съвпадение ли е?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот magic_box » 24 Фев 2006, 09:42

понякога не сънувам случка като
обикновенно а само една картина
(стълби .стая от болница) и след 1-2 дни
се случва така че ги виждам по време на
важна эа мен случка.
Аватар
magic_box

Мнениеот ChaoS » 24 Фев 2006, 09:56

Хм... Не ми звучи като съвпадение.
Ето, аз на пример често сънувам хора, с които после се запознавам.

Въпроса е дали случката е "хубава" или "лоша". В твоя случай.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот magic_box » 24 Фев 2006, 10:17

мисля че случките са лоши(когато баба ми влеэе в болница сънувах приемната)
Аватар
magic_box

Мнениеот zaek » 24 Фев 2006, 10:53

Не мисля че е съвпадение.НА мен също ми се случва да сънувам нещо и след известно време част от него или цялото се сбъдва наяве...усещането е като...да го нарека дежа ву.И няма значение дали е хубаво или е лошо то просто става. :roll:
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Dido » 25 Фев 2006, 11:22

Надникваш в Акаша. Не е необикновено, но не и обикновено. Медиумите имат това качество, както и всички други с определен напредък в развитието си. Погледни го от добрата страна - това са предупреждения и можеш да се подготвиш, ако не физически то психически, за това което следва наяве.
Прочети повече за сънуването в специализираната научна литература. А след това и в езотеричната - ако не се го направил/а вече.
Можеш да се поинтерисуваш и от предизвикването на сънища и оттам за тяхната промяна. Така ще променяш съня си както пожелаеш, и хей та това си е промяна на бъдещето.
Аватар
Dido
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот magic_box » 12 Мар 2006, 20:38

мерси
Аватар
magic_box

Мнениеот Shadow Mage » 13 Мар 2006, 02:08

Така ще променяш съня си както пожелаеш, и хей та това си е промяна на бъдещето.

Не винаги е промяна на бъдещето, колкото и да ти се иска. Доколкото си спомням имаше 3 нива на достъп до Акаша, от които мисля че само последното (което се дава мн рядко) ти позволява директно да променяш нещата там :). Останалите само ти дават информация за събитията и понякога ти позволяват частична промяна :).
Неконтролираните ясновидски и медиумни способности могат спокойно да побъркат човека, който не ги е поставил под контрол. За съжаление вече ми е известен подобен случай, в който самия човек е на психотропни вещества за да се ограничат способностите му и оттам понякога и агресивността му която понякога проявява към другите. :(
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот weballergy » 29 Авг 2006, 21:49

Хей, бихте ли пуснали малко повече инфо за навлизането в Акаша? Заинтересува ме името...:) icon_thanks
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 30 Авг 2006, 19:47

Не можеш да влезеш" в Акаша - тя е просто запис на Великия разум за план-програма от събития, които следват за даденото място или същество - ако искаш да видиш записа, трябва да бъдеш наясно, че можеш да минеш по линията минало-бъдещше и да погледнеш връзки, които все още не са се случили...
Ако Акаша бъде опозорена, или променена по начин, който може да навреди, то тогава трупаш много лоша карма, защото така се месиш на боговете, а както знаете, съществата от висшите нива на Астрала не обичат, когато някой им се меси в делата и плановете...
Както се казва:
"За да накараш Господ (е, това важи за християните де :) ) да се смее, направи си планове..."

Ако magic_box е допуснат/а до Акашата на себе си или свои близки, то тогава тя/той има мноооооого работа да свърши, преди да успее да променя записите :)
Все пак - успех :)
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 30 Авг 2006, 22:18

А аз имам малко по-различен тип преживяване, но смятам че няма нужда да отварям тема, защото го усещам близко (горе-долу) до това.
Та, става въпрос, че когато говоря с някой, или дори тук във форума, или при някакви събития които се случват, в съзнанието ми изскачат картини на различни места, от ежедневието, от почивката, и т.н. Помня първия път когато започна да ми се случва, та и до ден днешен ,дори и в момента. Интересното е, че когато съм тук във форума винаги визуализираното (ако мога да го нарека така) място е едно и също, с много малки разлики, от порядъка на някакви метри, и посоката в която съм обърнат.Така е и със други дейности, рутинни и нерутинни които извършвам през деня - всяка си има място.Чудил съм се много пъти дали това има някакво значение, и очевидно дойде моментът да попитам.:)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 31 Авг 2006, 08:42

Ами така е с много от нас. Странни спомени, видения, повтарящи се сцени видяни в съня ни, сбъдващи се предчувствия....неща които много от нас са преживели и трудно могат да си обяснят.
Няма съвпадения, всичко е като програмирана история. до някъде съм съгласна с Shadow Mage,трудно се достига до Акаша, а за промяна на бъдещето - хм....нима вярвате че от няколко опита това би могло да се случи?! С такива възможности са били надарени само най-силните - такива като Соломон, такива като Енох....
Тези като нас умеят само малка част от манипулирането, от промяна на някои от фактите в бъдещето, които обаче не променят основното... Незнам дали се изразих достатъчно ясно, но се надявам да бъда разбрана.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Air » 01 Сеп 2006, 12:04

Може би не се изразих правилно - искам някакво обяснение на факта, че това се случва.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор