Чуждо присъсвие

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Марио » 12 Окт 2006, 10:00

От всичко което казваш спирит стигам до извода, че смяташ, че Ние хората сме център на вселената и единствената задача на всички тези "висши разуми" е да ни ходят по гъзъ ? laughing9
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 12 Окт 2006, 15:31

Да медиумите говорят с някого, но и те не знаят точно с кого. Аз знам, говорят пак с някой висш разум, който се прави че е въпросният човек. Това че знаят почти всичко от живота на даден човек изобщо не е проблем за висшия разум

Смятам, че some_spirit е напълно прав.Когато медиум контактува с дух, медиумът НЕ ЗНАЕ с чий дух контактува.Той усеща присъствие.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 13 Окт 2006, 01:17

ZefaS: Само частично съм съгласен с мнението ти. Ако не са достатъчно развити сетивата на медиума той наистина може да усеща само присъствие. Иначе може както да "чува гласове" така и да види формата с която му се представя съответния дух, било то на физически жив или мъртъв човек, демон, бог и т.н. Но за това, че трябва задължително да се провери с кой е влязъл във връзка съответния медиум съм мн съгласен :).

Хе хе сега ще ти кажа и това как е. Някой висш разум ти прави илюзия че го можеш всичкото това. Висшия разум ти казва кой къде ходи, ти сам не можеш да го научиш това. Онези разуми могат да правят каквото си поискат с твоя мисловен процес.

Интересно ми е как заключаваш че някой все ти наслагва собствените си виждания за нещо - било за виждане от разстояние или за други неща. Колкото до знаенето за всичко за даден човек от твоя т.нар. Висш разум - прав си, всичко може да се узнае за някой, ако знаеш къде да провериш за съответната информация (и ако имаш достъп до тези места). Само че не мисли че това е достъпно само за Висшия разум ;)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 13 Окт 2006, 17:29

some_spirit написа:Хе хе сега ще ти кажа и това как е.

Моля, не е нужно да казваш повече кое как е тъй като си далеч от истината и дори от разумното мислене....
Смятам че няма какво да добавя. "Разговорът" по тази тема става безмислен. Мислим по много...много различен начин.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот some_spirit » 13 Окт 2006, 21:33

Аз съм бил далеч от истината. Хич не съм далеч защото истината е при мен постоянно. Погледнете в ъв форума колко видове магия има като отделни подфорумчета. Всичките са една глупост, за нищо не стават, запознат съм с по-голямата част от тях.

Я си разгледайте внимателно всиччки магий, те всичките са да се въздейства върху съзнанието на човека. Никой човек не може да прави магия ей така като използва психичните си сили, защото никой няма да му позволи. А и не опира до позволението ами до това че хората са с доста слаби психични възможности.

Shadow Mage можел да праща сервитори, пълна глупост нищо и никъде не праща, пускат му в главата представа че уж нещо прави и той им вярва. Да не говорим за това как висшите разуми знаели всичко за живота на даден човек. Ами знаят го защото живеят заедно с човека едно към едно и си обменят информацията помежду си. И исках да кажа да забравите че уж имало нещо като Акаш и там всичко се пазело. Пази се в паметта на висшите разуми.

И както Марио писа , били сме центъра на вселената, ами не сме, но сме като доста апетитна плячка за висшите разуми, смучи се една енергия от нас хората.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 14 Окт 2006, 02:38

some_spirit: Сервиторите, за разлика от "стандартните" типове магия са доста по-опасни защото за да ги откриеш че са закачени ти трябжат добре развити астрални сетива, за разлика от повечето стандартни магии, които се наслояват в аурата и с това методите на откриване и премахване действат мн по добре. Един добре направен сервитор може да те промени без дори ти да се усетиш как е станало, като същевременно става все по-силен и по-труден за премахване или унищожение. И като казвам това определено не говоря празни приказки - някой ще изгърми 3-тия път защото няма да ползвам, както досега само Инанна за защита, а тоя път ще влезе в действие и Нергал. А съответния човек вече си изпати веднъж от Инанна ...

Никой човек не може да прави магия ей така като използва психичните си сили, защото никой няма да му позволи. А и не опира до позволението ами до това че хората са с доста слаби психични възможности.

А кое според теб дава движещата сила и посоката на действие на съответната магия, ако не именно психическите сили вложни в нея?
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор