Модератор: Nemezius
Това не го разбрах или не ми хареса . Кожни проблеми не се решават с Пиене на нещо най - често . Сожи лайка на памук заедно с мента и го закрепи така , че да не падне .nick написа:@Eskatrinia ТИ НАПРАВО МЕ РАЗБИ!!!
станахме и ветиринари, егати..... до къде го докарахме тоя форум
Това не го разбрах или не ми хареса .
sexy_pi4 написа:защо само я нападате тя е дошла тук за помощ не за да я кратикувате,но според мен няма място кадето да не се обадите защото искате да имате повече теми.такива хора като вас много мразя.ако знаете няква магия кажете ако не знаете препоръчаите ветеринар,ако не мулчете ко ще ви стане.ами представете си че на вас ви се случи същото нещо.аз и съчуствам тай като и аз имам котка и аз неща да се разболее от такава болест
- Това покана ли е ?sexy_pi4 написа:ами напоследък нямам работа обади се де а и от мен неможеш да вземеш енергия.ще попиташ защо ли защото имам огромно биозащитно поле и трудно ми правят магии за тва не мноо говори и ми се обади ако можеш
sexy_pi4 написа:защо само я нападате тя е дошла тук за помощ не за да я кратикувате,но според мен няма място кадето да не се обадите защото искате да имате повече теми.такива хора като вас много мразя.ако знаете няква магия кажете ако не знаете препоръчаите ветеринар,ако не мулчете ко ще ви стане.ами представете си че на вас ви се случи същото нещо.аз и съчуствам тай като и аз имам котка и аз неща да се разболее от такава болест