Моляви ПОМОГНЕТЕ !

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот White_Wizard » 21 Мар 2005, 21:33

Моля ви помогнете ми ако можете става вапрос за най-гоемия вразкар в моито училище и е от моя клас мисли се за центар на вселената всички му правят път като минава все едно е някав император и никои не прави нищо по въпроса бласка всички бии там псува всеки които си поиска и все такива простотии можете ли да ми кажете какво да направя има ли нещо с което да го накарам да престане crybaby2
ThE WhiTE SiDe oF MaGiC!
Аватар
White_Wizard

Мнениеот Poison » 22 Мар 2005, 16:56

А ся де! Еми ти кво искаш, някой да ти даде магия срещу "пакостника на класа"?! Ей тва не бях го чувала. Еми вземи хвани се с някоя дружка и го набийте хубаво. Хвани се и ти го блъскай или коварно го издъни пред който трябва.
Не се сещам за друг начин, остави я тази работа с магията. icon_boxing
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот White_Wizard » 22 Мар 2005, 21:15

бе по принцип можем да го набием ма искаме на края на годината щото ще му даним голям бои бе и аз незнам за ко питам ма няма значение :) мерси се пак ще чака края на годината защото да не ни изключат
ThE WhiTE SiDe oF MaGiC!
Аватар
White_Wizard

Мнениеот Гост » 22 Мар 2005, 23:50

И без да го биете тъпкано ще му се върне за всичко, което е правил, по един или друг начин...
Гост

Мнениеот Celestial » 07 Апр 2005, 17:59

Anonymous написа:И без да го биете тъпкано ще му се върне за всичко, което е правил, по един или друг начин...

Чул съм, че бой и ... не се връщат! icon_badgrin
Le Mot Juste
Аватар
Celestial
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 07 Апр 2005, 18:05

йййййййййййййй, верно бе... що ми било да прааа магийй на мене :mrgreen:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Celestial » 07 Апр 2005, 18:08

White_Wizard написа:Моля ви помогнете ми ако можете става вапрос за най-гоемия вразкар в моито училище и е от моя клас мисли се за центар на вселената всички му правят път като минава все едно е някав император и никои не прави нищо по въпроса бласка всички бии там псува всеки които си поиска и все такива простотии можете ли да ми кажете какво да направя има ли нещо с което да го накарам да престане crybaby2

Какво да ти кажа...? Просто той е по силния и ти щеше да си на негово място ако можеше! Спокойно всичко минава... ако не мине до 40-тия ден връщат парите icon_badgrin (още няма прецедент). Намери нещо с което си по добър и дръпни там. Абе де да знам - опрай се...
Само гледай да не му станеш любимата ЖЕРТВА!!!
Le Mot Juste
Аватар
Celestial
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот vladi » 10 Апр 2005, 16:25

Съгласен съм с теб , а магията-тя в случая ще бъде черна , може да има и други ефекти
vladi

Мнениеот weballergy » 06 Сеп 2006, 20:53

Може да е нещо за смачкване на самочувствието. не е нужно да е черна магия. Стига да си го е заслужил, има и по-безобидни ритуали... Защо да му вредите така на човека, просто предизвикайте кармата icon_badgrin
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 07 Сеп 2006, 00:51

Аз съм преминал през същото - само че в ролята на силния беше целия клас - смазваха ме от бой, защото бях дебел и бях от София, а живеех в провинцията.... както и да е...
просто чакай - всички им се връща :)
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alpine » 07 Сеп 2006, 16:09

Има една поговорка : "По рядко сладурче не хвърлай камък, защото ще те опръска". Моят съвет е да ти дреме на к...а за тоя човек и неговото поведение засега, пък ще видиш че той рано или късно ще си получи заслуженото..... или в краен случай му хвърлете един як бой :Р
Аватар
alpine
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 07 Сеп 2006, 22:10

::цъка с език::
Бой... Хм.
Публичното унижение е МНОГО по-забавно, ефективно и болезнено.

Раните зарастват.

Смочувствието- не.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор