Вампири

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Mell » 02 Юли 2006, 18:12

А как мога да разбера дали аз съм енергиен вампир ?
Mell
 

Мнениеот AryanSun » 02 Юли 2006, 19:27

alpine написа:Някаква идея как да си изработя енергийна защита от нея ?
А че съм я почерпил, това е сигурно : познаваме се повече от две години, като близо година се виждахме почти всеки ден, почерпил съм я мноооого яко. Обаче аз съм 100% сигурен че тя дори не подозира какво се случва, просто не е човек който съзнателно ще причини някому зло.
Просто се чудя дали няма някакъв начин докато съм с нея да се предпазвам от енергийното "източване", при това да го правя без околните да разберат че има нещо странно ? (защото ако даже се опитам да им обясня за какво става думя и от какви неща се интересувам, моментално ще ме помислят за луд .... за съжаление такива са повечето хора .... )


Има начини.Единият е много лесен и е класика.Докато говориш с
въпросния човек кръстосай глезените си и допри върховете на
пръстите на едната ръка към върховете на пръстите на другата.
Едва ли ще разбере,че правиш нещо необичайно.Така ще затво
риш аурата си и вампирът няма да може да проникне до теб.

Друг вариант е един ритуал.Прави се по пълнолуние.Направи
олтар от две бели свещи,които трябва да намажеш с някакво
защитно масло.Може да е обикновен зехтин,сандалово дърво,
канела,франкинсенз и др които ти допадат.Докато правиш това,
казвай :"нека всичкото зло си отиде от мен и да не може да се
върне при мен".Едната свещ символизира Богинята,другата-Бога.
По средата постави купа със сол и топла изворна вода.Запали
и благовоние.

Визуализирай как Луната те облива с бяла защитна светлина и
образува преграда около теб.Визуализирай как пази всичко твое-
живота ти,любовта ти,работата ти...всичко.И кажи:

"Психични вампири,скитници в нощта,
вие,що искате да ми разбиете живота.
Не докосвайте това,което аз придобих
не разрушавайте това,за което се борих.
Отровата ви не е желана веч
злините ваши дръжте от мен на далеч
във мен,около мен и хората които обичам.
Така да бъде!"

Медитирай така още време,кажи заклинанието още два-три пъти-тол
кова,колкото ще почувстваш,че е нужно да го кажеш.Остави свещи
те да догорят и благовонието също.Това е.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 925
Регистриран на: 10 Юни 2005, 16:50

Мнениеот yavou » 22 Юли 2006, 12:45

току що наблюдавах ефектите от това явление, неосъзнато, от страна на моя роднина. Само че и да не гледам и да не гледам, все тази. Максималното което успях да направя е да прекратя контакта възможно най-бързо. Интересно е че именно този човек преди няколко дни ми обясняваше да не бягам от проблемите (него)
А сега се позачетох в темите за вампиризма и... твърде много неща са същите за да е нещо друго, пък и се проявяват точно в такива моменти, когато въпросната моя роднина се нуждае от енергия. Очевидно добре се справя и от разстояние, тъй като на времето бяхме доста близки.
Благодаря че пишете!!!

...книгата наистина е много добра и нещата са отлично обяснени icon_eusa_clap
Аватар
yavou
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 11
Регистриран на: 22 Юли 2006, 11:01
Местоположение: Варна

Мнениеот B-L-O-T » 23 Сеп 2006, 17:57

Вампири съществуват според някои факти (макар и непризнати) . Говоря за вампири точно тез които жабуркат кръв . Беше казано в един много уважаван от мен сайт Vampirerave.com , че пиейки кръв човек си набавя много кислород и разни малки елементи на които не им помня имената и чрез набавянето им старееш по бавно и силата ти расте макар и почти незабележимо . Казва се , че в филмите вампирите не дишат . Това е така защото си набавят кислорода от кръвта . В реалният живот няма как да не дишат но значително им трябва по малко кислород от колкото на обикновенният човек . Чрез кръвта съшо така се приемат и хранителните вещвства които са ти нужни . Може да се намери такъв човек , но много рядко както сте се осетили . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 1257
Регистриран на: 13 Май 2006, 06:45

