ilusia: За разлика от теб, аз също съм на мнението на Ник - твърде много форума се превърна в разговори и общи приказки на всякакви теми, и почти нищо не се пуска вече точно по темите, за които е самия форум. Просто както забелязвам и аз, и доста други хора почват да влизат само за да видят дали има нещо ново и интересно или полезно и в повечето случай просто след поглеждането на 2-3 теми изчезват, да не говорим че вече взех да влизам на няколко дни по 1 път само за да видя неща от рода на:
"Нови мнения: 46" от които Арт секция: 35 от които пона 27 са твои.
Имам предложение специално за Арта - поствай си стиховете в 1 тема, озаглавена с ника ти. така поне няма да се появяват N на брой теми в новите мнения, а който иска да ги чете просто ще поглежда в твоята тема

. Ами съжалявам, но мен лично това ме дразни,
Колкото до това, което ти е казал Ник, след като не си го изпробвала първо, защо подвеждаш с това изказване че работи при всички случай след като и ти не си го пробвала?
Ник: за проверка на човек от разстояние можеш да ползваш това: създаваш фантом на човека, след което го прекарваш през пламъка на виолетова свещ. Опитай и кажи дали има резултат ;). И ако можеш обади ми се на Кю-то

.