Да намериш някой който си загубил

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот ilusia » 27 Окт 2006, 14:36

Как можеш да намериш някого , който в предишен живот си загубил?
Починало бебе.
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 27 Окт 2006, 15:25

Според ОШО можеш да се върнеш с медитация към минал живот . СТАВАЛО МНОГО ТРУДНО И БАВНО .
-Всеки едн преди лягане медитирай на стол седнал удобно по 20 мин мин .
-Единственото усовие е лявата ръка да е над дясната а палците да се допират от сътре (става нещо като сандвич като палците стърчат и се допират силно) . Това било за това , че ръцете отговарят на противоположните половини на мозъка и от там . . .
-Първо ще започнеш да се връщаш назад все повече докато върховата точка е предишен живот (спомени)
-Малко хора са си спомнили шеща на около 2 годишна възраст и изключения са тези които стигат до утробата и отвъд нея (предишен живот)
Шанса бил малък да достигнеш но ти си напориста нали така ?
Казва се че ще минат над 4 месеца но за бебето трябва да си струва . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 27 Окт 2006, 15:29

Това ме навежда на мисълта , че май е по-добре първо да си спомниш какво е станало , а после да търсиш , ако има нужда разбира се;
Имам откъслечни спомени , но са твърде несвързани за цялостната картинка. Благодаря за медитацията :)
Напориста - като магаре на мост - твърде лошо качество в определени ситуации.
Мерси :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 27 Окт 2006, 15:33

Идеята е че ставаш толкова спокоен че започваш да се чувстваш като в утробата на майката . За това може и да ти се наведе главата напред . . . Тогава след дълбока медитация спомените идват . . . Не ги търси !
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lonely Ghost » 27 Окт 2006, 17:34

ilusia написа:Как можеш да намериш някого , който в предишен живот си загубил?
Починало бебе.

Чела ли си книгите на Браян Уайз? Три книги са и се четат много лесно и бързо. Първата е "Много животи, много учители", втората не се сещам точно как й е заглавието, а третата е "Само любовта е истинска". Става въпрос за връщане в предишни животи чрез регресивна хипноза. Мисля, че в някаква степен могат да ти бъдат полезни. Освен това ако можеш следи сънищата си и най-вече знаците в тях, опитвай се да ги тълкуваш, но не чрез съновници. Довери се на интуицията си. Това е само малка част от нещата, които можеш да направиш.
off topic: за лилиума не съм забравила. :oops:
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 27 Окт 2006, 18:04

Признавам си без бой - не съм ги чела но май ще ги дръпна от нета , макар да мразя да чета книги в компа.
Мерси за съвета. Никога не тълкувам сънища по съновник - и при добро желание ( кеото ми липсва ) няма как... те са толкова а логични и пряко свързани с мен , че няма как :) Пък и проблем е , че рядко си спомням :(
Понякога само за миг дума или гледка отключва спомен или емоция... но... пак не си ги спомням целите. ( се се сетих.. днес сънувах сладолед :mrgreen: )
А на хипноза.... май скоро ще ми бръмне и тая муха....
ПП
Лилиума замина.... майка го изхвърли , но като инфо би ми било полесно І БЛАГОДАРЯ :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор