to Abra-Melin

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот ZefaS » 02 Окт 2006, 17:25

Като отворите страницата щракнете magic след това изберете от demonology List of daemons according to Abra-Melin the mage.И обърнете внимание на последния ред. :mrgreen: Е some_spirit очаквам извинение, чее говориш преди да мислиш и най-вече, че си проклет кретен.И прати много поздрави от мен на Баба Марта като я видиш следващия път! violent1 хаха looser
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 02 Окт 2006, 18:26

ами незнам кой е кретен, аз нямах предвид броя на демоните. Имам предвид че като прочета заглавието на темата "Демонте според мага Абра-Мелин" и установявам че много добре се римува с "Демоните на Баба Марта".

А пък за това за самите демони, то си няма демони има ги само в приказките и легендите.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 02 Окт 2006, 18:28

Леле съм_спирит в какво вярваш изобщо?
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 02 Окт 2006, 19:24

Още малко спамене както бях обвинен. Заглавието на темата е :

"Демонте според мага Абра-Мелин"

А може и да се прочете "Демоде според мага ......." тоест това за демоните и всичко около тях вече не минава, не върви.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 02 Окт 2006, 19:33

Но независимо какво върви и какво не върви те си съществуват
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 02 Окт 2006, 19:40

би ли ми обяснил какво са демоните, защото АриаСан в другата тема твърде че изобщо не е ясно съществуват ли тези от паранормалното или парата както ги нарича или астрала, или демоните са някакви други същества те не са от паранормалното ами тогава от де са май, от Луната тогава ще са.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 03 Окт 2006, 08:35

Те са просто отрцателна енергя, която приема някаква форма. (Според ман е така)
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 12:21

я кажи те демоните могат ли да мислят, имат ли съзнание, изобщо съществуват, щото според тебе излиза че това демона била някаква отрицателна енергия, забелижи която си няма съзнание и тази енергия като порази човек той започвал да се побърква. Е ако смяташ това за правдоподобно, по такъв начин да става, съжалаявам просто разсъждаваш като някакво дете на което още не му е оформен още добре мисловния модел.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 13:10

Zefas - поговори си с AryanSun и се разберете како е това "демон", защото той не смята че демона е просто отрицателна енергия, той беше написал че дори демона му е учител, наставник (ето вече и почнах да се повтарям).
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lady_Fire » 03 Окт 2006, 13:41

Разбира се,че съществуват демони и че те могат да мислят,имат съзнание,воля и т.н. ,те притежават и много повече от това,главното,което ги различава от физическата форма на живот е липсата на тяло,но това не означава,че те не могат да се матереализират ако се наложи.Пък и да се твърди,че те са 'отрицателна енергия' също ми се струва абсурдно,защото първо нито са отрицателни(освен според хорър филмчетата..),нито са само енегрия...а твърдения в стил...демоните са лоши духчета,обикалящи насам-натам и чудещи се каква пакост да направят...ами извинявайте,но говорят за невероятна ограниченост в познанието и повърхностно мислене.Иначе темата за демоните е прекалено обширна и не толкова елементарна,за да се събере в няколко изречения..
..We'll Fight Until We Die..
Аватар
Lady_Fire

Мнениеот nikoj » 03 Окт 2006, 14:21

Май никой от изказалите се не е наясно за какво става въпрос sad11

Поради тази причина горещо препоръчвам да не се занимавате с тази магическа система.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 15:12

Г-н nikoj, стана ми доста интересно, наистина май имаше още една постановка за демоните, интересно ми е да споделиш твоите виждания по въпроса, защото мене нали ме остави, обаче ти прати по дяволите, в смисъл че нищо не разбират поне още трима други форумци.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 03 Окт 2006, 16:14

Казах че те приемат форма.В различните митологии са наричани с различни имена но общо взето става дума за едно и също.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 16:23

Zefas - бих те помолил да направиш така че ние да можем малко по добре да надникнем в твоите собствени мисли. Досега си написал че били отрицателна енергия, после ти казваш те приемат форма, под това те ако може малко по подробно да опишеш представата си за тях. Защото това че те приемали форма, звучи така за мен, явно там където те съществуват те нямат форма и когато се проявят в нашия сявт добивали форма. Ами хубаво ама това на практика не значи нищо, те там къдета са си трябва всепак да са нещо, може наистина и да нямат форма но имат нещо друго. Разбираш ли това че приемат форма какво да го направя, да си го залепя на челото ли.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 03 Окт 2006, 17:11

Още в началото казах че приемат форма.Чети по-внимателно. А колкото до моите мисли-ти си последния човек, когото бих пуснал в тях.А на челото си залепи надпис LOOSER.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 17:23

явно грешно си ме разбрал, имах предвид като пишеш нещо да си малко по описателен за да се разбира как виждаш нещата а не да гадая. И това че приемали форма пак ще повторя нищо не означава.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nikoj » 03 Окт 2006, 17:50

Some_spirit, доколкото ми е известно, сме се сблъсквали и преди. Не споделям твоята теория за извънземните, които ни контролират (или там както ги наричаш). Ако има нещо, което ни контролира, това са си нашите собствени демони, които сме измислили сами и на които сами сме предоставили телата и душите си.

Колкото по темата за демоните, тя е обсъждана и преди. Ако някой се интересува да порови в старите постове. Все пак magicgate е магическия форум с най-пълноценен и пълен архив.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор