Значи баща ми е свешеник в манастира "Свети Никола Чудотворец" в село Квадница. И общо взето е много вярваш човек.И е логично аз да се интересувам точно от обратните неша от който той се интересува.Магията винаги много ме е вълнувала,но той ми каз ва да не се интересувам от нея и за това тя ми става още по интересна.И под влиянието на Dead Black метала се интересувам все повече и повече от черните изкуства.
Баща ми сваля много музика пт Интернет.Веднъж беше свали една песен на Бехемотх Decade of Oepion.Веднага ми хареса.А на клипа изведнъж почнаха да се появяват демонични значи.Дори и Алиещер Цровлей се появи (тогава за пръв път чух за него), и баша ми незабавно спря цлипа.Каза ми да не се интересувам от такива неша и запали интереса ми още повече.Мисля че под влияние на музиката която слушам съм започнал да се "сатанизирам"(да отхвърлям християнството" и което е по лошо приятелите ми благодарение на мен също се "сатанизират",но не искам да е така.
И 1 след като за пръв път гледах Decade of Oepion se оказах сам в къщи.Пак изтеглих цлипа и го гледах като правих пауса на всеки демоничен знак и го прерисувах.Общо 24 знака.Бях горд от това което направих.Това се случи преди 3 дни.Същата нощ дявола.Бях на море с семейството и(тва е съня ми) и на плажа до нас дойде крацива жена в черна роба с чисто бяла коса,въпреки че изглеждаше млада.Не изглеждаше да и е гоещо въпреки облеклото и.Тя ме пита може ли да вземе боклука който бях направил(май опаковка от вафла или нещо такова) и ас и го дадох.Помислих че е чистачка.После се обърнах да я питам що не взе и дъгия буклък и видях че е изчезнала!Осъзнах че съм сам на лъжа.Всички хора сякаш се бяха стопили.В съня си се стреснах и ми стана студено.Събудих се.После пак заспах.Не помня тично какво сънувах ,но помня че докато в съня си говорех с някои същата жена облечена в черно мина от другия край на улицата.Пак изпитах същото и се събудих.По принцип не си спомням точно какво съм сънувал но ози сън е в главата ми вече три дни!Зашо проклетата жена взе само моя боклук а н на цялото ми семейство?Защо така се стреснах от нея?И къде се изпари сред огромния плаж?Това е единствения ми сън които ми прави някакво впечатление.Защо я сънувах не 1 а 2 пъти и то в деня когато прейсувах демоничните значи(който си нямам представа какво означават).Има ли някакво значение че тетрадката с знаците е в шкафа точно до леглото ми,до възглавницата ми?
Ако можете да ми погнете ,да ми дадте някакъв съвет кажете.Пропуснах ли да кажа че от почти 4 години н ум вллизал в църква въпреки че всяко лято спя почти 1 месец в манастира на баша ми(не е негова собственост .Посто там работи).Не искам да говоря с баша ми за това.На никого не съм казвал досега.Ако кажа на баща ми че съм прерювал знаците не знам изобщо какви ще са последсрвията.Мисля че много ще го разочаровам.Знаците значат ли нещо сами по себе си?Влияятли ми по някакъв начин като са до възглавницата ми?ХОРА МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ?Визард ти много разбираш.Моляте съветвай ме какво да правя.
Извенете ме ако имам павописни грешки и че съм пицал на латиница а не на кирилица.
EliKarim: Пиши на кирилица!