Мнениеот ZefaS » 23 Сеп 2006, 19:15

А дали аз съм енергиен вампир,като говоря на накой мога така да го заплена ,че разговора да прадължи толкова дълго ,колкото аз реша.Аз го изморявам той усеща ,но въпреки това разговора продължава.Има и други случки.Например в гимназията мойта група хора мразим френски.Всеки път им напомнам ,че имаме френски и те униват или издават авуци на безпомощност ,а мене това ме освежава МНОГО.Забелязал съм още ,че е МНОГО по-лесно да "крада" от 1 човек ,а не от цяла група.Ако това е да си енергиен вампир не искам да се лекувам.Това е дар ,а не нещо лошо.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 345
Регистриран на: 22 Сеп 2006, 18:05
Местоположение: София

Мнениеот B-L-O-T » 24 Сеп 2006, 06:45

Много правилно - Дар
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 1257
Регистриран на: 13 Май 2006, 06:45

Мнениеот yavou » 18 Дек 2006, 11:21

Преди няколко месеца научих от тази темва за енергийните вампири. Не бях много склонен да вярвам в подобни неща. Обаче това явление беше описано в книгата на Александър, абсолютно ясно – с нагледни примери и похвати за водене на комуникация с енергийни вампири. Като я прочетох денъж-два пъти започнах да забелязвам кои точно същества са тия енергийни вампири и какво всъщност правят. Първоначално виждах само хора-вампири. По-нататък обаче се оказа, че това могат да бъдат и животни. В случая – котки.
Преди три-четири седмици реших да взема „на гости” котката на родителите ми – Клеопатра(Кики), въпреки че ми е известно, че е проклета и ходи по нужда където и скимне реших че с нашия котарак ще се спогодят – той е на 4-5 месеца и е доста игрив в момента. Та реших, че с една котка на шест години ще си паснат. Тъй като тя е твърде ленива - ще се уравновесяват взаимно. Така си мислих обаче за мое очудване се натъкнах на вампиризъм при котките. Те явно го усещат по-отчетливо от хората. Нашият котарак, Мърк, моментално отчете заплахата и започна да съска срущу Кики, която обаче и не му обърна никакво внимание и продължи да се държи все едно че други котки няма. Това първоначално ме зарадва, реших че Мърк след време ще се успокои и евентуално сприятели с Кики. Това обаче не се случи. Все повече напрежението растеше. Изведох Кики в коридора на апартамента ни и й осигурих отделно храна и тоалетна за да не се скарат случайно с Мърк. Тя направи точно това което би направил един енергиен вампир в котешко тяло. Отиде, наяде се до колкото можеше да яде, напи се с вода, отиде и се изпика на килима. Това първоначално реших че е от стрес или нещо подобно, реших да не прибързвам с изводите, да изчакам. Тъй като продължи напрежението между нея и Мърк, затворих нея в кухнята, а него в хола с идеята ако не се разберат скоро – да ги разделя и да върна Кики при родителите ми. Така една нощ, на сутринта Кики се беше изходила по малка и гуляма нужда на паркета, макар веднъж да беше свършила нещо и в тоалетната си, което идеше да означава за мен че знае за какво служи пясъка, но не желае да го ползва. В един момент докато седях пред компютъра Мърк дойде при мен и почна да ми се бута в скута, седна и започна да мърка. И в този момент осъзнах къде е пропуска. Той като че ли ми го каза, видях всички спомени от негова гледна точка. Той ясно виждаше, че другата котка е вредител. Виждаше действията й като строго подредени с единствената цел да извадят останалите обитатели на къщата от вътрешно равновесие. Отне ми няколко минути да се съвзема от това ведение и да се опитам да го опиша на приятелката ми. Върнахме Кики при родителите ми. Нещата се поуспокоиха временно.
Преди две седмици научих, че някаква жена давала, чисто бяло коте. И решихме да го вземем „пробно” дали ще се сприятелят с нашия котак. Сприятелиха се - още първия ден вече се боричкаха и търкаляха на кълбо по пода и диваните.
Имахме обаче малко разногласия с приятелката ми относно котките и това че новото коте и изяло цветята и й досаждало. Аз както и предния път приех подобно отношение за несериозно и реших да изчакам. Взех котето и отигох с него за два дни при родителите ми – трябваше ми малко време да обмисля какво точно не му е харесала и дали да го върнем. След два дни се върнах, но оставих котето (Снежко) при родителите ми. Завчера го взех обратно. За да огледам случая с „досаждането” отблизо за пореден път. Вчера нямаше много котешка храна останала и им сипах последната. Въпреки това количеството беше към две порции, ако съдя по дневната им дажба. На сутринта купичката беше празна. Снежко започна да ми мяука след като се събудих и станах, като преди това още рано сутринта идваше да му души. Дадох му, както и на Мърк малко пилешко филе от сандвича си за закуска, като мислех после да ида да купя котешка храна и да им дам от нея. Имах малко друга работа обаче и се забавих. Мърк междувременно намери едно място на припек срещу прозореца и се простря там. Снежко продължи да се мотка около мен и в краката ми, по едно време започна да мяука. По-скоро целеше да ми досади (като мърмореща старица) отколокото да ме подтикне да му дам храна. Това което най много ме вбеси беше че нито се опитваше да разбере какво става, нито пък ме приемаше като присъстващ в тялото си индивид. Просто редеше мяукяне след мяукяне. Типично по вампирски. Мърк се опита на няколко пъти да се сборичка с него, но той оставаше незаинтересован, също като котката на родителите ми.
От тука тръгна и въпроса – вампиризма дали е заразен, както пишеше в книгата за енергийните вампири. Отговора ми е вече ясен – да. Не знам как става предаването на това поведение, но очевидно е възможно. Възнамеряваме да върнем Снежко там от където го взехме.
Реших, след като установих това, да проверя дали наистина е вярно, че е вампир, по още един начин. Вампирите не издържат да ги гледаш в очите. Постоянно си откланят погледа, поне хората, дори когато ти крещят. Снежко реагира по същия начин, докато Мърк продължаваше да си ме гледа най-спокойно. Следствието от това ми действие беше че Снежко се скри под дивана, а Мърк остана да си седи кротко до мен.
Аватар
yavou
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 11
Регистриран на: 22 Юли 2006, 11:01
Местоположение: Варна

Мнениеот B-L-O-T » 18 Дек 2006, 20:59

Не знам само защо го свързваш с енергиен вампиризъм . Може да е още много неща .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 1257
Регистриран на: 13 Май 2006, 06:45

Мнениеот B-L-O-T » 04 Фев 2007, 07:31

Физичния вампиризъм може да се обясни с болестта "Морфея" . При тази болест се наблюдават тези вампирски черти . С комбинация от още една болест ето ни го вампира от плът и кръв ! Нали се говори ,че вампиризма е инфекция . Ами ето ни я инфекцията . Не съм убеден дали 100% кръвните вампири са това и дали всичко е на физична основа , все пак не познавам вампир за момента или поне така смятам . . .
Повече подробности може да откриете на този сайт (на един мой приятел) http://kingdomofvampires.hit.bg/Theory.html
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 1257
Регистриран на: 13 Май 2006, 06:45

Мнениеот nrg_explorer » 15 Юни 2007, 20:41

Само избраните могат да победят вампирите. Човек може да е по-силен от тях като не изпитва никакви чувстваи няма самомнение. Вампирите са най-обикновени хора, които имат отрицателно заредена аура.
Аватар
nrg_explorer
 
Мнения: 1
Регистриран на: 15 Юни 2007, 20:30

Мнениеот B-L-O-T » 16 Юни 2007, 17:12

Дадете някоя теза да се правите на интересни без никакви аргументи . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 1257
Регистриран на: 13 Май 2006, 06:45

Мнениеот Lanukio » 16 Юни 2007, 18:30

Айде и аз да се намеся с моя издразнен мозък. Преди години правих по лични причини доста голямо проучване на тема вампиризъм. Много малко са страниците на български по тая тема, но на английски има изобилие-както сте забелязали. Попаднах на няколко с доста изчерпаема информация. Ето няколко:
http://www.sanguinarius.org/guide/psi-e ... ques.shtml
http://aneriaromana.tripod.com/main.html
Има още много, но вече не ги помня. От spiralata.net можете да си изтеглите книжката 'Енергийните вампири', но аз лично не съм съгласна с много неща, които пише в нея на базата на другите ми проучвания. Има енергиен вампиризъм, но на места в темата забелязах, че обяснявате за някакви любовни афери и т.н.-това е нещо друго, не е нужно да си вампир, за да стриваш живота на който и да било на който уж държиш-хората в някои отношения са по-страшни от вампирите. Първия пост беше за вампирска магия-не знам за нея, но енергийните вампири, които наистина се развиват с цел да се контролират имат някои способности или поне така се твърди. Вампир не се става, въпреки, че енергийния вампиризъм може да ти повлияе ако прекалено често си около човек, който се 'храни' с твоята енергия. Този вид вампиризъм не е с цел сила, а повече оцеляване. В много източници попадах на едно и също описание специално за енергиен вампиризъм, а именно, че един човек е като пълна чаша с вода, която представлява неговата жизнена енергия, а при енергииния вампир тази чаша сякаш е спукана на дъното и течността изтича много бързо. С цел да възобновява тази енергия, за да съществува нормално той черпи съзнателно или не от чуждата. Има видове източници на енергия-един определен човек избран от вампира /става дума за осъзнат вампиризъм/, група хора, природни сили от рода на бури, ветрове, море и т.н. Препоръчва се да се взима енергия от големи групи хора като в много site-ове е обяснено точно как става. Защитата от енергиен вампиризъм може да се направи с енергиен щит, който много хора запознати с окултизма правят за себе си по други причини. Друг вид защита е след като си усетил въпросния вампир да не се поддаваш на неговите начини за 'хранене'-обикновенно това са умишлени нападки с цел спор, заядливи подхвърляния и всички видове поведение, за да те ядоса, а може и да са стремеж към съчувствие и други подобни модели. Самия вампиризъм има много подвидове за което лично според мен трябва да се подходи с голяма доза скептицизъм-както и за психичния вампиризъм, защото ако започнете да сравнявате симптомите дадени в някои източници с поведението обикновенно на младежите 14-21 г. ще видите много сходства. Има един период на така наречено 'Пробуждане' когато неосъзнатия енергиен вампир може да се осъзнае. При някои хора това става още в юношеството, при други около 40г. , а при някои след тежка криза или някаква злополука, която ги е травмирала. Има и хора, които никога не разбират за тази си природа.
Кръвопийците или така наречените Sanguinarians са друг раздел, могат даже да се нарекат главния раздел, защото около тях има най-много спорове, версии и информация. Аз лично не съм срещала такива, но това не ме учудва, защото повечето не казват почти на никой за природата си. Не изказвам мнение дали са реални или не, защото нямам база за това. Тук няма да ги коментирам, а ще кажа само, че от този тип спадат доста искам-да-бъда вампири. Такъв не се става по никой начин, независимо от версии филми и преливане на кръв. Ако си sanguinarian си роден такъв. Те не убиват хора и не пият кръв от сънната им артерия. Обикновенно използват така наречените 'донори'-хора, които доброволно им заемат малко от кръвта си. Някои от тях поради липса на донори не са пили или дори не пият кръв, а заместват кръвта с червени меса, полу сорови например. Абсолютно противопоказано е във 'вампирския свят' да се пие кръв от животни, поради ред причини и във всички форуми, които съм чела на отговора 'ако пия от един кое си животно кръвта не е ли заместител' се отговаря най-често с 'не използвай животинска кръв'. Темата е много обширна и затова няма да се задълбавам.
Легендите за вампири-освен дължащи се на някои болести в древността и почти до наши дни също една от причините вампирите да се възприемат като немъртви е понеже едно време не са имали как да измерят пулса /или не са се сетили, или не са желали/ на даден пациент, който изглеждал доста мъртъв, хората много често са заравяли живи хора. Да звучи невероятно, но е факт. Когато живия заровен човек идвал на себе си в ковчега е започвал да с опитва да се измъкне и съответно хората от незнание са измислили идеята, че е вампир. Има много легенди, които могат да се намерят не само в нет-а, а и в книги и всички са чиста фантазия и лесни за научно обяснение. Легендарния вампир Граф Дракула е измислен от Брам Стоукър и доокрасен от Холивуд. Действителната личност Дракула от Трансилвания Румъния е друга тема, но няма нищо общо с вампиризма и както знаете е национален герой.
Ролята на кръвта според една теория се обяснява с това, че кръвта е била символ на животворната енергия и един вид чрез кръвта се взима живот от 'жертвата', което води до идеята за безсмъртие и по-дълъг живот заедно с вечна младост.

И нещо важно-каквото и да прочетете на тази тема не го приемайте за истина-дори това, което написах до тук, защото това са нещата които знам от моите проучвания. Отсявайте информацията много внимателно и НАЙ-ВЕЧЕ не се опитвайте да ставате вампири или не си правете експерименти с това.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 201
Регистриран на: 24 Май 2007, 00:07

Мнениеот EvilOne » 01 Авг 2007, 22:18

Не знам как да започна.Говоря само и единствено за енергийния вампиризъм,в съществуването на кръвния не вярвам.
Дар е,не прокоба.Дарът да знаеш че можеш да убедиш околните в правотата си.Дарът да знаеш че те ще ти повярват и ще ти се доверят.Дарът да бъдеш харесван и желан.
Това са аспекти на така наречения вампиризъм,които малко хора взимат в предвид.Не само точенето на енергия.
Защото...най силно ме зареждат гръмотевичните бури и силният вятър,не хората.
Или,нека погледнем "злите" способности които ти дава.Да съблазняваш и да покваряваш.Да манипулираш.Да имаш групичка от гравитиращи около теб обожатели/ки които всъщност не искат друго освен да ти дадат следващата порция енергия.Да привличаш погледите и симпатиите на околните с самото си присъствие,да събуждаш страха им.Или да ставаш напълно незабележим и неотличим.
Дар е.И поне аз не мисля че опира до ритуали и церемонии за да го имаш.
Още по малко до хапане по врата.
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 74
Регистриран на: 25 Юли 2007, 12:18

Мнениеот Alucard » 21 Дек 2007, 21:39

Тази вечер ми е дошла музата да пиша какво да се прави, а и просто нямаше начин как да не повдигна тази така оспорвана и култова тема за ВАМПИРИТЕ. Разбирасе за кравопиещите ще приказвам. Съгласен съм с B-L-O-T за това което казва че това е болест в действителност в медицината съществува диагноза вампиризъм но никаде и в никоя биология не е опоменато в какво се изразява. А разбирасе ако почнем да четем из нета ще попаднем на какви ли не неща от това че са магически до това че е просто бяс. Всъщност наскоро ми попадна интересна информация по БТВ беще за онзи пич където патуваще и проследяваше нашите корени. Та в един руски музеи се пазел документ в който пише ло за някакви двама владетели единият живял 300 години а другият 150 години. А по отдавна бях чел за китайски съветник живял повече от 600 години като се казва че не е сигурно това но едно и също име е записано за съветник на императора 600 години. А описаната болест в един сайт е интересна защото симптомите опоменати там съществуват по отделно като болести. А за незнаещите да има вируси свързващи се с нашето ДНК и променящи ни както и физически така и химически а в тялото има толкова жлези в костният мозък че някой са странни. А за прочутото безсмъртие на вампирите ще ви издам тайната: интересен факт е че зардишът в майчината отроба през първите месеци е БЕЗСМЪРТЕН това се дължи на една жлеза която за жалост след 2 месец намалява работатаси с пъти а като се чудите защо като се нараните с порязна рана сичко заздравява тази жлеза отговаря за това изпраща както ги наричам аз "чисти клетки" те нямат функция а когато нещо стане като рана те отиват и веднага заемат мястото на умряла или липсваща клетка като дори и формата и вида могат да си промет. Та за следващия път вампир се убива единствено не с кло в сърцето а с нещо едро и тежко през главата за предпочитане и заострено защото ак онезнаете нервните клетки са единствените който немогат да регенерират или да се възстановяват по абсолютно никъкав начин.
Аватар
Alucard
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 62
Регистриран на: 10 Дек 2007, 20:20
Местоположение: Велико Търново

Мнениеот Kotentseto » 22 Дек 2007, 09:11

Злобчо, това, което ти наричаш енергиен вампиризъм, са си чисто психологически умения, прости ми, нямащи нищо общо с ритуали, магии и прочие.
Неосъзнатият дар е също опасен. Защото има хора, от които ме заболява глава, щом се приближа до тях. За да предпазя дома си, аз имам парченце розов кварц до прозореца.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 270
Регистриран на: 06 Фев 2006, 14:47

Мнениеот LawRencE » 24 Яну 2009, 20:27

Лелее, от давна не бях чела толкова много...хм...съчинена информация за енергийните вампири на едно място icon_eusa_clap Най-вече оная книга на Александър... Ако не ми беше против принципите да горя книги бих си я купила и изгорила ритуално :roll:

Ще започна от там: енергийният вампиризъм НЕ е болест.
Това е дар ,а не нещо лошо.

На практика енергийните вампири са хора с по-ниски енергийни нива. Липсващата енергия се набавя по различни начини, и в последно време тегленето на енергия от хора е незадоволителен и проблемен в някои отношения начин. За осъзнатия вампир. Защото той знае, че енергията на повечето хора е кофти и почти не си заслужава труда по пречистването. Тегленето на енергия директно от стихията на вампира, от природата е далеч по-подходящо и здравословно. За някои. Тегленето от хора може да причини главоболие или пренасищане с чужди емоции.

енергийният вампиризъм е опасен и за теб

Не помня кой го написа, но обясненитето беше свързано с егоизма и паразитизма. От където и да го погледнем, егоизма е в основата на оцеляването. Това е силата която го движи. ДА правиш нещо за себе си НЕ е лошо. НЯМА действие което да НЕ вреди на някой/нещо живо. Съмото съществуване е вид егоизъм и идеята, че да правиш нещо за себе си е лошо, която много праведни хора от различни религии втълпяват е провалила или поне леко съсипала живота на доста хора.
Относно паразитизма - всички сме до някаде паразити, защото толкова много взимаме от Природата и Земята, а толкова малко даваме...
(НО нескопосаният енергиян вампиризъм може да е опасен - идея си нямата какво главоболие може да си навлече човек теглейки наслука и неподбирайки източника на енергията laughing9 )

Почти никой който не е енергиен вампир не би могъл да разбере за какво става въпрос. Просто човешкият мозък е устроен така. Човекът се страхува. Човекът намразва това от което се страхува, той не го разбира и не иска да го зарбере. Някои се "опитват" и веднага почват да разпитват как да да помогнат на "горкият болен човечец" laughing9

Вампиризмът, ако се осъзнае и овладее на време, е несравним дар. Способността да контролираш енергиите. Не само своите собствени, но и чуждите. Защо всички се ограничават с тегленето? Именно способността да контролират енергията може да бъде използвана по толкова много различни начини, че за повечето сигурно и аз не се сещам в момента. А някой да се е сещал, че така може и да се лекува? Когато някой нещо го боли, болката често е в следствие на натрупана отрицателна енергия. Ако тя бъде изолирана и изтеглена от тялото на болящия-го, болката отминава. (Не го обеснявам добре, но на практика се получава) Например Котките - те поемат отрицателните енергии, зареждат се от тях. Лягат на болното място и го лекуват.

И тук е момента да спомена, че поста на yavou за котките и вампирите е...няма да кажа "пълна глупост", а "не добре направено заключение в следствие непознаване природата на Котката". Описаното поведение е съвсем нормално и обичайно за котките, които сами по себеси са магически същества. Оправят се с енергиите, но "вампири" не е подходящо за тях :roll: (Ако yavou иска пълен анализ и обяснение за описаното поведение на котките лесно може да го получи, за да не реши че се заяждам или нещо подобно. Всичко си има съвсем логично обяснение от гледна точка на човек израстнал и живеещ с котки :wink: )
Аватар
LawRencE
 
Мнения: 3
Регистриран на: 15 Яну 2009, 19:23

Мнениеот puntina » 25 Яну 2009, 11:46

Абе според мен да си неосъзнат вампир е проклятие. Особено,когато т.нар. "жертви" осъзнаят ,че ги смучкаш. Оставаш сам и е невероятно яко,нямаш от кого да дърпаш.
Имам един познат,който е невероятен енергиен вампир,аз много си го ловкам,защото тоя човек ми съсипа живота. (интересна логика,нали) Имаше онова влечение,все едно не можеш без този човек,но всяка дума ,всяка мисъл те ранява до болка. Стигаш до тотален нервен срив и в неговият обсег сякаш имаш лош късмет,нищо не върви като хората,дразниш се непрекъснато,а той пича невероятен егоист и така като си с него излизаш извън релси,а като си без него не можеш. Много готино.
Имам мъъъничък въпрос,когато се съберат двама енергийни вампира един до друг,какво става?
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 185
Регистриран на: 02 Дек 2007, 00:38

Мнениеот galina_dim » 25 Яну 2009, 12:26

Нищо. Те не смучат един от друг.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 655
Регистриран на: 24 Мар 2006, 12:08
Местоположение: София

Мнениеот Arhimikus » 25 Яну 2009, 12:38

Обаче става така, че не се понасят. Дори бих казал, че се намразват.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор
 
Мнения: 803
Регистриран на: 29 Ное 2005, 17:14
Местоположение: Сливен

Мнениеот LawRencE » 25 Яну 2009, 15:12

По въпроса с двата вампира - много зависи какви личноси са :roll: Може да се избият взаимно, може и да се съюзят срещу някой общопознат досадник :mrgreen:

Иначе практически е възможно да теглят един от друг. Ако да кажем по-силен и по-слаб вамп са в една компания по-слабия може да се раздели с част от енергията която си е набавил ако не внимава laughing9
Аватар
LawRencE
 
Мнения: 3
Регистриран на: 15 Яну 2009, 19:23

ПредишнаСледваща

Назад към В казана на Вещицата

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 35 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 35 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта