Малко Помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Yu Ning Kai » 05 Фев 2005, 23:58

Мога ли да помоля вас - вече навлезлите в Магията да помогнете на мен все още неукия.Искам да се занимавам с магия и съм готов да направя всичко. Може ли някой от вас да сподели опита си. Как да речем е навлязъл в активната част. Защото ви уверявам прочел съм достатъчно но С теорията идва и практика, а аз не знам какво да правя.
Предполагам че трябва да започна със Алтар и Книга на Сенките.
Какво ще ме посъветвате? :roll:
Ouva Ile Ta. Ouva Ile Sio. Olien Olieinen.Eta a Lei T Ta...
Аватар
Yu Ning Kai
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 06 Фев 2005, 20:27

Въпроса е в това длаи знаеш към какво искаш да се насочиш.Ами можеш да започнеш с прости упражнения като за начало.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Гост » 07 Фев 2005, 00:33

Vij bratle..ako ne zapo4ne6 ot sebe si..kvito rituali i praktiki da po4ne6..nema da q dokara6 do nikyde.Nameri,tyrsi svoqta 6kola tuk..po zemqta..v Bg..,6tom si tuk zna4i ima6 grupa kym koqto prinadleji6..nqkoi sa v takiva grupi no zado4no...duxovno..ina4e fizi4eski moje da sa dale4 ot tqx na fizi4eski plan.Pyrvo treba da si naqsno s pytq si...i pls, ne kazvai 4e znae6..ina4e nqma6e da pita6 tva. ..... Истиският учител ще те насочи към Теб самия.
Истинският Учител не търси подражатели , не иска копия.
Гуру е пръст, който сочи към Теб самия. uspex.. Ashavara Amorea.
Гост

Мнениеот Гост » 07 Фев 2005, 00:36

:)) q kaji kvo zna4i tva,dai prevod ili na kakyv ezik e..ot ritual li...prili4a mi na indiqnskite napevi...ta kaji de:)
Гост

Мнениеот Гост » 07 Фев 2005, 00:36

prevod na tva: Ouva Ile Ta. Ouva Ile Sio. Olien Olieinen.Eta a Lei T Ta...
Гост

Мнениеот Гост » 07 Фев 2005, 00:39

hi druje..koi e Altar..dai malko info i moje da ti kaja ne6to drugo po temata. 10x
Гост

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор