нещо много странно ми се случи - какво може да е то?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот treskea » 26 Сеп 2006, 10:33

Казвайки молитва към Хеката ръцете ми направо пламнаха,до сега не се беше случвало,а аз често отправям молитви към нея не за нещо конкретно по скоро почитащи я.Винаги заставам в една и съща поза,която ми е най удобна да се концентрирам и дланите ми винаги са обърнати нагоре,а ръцете отпуснати като за медитация,снощи казвайки молитвата многократно(винаги използвам една и съща молитва),почувствах че дланите ми направо изгарят и колкото по повече повтарях молитвата,толкова повече се засилваше топлината.В един момент направо изпаднах в транс усещах само топлината,в момента в който спрях тя изчезна не постепенно а изведнъж,ръцете ми станаха направо студени-какво е това,аз нямам никакво обяснение какво може да значи,но никога преди не се е случвало.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DragonFire » 26 Сеп 2006, 11:27

Направи една медитация и когато разчистиш съзнанието си от мисли се свържи с Богинята и я попитай на какво се дължи случилото се. Това е май най- добрия начин да разбереш какво става. Възможно е тя да иска да се свърже с теб и да ти го показва по този начин. А ако причината е друга, Хеката ще ти даде най- правилния отговор за това какво става с теб.
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Мнениеот treskea » 26 Сеп 2006, 11:40

как по точно да я извикам,до сега съм медитирала с цел да пречистя отрицателната си енергия,но никога не съм правила опити да призова някой,ако може да ми дадеш вариант как да стане :oops: ще съм ти благодарна.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 26 Сеп 2006, 11:47

Имал съм много подобни случаи.Това може да се получи,когато
четейки молитва или призов(или инвокация) се свързваш с
определено същество или Богиня/Бог и от там и с неговата
енергия(което е подсилило твоята).Колкото до инвокации към
Хеката-в Мрежата е пълно,има и в Меджикгейт,просто потърси.
Бях дал един линк към Ордена на Трескейя,там има орфически
химни,които се използват за тази цел-инвокиране.А после спокой
но можеш да осъществиш контакт с Богинята и да разбереш какво
точно е станало.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 26 Сеп 2006, 17:10

Това за топлината е ясно от голяма енергия , но явно сега се е случило защото си бил оцелил много благоприятен момент . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот treskea » 27 Сеп 2006, 06:57

снощи се опитах да направя инвокация,но не успях,но пък ми беше за пръв път,предполагам че ако продължа ще успея :roll:
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DragonFire » 27 Сеп 2006, 13:00

Има вариант и без химни, инвокации и т.н. Просто когато прочистиш съзнанието си от мисли, със свои думи се обърни към богинята(с възможно най- малко думи, кратко и ясно, а и най- важното думите ти да идват от сърцето, вложи малко емоция, иначе ще си останат думи) и я помоли да поговори с теб. След това визуализирай, че се намираш на поляна примерно или друго приятно за теб място. Извикай образ на богинята така, както си я представяш. Не използвай шаблонни образи, картинки от нета, ами просто извикай богинята такава, каквато я усещаш. След това вече може да я питаш за нещото, което те тревожи. Това ще ти свърши работа, когато ти трябва отговора на конкретен въпрос. Поне така си мисля.
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор