една история като за филм. Сега те живеят на квартира някъде. Не си е изнесла багажа, но живее с него от 2-3 седмици. Детето е при бабите и едвам успявам да я удържа жена ми да не го вземе при нея и при този. Самото дете, понеже поразбра за проблема, не иска да ходи да живее с нея и този. Този и казал да го взема, че то е много лесно, те децата бързо свиквали и моята жена е така обсебена, че му вярва сляпо и не може да осъзнае отговорността на ситуациата. На мен ми казва: "теб те обичам, ти си добър съпруг и баща, но съм влюбена в него."
А съм и казал, че й прощавам всичко, само да се върне. Но изглежда този е доста опитен, как да кажа.. "сваляч", че направо си е загубила ума и я виждам, че тя е съвсем друг човек станала. Майка и се поболя.... но това не я спира. Не иска да говори с никой. Не иска да отидем на семеен спихолог или незнам и аз вече къде. Как ли не съм и показвал, че я обичам и искам да се върне... но тя просто е обсебена от този човек.
Та молбата ми е, погонете ми, че вече надежда не ми остана и сърцето ми се къса... Нито ям, нито спя вече... Кажете ми къде и при кого да отида, че вече не се сещам какво друго да направя, че да си върна тази жена и детето да си има майка и татко и да се грижа и да им дам цялата си любов.
Аватар
d3

Мнениеот kriziq » 07 Авг 2006, 11:09

според мен първо отиди на гледачка,за да види дали на жена ти не и е направена някаква магия и след това ако и е направена някаква магия или нещо такова....да я премахнеш,чрез едни ритуали и заклинания .... icon_flowerface
ВяРвАй СаМо И ЕдИнсТвЕнО в СеБе СИ !!!
Аватар
kriziq
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот d3 » 07 Авг 2006, 12:17

Добре, кажете къде има добра гледачка. Все от някъде да започна... Или пък такава, която разбира и от магии... не знам. Кажете, моля ви. Разбира се може и на лични съобщения.
Аватар
d3

Мнениеот Nemezius » 07 Авг 2006, 12:59

d3, не целя да се заяждам, но прегледал ли си колко такива теми има и колко гледачки, врачки и пр. са посочени?! дадени са много- моля, потърси в другите теми и виж там- бесмислено е да си задаваме едни и същи въпроси, нали?!
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот d3 » 07 Авг 2006, 13:27

Аз попрегледах форума, но не видях никъде конкретни координати на хора. Може би не съм прегледал достатъчно. Видях няколко любовни магии, но разбрах е, че като некомпетентен не е добре да се пробвам, че може да станат лоши неща. Пък и не всички магии бяха напълно и подробно описани. Затова търся, човек, който знае какво прави. Простете ми, че сигурно ви отегчавам... Предполагам доста хора питат едно и също, но ако не е нахално споделете поне къде да търся, в кой раздел на форума.
Аватар
d3

Мнениеот kriziq » 07 Авг 2006, 13:45

за точни кординати на гледачки не мога да ти кажа защото с такива хора не се занимавам,сама се спрявам....но наистина пак прегледай форума и всяка една тема и ще видиш че ще откриеш дали магия,дали заклинаие и т.н. и ще се справиш рано или късно с този проблем или по точно бъди оптимист и ще видиш че всичко ще се оправи.....а за тва че си неопитен не се притесняваи....за всичко си има първи път,така че може нещо да пробваш,но като го спазваш точно и ясно и много силно вярваш че ще получи,но много внимателно чети указанието на магията или ритуала и ВНИМАВАЙ.....и запомни трябва силно да вярваш в това което правиш
ВяРвАй СаМо И ЕдИнсТвЕнО в СеБе СИ !!!
Аватар
kriziq
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 07 Авг 2006, 14:01

d3, няма нищо лошо в това да търсиш помощ, разбира се. За точни координати- какво да ти кажа... има различни предавания, където гостуват такива, например(ДА НЕ СЕ РАЗГЛЕЖДА КАТО РЕКЛАМА): предаването "Пентаграм" по Канал3, има подобно предаване по "СКАТ ТВ" и "МСАТ"- гледай някое от тях- там те си дават адресите и телефоните- след това вече ти си знаеш, поне ако ги гледаш няколко пъти ще можеш да видиш различните "специалисти" и, може би, да си избереш някой от тях, на който да повериш задачата. Успех
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот alistar » 07 Авг 2006, 16:47

Приятелю!!! Много те моля!- Зарежи гледачките!-Няма да ти помогнат! Аз имам същия проблем...Поне е същото обсебване...Сега-разбери ме-не мога да ти кажа с кого се свързах-не е коректно,но съветвам те-прегледай внимателно постовете във форума и сам ще разбереш,към кого да се оибърнешп...Аз така направих! Тук има хора,които могат да ти помогнат!!! Намери ги сам обаче...Те няма сами да предложат,и това е не защото са несигурни,а защото ти отиваш при такъв човек,а не той при теб...Пиши на лични на няколко ,които си избрал и все някой ще ти помогне...Но няма да стане бързо браче,зареди се с търпение -и аз чакам мамка му-не мога да чакам,но се налага...Пиши на лични до къде си стигнал в търсенето,но пак ти казвам-не мога да ти дам име,към кого да се обърнеш...Случая ти има много общо с моя,може да го обсъдим на лични...От все сърце ти желая УСПЕХ! Не се предавай! НИКОГА!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nick » 14 Авг 2006, 09:56

На първо време можеш да използваш това което даде Ариеца за да ги разделиш.Аз също съм го пробвал и работи 1000%, но резултатът идва бавно, най-рано след 1.5 месец.
Но пък е сигурно че ще стане.

"Искаш да ги скараш двамата ли?Ще ти дам едно заклинание
за това,но внимавай.То е от Книгата на Силата на Идрис
Шах,арабско заклинание.

Взимаш оловна плочка.На нея с железен пирон изписваш:

H D H D H
I D I D I
D H D H D
D I D I D

Де факто,това е магически квадрат.Така че го изпиши с
линии-като таблица.

Постави квадрата в кожена кесийка и когато ще правиш
ритуала,трябва да виси на врата ти.Във всяка една посо
ка(без значение от коя ще започнеш) трябва да кажеш

РУДМО ФАРОА.

След като го кажеш,трябва да изкрещиш "БОЙ БОЙ РУДМО",
влагайки в гласа си желанието двамата да се скарат.

Така седем пъти във всяка една посока.

И така ще започне кавга-но не веднага,при моите врагове
това се случи след около месец и нещо.Но това,което лично
мен ме оздачи много и дори разтърси,беше,че оловната плас
тинка взе да се нажежава и да пари дори болезнено,докато
правих това.И след като преставах да казвам думите,спря.
И това се случваше и при трите пъти,когато правих това
заклинание(а аз го използвах за няколко човека!).Така че
не се шашкай,ако това се случи.

Ако желаеш да спреш спора,ще кажеш думата ОМДОР.

Ако някой те напада,направи го със затворени очи.Казва
се,че това било особено ефективно при религиозни спорове. "

успех
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 14 Авг 2006, 10:17

Здрасти Ник, "Книгата на Силата на Идрис
Шах", чувал съм за тази книга, преведена на български ли е или имаш някакво друго издание ?
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Slayer fest'06 » 14 Авг 2006, 11:55

Хей хора ша ви се стори странно , но искате ли направим заклинание
Аватар
Slayer fest'06
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот vamp_girl » 14 Авг 2006, 12:20

Nick, извинявай за глупавия въпрос,но това целия ритуал ли е?Какво имаш предвид с това във всяка посока?Много се извинявам но не разбрах,а съм в горе-долу същото положение и на мен ми трябва такъв ритуал. :oops: :oops: :oops:
Аватар
vamp_girl

Мнениеот Slayer fest'06 » 14 Авг 2006, 12:37

Ей маи никои не ме чува трябва му помощ предлагам да направим енергиен кръг ж интернет като обградим компютара със свещи а след това независиму от религията на три да кажем заклинание което заради че сме много хора и че сме го казали наведнъж ще подеиства?
Съгласни???
Аватар
Slayer fest'06
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор