От ден на ден става все по-зле!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Nena » 20 Сеп 2006, 10:53

Приятели,
искам да споделя с Вас. От повече от половин година нещата в живота ми стават все по-зле! Развеждам се, вчера ме уволниха, изпадам в депресии, имам чувството че нещо в мен се пречупва ... не знам как да ви обясня. Проблема е в следното - от както мъжа ми реши да се разделим аз започнах да търся помощ. Усещах, че нещо не е редно. Гледачки ми казваха имаш магия. Дай 30, дай 50 лв. разваляха ли разваляха. Какво ли не!!! В крайна сметка с всеки божи ден нещата стават по-зле. Страх ме, че ще се случи още нещо ... и не знам мога ли да го издържа. Не зная с какво точно можете да ми помогнете, но ако има някой от вас, който може или иска е добре дошъл! Във всеки случай благодаря ви за подкрепата! Важно е за мен!
Аватар
Nena
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 20 Сеп 2006, 16:52

Понякога в живота нещата се обръщат и дори самите ние не знаем Защо така се е получило и имаме ли сили да се справим с моментната си ситуация....
Определено проблема който имаш е проблем и за много други хора. Това е едно от следствито на икомомическата и житейската ситуация в която живеем сега. Няма нужда сега да те успокояваме или да ти даваме емоционална подкрепа, как да се справиш с проблема си. По скоро това е част от твоя житейски път и така или иначе ти предстои да тръгнеш по нов път и нови пътеки, така че, добре е вместо да Очакваш неприятности, по-добре се старай да търсиш в тях стимули, които да те направят щаслива в нещастието.
А от гледачки или врачки и т.н. - полза НЯМА!
Всичко е във теб, трябва само да се опиташ да се откъснеш от настоящите си проблеми, да ги загърбиш и да се опиташ да не им даваш повод да те дестабилизират емоцоинално и психически.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот AryanSun » 20 Сеп 2006, 19:37

Във живота на всеки човек има такива моменти-върволица
от събития,които са от един тип.Или много готини или хей
такива като твоето.

Аз реших това лято да анализирам какво се случва в по-финни
те нива и да разбера къде е причината.Това,което научих,може
за някои да се стори като много лоша истина,но пък си е дар от
съдбата.Не е въпроса да се вайкаме,а да разберем какво е нуж
но за да отидем към по-добро.

И така,в моменти като този,в който се намираш ти,съм разбрал
че нивото на енергията и фокусът на съзнанието падат.Ставаш
слаб и уязвим.Слабият човек винаги е обект на атака-кофти
факт,но факт.Слабият винаги ще бъде мачкан.Ако не от обита
телите на тази земя,то доста същества в по-висшите планове
ще се наемат да ти отровят живота.И когато някой там реши
да го стори,започват лоши събития,необосновани депресии и
прочие.Когато човек е слаб,фокусът на неговото съзнание,съби
рателната му точка се фиксира в ниските планове,които се обита
ват именно от кофти създания,кофти преживявания...Но пък за
да можеш да израстнеш,да вдигнеш събирателната си точка е
нужно да имаш голямо ниво на личната сила.В такива моменти
нищо зло не може да дойде при теб.Ти се приближаваш към Свет
лината.Няма я болката,няма го нещастието,няма го страхът.
Идва всичко хубаво.Просто...светът става друг.Всяко премест-
ване на фокуса на съзнанието и промените в нивата на личната
сила водят до промяна и на реалността.

Според древните келти в миговете на съвършено щастие,блажен
ство,екстаз,когато сме били на върха на вълната,тогава пресича
ме Воала,който разделя нашия свят от божествения и постигаме
единство с Богинята.За да постигнеш такова нещо,определено е
нужно много енергия.

Знам,че може да звучи отвлечено,метафизично,но все пак тук
сме окултен форум.До известна степен съветът ми е да се вземеш
в ръце и просто да поискаш да отидеш горе,към Светлината.А колко
то до това как...това вече е работа на Богинята.Късмет!
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 21 Сеп 2006, 00:03

Хайде стига с философиите!!! Някой ще помогне ли на момичето или не? Но да кажем от сега - БЕЗ ФИНАНСОВИ КОМПЕНСАЦИИ !!!! Защото подучувам неща за потребители на този форум ( и не само потребители), че взимат солидни премии от това да развалят или направят нщо... а накрая нищо...
Та... ще й помогне ли някой?
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Nena » 21 Сеп 2006, 06:12

Архи ... искам да мога ти кажа колко мил си, но знам че няма да мога да обясня. ДА имах нужда от млако подкрепа, от малко нови сили и усмивки. Но ти ме накара да се почуствам, че има някой, който ако не друго, то поне Иска да ми помогне !!!! Благодаря ти !!!!!! Тази сутрин за пореден път родителите ми се вайкаха около мен, майка ми обясняваше, че няма страшно, ще се запиша в бюрото по труда ... и аз бях (естествено) с "потънали гемии". Но ТИ ... благодаря ти !!!!!!!!! благодаря ! накара ме да се почуствам по-добре, да се усмихна, да имам надежда !!!!!! благодаря ви приятели !
Аватар
Nena
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Kotentseto » 21 Сеп 2006, 09:18

Раздай за мъртвите. Аз и майка ми изпогубихме някои лични вещи, докато се сетим, че сме забравили да ги споменем. Днес е Равноденствие, отиди на гробищата и остави ябълки и жито, разлей вино.
Помоли се на боговете си и изчисти дома си.
Прегръщам те и ти пожелавам щастие!
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 22 Сеп 2006, 07:56

Нена, "потъналите гемии" все някога изплуват, по един или друг начин- всеки от нас рано или късно е в подобно положение. Имай вяра, и нещата ще се оправят. Това, с което аз мога да помогна, е да отправя молитвите си- останалото е в Божиите ръце и Той ще въздаде.

П.С.: Относно споменатото от Архимикус: Това, що ние дадено свише, не е за продан- дадено ни е да се помага и всеки подобен "търгаш", който си мисли че може да иска нещо такова като "финансова отплата" за помоща си един ден ще си плати за това- има кой да съди и въздаде(дали ще го наричаме Бог, Закон на Карма или друго яче). Вие, търгаши, разберете това: НЯМА по-голяма отплата от това да видиш усмивката и щастието на човека, комуто сте помогнали, едно "благодаря", едно "жив и здрав да си" е много по-ценно от парите... Неслучайно във вещерството има един закон "Всичко дадено се връща трикратно"- помислете дали няма вие да трябва да връщате полученото в троен размер, или децата ви...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Wizard » 22 Сеп 2006, 12:11

Чети какво сме ти написали, а не БЛАГОДАРИ НА ЛЯВО И НА ДЯСНО!!!
С благодарности и мрънкане под носа, нещата няма да ти се оправят. Определено, ако проблемите ти са реални, се нуждаеш от цялостна промяна, както на житейското си поведение, така и на взаимоотношениета си, които имаш с другите хора...

Всъщноти НЕНА, ТИ какво искаш от нас, от някой от нас, С КАКВО ТОЧНО ИСКАШ този НЯКОЙ да ти помогне??? Би ли ми отговорила на този въпрос?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Nena » 22 Сеп 2006, 16:37

Wizzard, старая се да не мрънкам! Обаче ми дойде до гуша да давам пари буквално на вятъра. Че даже и по-лошо, давам пари за нещо, което хората би трябвало да умеят, сила, която да владеят, сподобности, които да имат. Нямам нищо против после да се отплатя!!! Не ме рабирай погрешно! Обаче давам пари за нищо! Всеки казва преведи ми в тази сметка толкова пари, дай ми толкова пари, остави на масата толкова. А какво ... НИЩО. Даже мисля, че нещата се влошават именно поради "помощта" на тези скъпоплатени хора владеещи силата !!!
Що се отнася до това КАКВО точно искам от вас - понякога човек има нужда да чуе няколко окуражителни думи, някой да му каже нещо успокоително. Аз съм сама .. имам нужда от подкрепа. Ако някой в този форум може да ми помогне да си върна късмета с ритуал, с практика, която е изпитал - ще го оценя толкова много ... нямаш никаква идея колко благодарна ще бъда. Ако не - хубавите думи и още една гледна точка за моя живот са добре дошли и със сигурност ме радват и утешават!
Това което си ми написал на 19 септ. беше добре дошло за мен ... и да - опитвам се да се променя колкото се може по цялостно.
И още нещо - НЯМА НИЩО ЛОШО да благодариш на хората !!!!!!!!!!! и именно защото ЧЕТА КАКВО СТЕ МИ НАПИСАЛИ, затова благодаря "наляво и на дясно"! Тук има хора които биха искали да ми помогнат и го правят скаквото могат и аз ще им благодаря именно за това, независимо дали това харесва на някого или не!
Аватар
Nena
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mell » 22 Сеп 2006, 16:47

Мила, Уизард реагира така, защото
е от хората за които Архи говори
Mell

Мнениеот Arian Star » 22 Сеп 2006, 19:18

Здравей Нена,

Искам да ти кажа, че и аз съм била в същото положение. Бях безработна, бях със срината психика, заради един конкурс, който не бе спечелен от достойния, а от този който има пари. Бях изпаднала в тотална депресия. И при мен от ден на ден ставаше все по зле. Сутринта не исках да отварям очи, защото света ми се виждаше черен. Но след известно време, като видях че няма накъде и че няма кой да ми помогне, извиках на помощ вътрешните си сили. Не знам дали помниш една детска книжка"Барон Мюнхаузен" в която главният герой се изтегляше за косата сам. И аз направих същото ,взех се в ръце и продължих да се боря. Тръгнах по интервюта, които нямаха край, но при всеки неуспех с поредното интервю си давах кураж да продължа да се боря. Мисля си, че ти също трябва да се опреш на вътрешната си сила, и да започнеш да вървиш напред и сама да се измъкнеш към светлината. Не мисля, че трябва да се доверяваш на разни мошеници, които ги има в България. За съжаление, повечето магове и баячки са точно такива. Има и сериозни магове, и хора с окултни дарби, но те обикновено не се показват и не взимат така пари. Но силата е вътре в теб, никой маг на този свят няма да помогне, ако ти сама не поискаш да си помогнеш, вътрешно. Извикай своя вътрешен силен Висш Аз, може да го направиш по много начини. Аз го направих, чрез йога и медитация. И благодарение на вярата си, че има някой който бди над моите крехки стъпки в този живот. Разбира се имах и приятели на които да се опра:)) И интересен факт е, че тъкмо преди да си се отчаял съвсем, се появиха хора, които ми бяха изпратени специално да ме подкрепят и да ми дадат сила да продължа да се боря. А сред тях имаше и окултисти, за което съм безкрайно благодарна. Намерих сродни души и те вляха нови сили в мен да продължа да се боря за мечтите си. Какво по-хубаво от това, че когато е най-тъмно и на човек му се струва, че съществува само мрак, тогава идва промяната и новия живот, и онова което ти е необходимо.
Просто както при мен, така и при теб ми се струва, че изживяваш труден преходен период, в който е необходима смелост да яхнеш вълната на промяната и да тръгнеш напред. За това ти е необходимо да се опреш на вътрешната си сила и повярвай ми, тя ще направи чудеса за теб. Имам един девиз, който често си повтарям когато се обузкуражавам и изпадам в депресия! Той е на Ницше:"Всичко което не те убие те прави по силен". И ще завърша с това, че израстваме духовно и се развиваме като личности само когато пред нас има препятствия, трудности и проблеми. Само те като житейски уроци, ни учат как да бъдем добри в изкуството да живеем:))
Опри се на вътрешната си сила ,мила:)) И вярвай, че има хора които те обичат и са готови да ти помогнат и нечия човешка ръка, да те измъкне от дупката на отчаянието.
icon_flowerface icon_angel [/align]
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 22 Сеп 2006, 19:42

Понякога единственото което можеш да дадеш е именно онова което нямаш.
Понякога искаш да получиш именно това което имаш в изобилие...
Опитай да намериш нещо за което да се хванеш. Сламка макар... дори инат и едно " няма пък" тропнато по детски с краче по пода може да те тласне на пред.
Опитай да прочистиш къщата си - сол.
После степенувай проблемите. Дай си време , лека по лека... просто си дай време.
Стабилизираш ли психиката си... всичко ще си дойде на мястото защото ще имеш много от онова което сега така отчаяно искаш - сила :)
Защо нещата се случват - не зная ;)
Дали ще им се дадеш... ТИ знаеш :)
Успех !

Стискаш зъбки ... теглиш красивата благословия на всички - сиреч една мазна майна :) Казваш си да го *** аз пък мога... и излиташ на пред ;)
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 24 Сеп 2006, 14:32

Ок, Nena, няма лошо в това, което казваш, просто ти бях отговорил нещо и бих искал, когато съм ти отговорил на питането, да не е необходимо пак да се връщам на въпросите ти и ПАК да ти отговярям едно и също.
Добре, хубаво е, че това, което съм ти казал, все пак би имала сили да се вслушаш в нещо и ако имаш и желание да се опиташ да го направиш.
По отношение на плащанията ти, които си правила към разни врачки - сори, но АЗ не съм врачка - определено, ако си питала аз ще се оправя ли и КАКВО ЩЕ СТАНЕ С МЕН и т.н. - определено ще чуеш от тях това, което искаш! НЕ СЕ влошават нещата от това, че си давала пари наляво и надясно, търсейки помощ в трудния за теб момент, ами това, ЧЕ СИ СЕ опирала твърде много на това, което тези "врачки" са ти казвали.... Помисли си над това!

СЪВЕТИ мога да давам на всеки! Те са както професионални, така и строго свързани със занаята (магия). Извинете ме всички, но колко струва един съвет при адвокат ииии НЕ СИ ЛИ ПЛАЩАТЕ ПАК за неговата работа над делото ви, ВЪПРЕКИ крайният му (или евентуалният му) неуспех!!!!

Може би след време ще напиша надълго и нашироко една тема свързана имено с това: ПЛАЩАНЕ И РАЗПЛАЩАНЕ по повод магическите услуги. Но ще трябва само малко да запазите търпение.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот erhan » 24 Сеп 2006, 21:55

СЪВЕТИ мога да давам на всеки! Те са както професионални, така и строго свързани със занаята (магия). Извинете ме всички, но колко струва един съвет при адвокат ииии НЕ СИ ЛИ ПЛАЩАТЕ ПАК за неговата работа над делото ви, ВЪПРЕКИ крайният му (или евентуалният му) неуспех!!!

Знаеш ли,като ти чета поста виждам че за пореден път срамиш "занаята".Пари трябва да взима този който е сигурен в свойте възможности и че със сигурност ще помогне.Ако мамиш всички и с този принцип за АДВОКАТИТЕ в най скоро време няма кой и здрасти да ти каже.Далече съм от мисълта че не трябва да се взимат пари за извършената услуга,само тези който не са практикували не знаят колко пари и време са нужни за различните ритуали и магий,но не и по тоя начин.Защото ако сега минава и взимаш без да помагаш ще доиде време когато ще връщаш и то доста.
Аватар
erhan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот dharma » 25 Сеп 2006, 11:09

това че който не разбира и взима пари,после ще му се върне тъпкано го кажи на този, за който твърдеше че е много вещ в занаята- Маг Живин.ако знаеш той за колко измами ще си връщааааа 8) ох,почти го съжалих :mrgreen:
Аватар
dharma
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nordika » 25 Сеп 2006, 11:21

Знам, че понякога каквото и да ти разправят от сорта "промени себе си, или работи повече в/у себе си ..." и всякакви други дрън-дрън, просто в реалния ти проблем не сработва. Послушай ме не бързай да се променяш или да правиш нещо по жилището си.Първо си направи един фенг-шуи хороскоп за този и следващия месец и не се изненадвай ако се окаже, че всичките ти цикли като кариера, семейство и т.н. са на 0-ла, това означава че каквото и до направиш няма да промениш нищо, затова престани да се напъваш. Разучи си кои са ти пиковете във фазите / веж кои дати/ и тогава прави каквото е необходимо. Просто искам да ти напомня не бързай да се променяш, научи повече за себе си.
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот erhan » 25 Сеп 2006, 21:22

Здрасти dharma,знаеш ли ти за Живин не се притеснявай той на толкова хора е помогнал че ти просто няма как да знаеш защото още си малка.А пък той дали ще си плати или не това вече си е лично негов проблем всеки сам отговаря за себе си.Извинявам се на всички че пълна темата със странични неща но просто не се стърпях.А на Nena ще предложа да направи една магия.Давал съм я на доста хора и са доволни от резолтата.Поствал съм я и тука.Потърси "Магия за премахване на лош кьсмет и нещастия"и я направи възможно най скоро.От мене много щастие и късмет
Аватар
erhan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 26 Сеп 2006, 09:28

erhan написа:Знаеш ли,като ти чета поста виждам че за пореден път срамиш "занаята".Пари трябва да взима този който е сигурен в свойте възможности и че със сигурност ще помогне.Ако мамиш всички и с този принцип за АДВОКАТИТЕ в най скоро време няма кой и здрасти да ти каже.Далече съм от мисълта че не трябва да се взимат пари за извършената услуга,само тези който не са практикували не знаят колко пари и време са нужни за различните ритуали и магий,но не и по тоя начин.Защото ако сега минава и взимаш без да помагаш ще доиде време когато ще връщаш и то доста.

Ясно е, че тази тема се отклони и не знам дали ще постигне целта си, за която беше отворена, но ако Нена реши, може пак да я отвори!

Виж, erhan, това че правиш индиректна реклама на този никому неизвестен, и според повечето потребители тук - неспособен в магията човек, маг Живин, е за последен път! Ако пак видя някъде из форума това име или се опиташ да насочваш потребителите по този начин, поста ти ще се изтрива незабавно!!!

Думичките ти, които ми отправяш по повод взимането на пари за магическата ми работа - запази си ги за себе си - НЕ СИ ми на нивото, за да коментираш работата и занаята ми!
Сорри, но давал ли си сметка, обиждайки неоснователно един Маг, какво може да те застигне и то почти незабавно...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот DragonFire » 26 Сеп 2006, 10:54

Нена, прочети отново първите два поста, на Уизард и Ариеца. Макар да бяха окачествени на "философии" и никаква помощ, в тях има всичко, което ти трябва. Дават насока, начин да погледнеш на проблема от друга гледна точка и да го решиш. Няма да стане с готови решения и с разни вещи хора, които срещу съответната сума ще ти свършат работата. Само ти осъзнаваш напълно проблема си и само ти знаеш как да се оправиш. Успех! :)
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор